Din ultimate visuelle guide til Duggar-familien - fordi ingen kan holde dem alle rettferdig

Det kan være forvirrende å prøve å holde tritt med Duggars. Sammen, Jim bob og Michelle Duggar del hele 19 barn (20 hvis du teller deres adopterte bestebarn, Tyler ), og deres familie fortsetter bare å vokse. Når barna blir eldre, er de å finne sine egne ektemenn og koner og ta imot nye babyer hvert år.

Blant de tre forskjellige generasjonene har denne familien over tre dusin medlemmer. Det inkluderer ikke engang alle ikke-nærmeste familiemedlemmer. Kan du forestille deg å prøve å kjøpe så mange forskjellige julegaver? Lager du så mange forskjellige måltider for en familiens spillkveld? Å være 31. i kø for at badet skal vaske hendene før middagen? Vi vet ikke om deg, men det høres ikke ut som noe enkelt. Så igjen når vi vurderer at Regner med stjerner får spise kake stort sett hver helg kl alle de bursdagsfestene , det gjør nesten opp for det.

Duggars virker ganske fornøyd med det, skjønt - og vi vedder på at de husker alle andres navn helt fint. Når et av parene kunngjør at et nytt familiemedlem forventes å ankomme snart, kan ikke Jim Bob og Michelle unngå å skyte over alle deres velsignelser på sosiale medier. 'Har du hørt?? Det er en ny baby Duggar på vei !! ” de skrev i august 2020 før deres 20. barnebarn var født. 'Vi er så glade for Joseph og Kendra!'

De 19 Barn og telling foreldre er også glade for å se sine egne barn vokse opp. Yngste datter Josie slo to sifre i desember 2019, og de delte en spesiell melding til hennes ære. 'Hvert barn er et mirakel, men Josie er et barn vi takker Gud for i dag !!' skrev de på Instagram. «Hun fyller 10 år 10. desember, og vi er så takknemlige for livet hennes. Josie er full av latter og spunk og holder oss unge! Vi hører fremdeles fra så mange av dere hvordan du har bedt for henne siden fødselen, og det er veldig ydmykende! Takk skal du ha! Vi vet at Gud har gode planer for denne lille jenta. Gratulerer med dagen, Josie !! ”

Ta en titt på galleriet for å bli kjent med alle.

er alaskan bush folk ekte eller falske

1 av 17

Se dette innlegget på Instagram

For noen flotte dager vi har hatt med familien vår for å feire Thanksgiving. Vi har virkelig så mye å være takknemlige for !! • Klikk på lenken i biografien for å se Thanksgiving-fotoalbumet vårt •

Et innlegg delt av Duggar-familien (@duggarfam) 25. november 2017 klokken 15:29 PST

Å huske alles navn kan være komplisert.

Men hvis du bare ser på dette bildet, blir du svimmel, ikke bekymre deg - vi har den ultimate visuelle guiden som hjelper deg med å identifisere hvem som er hvem ... og hvor de passer på Duggar-slektstreet.

2 av 17

Duggar slektstre

Facebook, Instagram, TLC

The Duggar Family Tree

Du myser, ikke sant? Vi vet, vi vet - det er ganske vanskelig å se. Men du prøver å montere 19 barn, åtte ektefeller og 20 barnebarn i ett slektstre. Det er ingen enkel bragd!

3 av 17

Duggar Family Tree Sons

Facebook, Instagram, TLC

The Duggar Family Kids

Her er Jim Bob og Michelle Duggars barn - alle 19 av dem. Den eldste, Josh Duggar , er i 30-årene, og den yngste, Josie , nådde bare tosifrede. Vil du høre noe rart? Jim Bob og Michelles eldste barnebarn, Mackynzie, er faktisk 2 måneder eldre enn deres yngste datter, Josie. Lurer du på hvordan Tyler påvirker alt dette? Se hvor familiens adopterte sønn passer inn som en del av slektstreet.

4 av 17

Duggar Family Tree Grandkids

Facebook, Instagram, TLC

Duggar-familiens barnebarn

Det er 18 så langt med to til på vei. Kan du forestille deg hvor mange de får når alle 19 barna har egne barn? Tenk på jul da!

5 av 17

Josh Duggar og Anna Keller

Facebook, Instagram, TLC

Josh Duggar og Anna Kellers slektstre

Så langt har Josh og Anna Duggar (født Keller) har seks barn. Mackynzie ble født i oktober 2009, Michael i juni 2011, Marcus i juni 2013, Meredith i juli 2015 og Mason Duggar i september 2017. I april 2019 kunngjorde de baby nr. 6, en liten jente, var på hennes måte, og de ønsket henne velkommen dagen før Thanksgiving 2019, 27. november. “Maryella Hope Duggar ble født kl. 09:12, veide 8 pund og 2 gram og målte 20 1/2 tommer,” delte de med Us Weekly . 'Vi er så takknemlige for en vakker, sunn jente!' I dette tempoet vil de innhente bestemor og bestefar Duggar på kort tid.

6 av 17

John David Duggar og Abbie Grace Burnett

Facebook, Instagram, TLC

John David Duggar og Abbie Grace Burnett’s Family Tree

Selv om noen fans spekulerte i det John-David Duggar ville aldri slå seg til ro, i 2018 kunngjorde han frieriet og kort tid etter at han hadde forpliktet seg Abbie Duggar (født Burnett). 'Så jeg revurderte hele' bachelor 'til the rapture' -tingen, 'skrev han på parets Instagram . I november bandt de knuten, og nå er de klare til å stifte familie. 1. august kunngjorde de at de forventer baby nr. 1. 'Vi er på Cloud 9 om å ønske vår egen lille Duggar velkommen til verden,' sa de. “Det er utrolig å tenke på å være foreldre og ha vårt eget barn å oppdra. Vi er takknemlige for at Gud har velsignet oss med dette nye livet, og vi ser frem til å ta på oss dette nye eventyret! ' Tirsdag 20. august kunngjorde de at de hadde en jente.

For å starte 2020 feiret paret at de ønsket velkommen deres dyrebare bunt med glede. Abbie fødte datteren deres, Grace Annette, 9. januar klokka 3:21. Deres lille barn veide 7 pund og 11 gram.

7 av 17

Jill Duggar

Facebook, Instagram, TLC

Jill Duggar og Derick Dillards slektstre

Jill Dillard (født Duggar) og Derick Dillard ’S eldre sønn, Israel, ble født i april 2015, og paret ønsket velkommen til sin andre sønn, Samuel, i juli 2017.

8 av 17

Jessa Duggar og Ben Seewald

Facebook, Instagram, TLC

Jessa Duggar og Ben Seewalds slektstre

Jessa Seewald (født Duggar) og Ben Seewald har også to sønner, Spurgeon og Henry, som de hadde i november 2015 og februar 2017. Lurer på hvordan de slo seg ned på de veldig forskjellige navn? Vel, til å begynne med er guttenes fulle navn Spurgeon Elliot og Henry Wilberforce - som er en litt mer fornuft sammen enn Spurgeon og Henry alene. Hver ble også oppkalt etter en historisk kristen skikkelse - Charles Spurgeon og William Wilberforce. I mai 2019 ønsket de baby nr. 3, en søt datter . Støtter den bibelske navnetrenden, de gikk med Ivy Jane for deres første lille jente.

9 av 17

Jinger Duggar og Jeremy Vuolo Family Tree

Facebook, Instagram, TLC

Jinger Duggar og Jeremy Vuolo’s Family Tree

Jinger Vuolo (født Duggar) og Jeremy Vuolo giftet seg i november 2016, og litt over halvannet år senere ønsket de sitt første barn velkommen. Litt Felicity Nicole Vuolo ble født i juli 2018, og hun er veldig søt. Det var på tide at familien Duggar fikk et nytt barnebarn! Men familien er ikke ferdig med å vokse. I mai kunngjorde paret at de forventer nok en gang.

'Vi er så glade,' sa Jinger, 26 Mennesker . “Felicity kommer til å ha en lillesøster. Alt ser bra ut med babyen. Vi er så takknemlige. Hadde mange kontroller, og vi er bare veldig, veldig glade. ' Paret delte også den triste nyheten om at de fikk spontanabort høsten 2019. 'Det var veldig vanskelig og definitivt en rettssak for oss,' sa Jeremy. Heldigvis avslørte han at graviditeten går bra. 'Å ha den lille sunn i magen, og bli sterk, er så spennende.'

10 av 17

Joseph Duggar og Kendra Caldwell Family Tree

Facebook, Instagram, TLC

Joseph Duggar og Kendra Caldwells slektstre

Joseph Duggar og Kendra Duggar (født Caldwell) bundet knuten i september 2017 etter å ha forlovet seg i Joy-Annas bryllup. Bare noen få måneder senere i desember kunngjorde paret at de forventer en gutt. 8. juni 2018 ønsket de offisielt velkommen deres sønn, Garrett David Duggar, og familien delte et søtt bilde av babyen Garrett på bloggen deres. I april 2019 kunngjorde de at de ventet igjen og ga Garrett en lillesøster. Da hun ankom 2. november 2019, avslørte de at hun het Addison Renee Duggar.

De brøt nyheten om baby nr. 3 i august 2020, og tullet med at de 'hadde en tie-breaker kommer' i februar 2021. Paret kunngjorde Kendra fødte til datteren Brooklyn Praise Duggar 23. februar.

11 av 17

Josiah Duggar og Lauren Swanson

Facebook, Instagram, TLC

Josiah Duggar og Lauren Swansons slektstre

Jepp, til og med Josiah Duggar er voksen og gift! Han og hans nye brud, Lauren Duggar (født Swanson), kunngjorde at de satte i gang i januar etter at fans så henne på familiens tur til Australia. Litt over en måned senere kunngjorde de forlovelsen på familiebloggen, for så å knytte knuten lørdag 30. juni 2018. Etter å ha delt nyheten som de ventet på Regner med , avslørte de 11. februar 2019 at de hadde fått spontanabort. Selv om de sørger over tapet, ser de frem til å møte babyen sin i himmelen en dag. I mai 2019 delte de at de ventet en regnbuebarn om høsten, og de ønsket henne velkommen 8. november. De avslørte at de kalte henne Bella Milagro, og de sa: «Vi kan ikke tro at hun er vår - hun er så perfekt! Hun har definitivt levd opp til navnet sitt, som betyr 'vakkert mirakel.' '

12 av 17

Joy-Anna Duggar og Austin Forsyth Family Tree

Facebook, Instagram, TLC

Joy-Anna Duggar og Austin Forsyth’s Family Tree

Joy-Anna Forsyth (født Duggar) og Austin Forsyth giftet seg i mai 2017. De kunngjorde graviditeten at August ønsket sønnen deres, Gideon Forsyth, velkommen en dag etter forfallsdatoen 23. februar 2018. I mai 2019 kunngjorde paret at baby nr. 2 var på vei, men de dessverre senere avslørte at de fikk spontanabort etter at de fikk vite at de ventet en liten jente. “Selv om vi ikke forstår hvorfor, har Gud gitt oss uforklarlig fred og trøst i løpet av denne svært vanskelige tiden,' delte de på Instagram i juni 2019. 'Vi kalte henne Annabell Elise. Annabell betyr 'Gud har favorisert meg', og Elise betyr 'Gud tilfredsstiller.' For en dyrebar ting å vite at da datteren vår åpnet øynene, var det første hun så Jesu ansikt. '

I mars 2020 delte paret at de ventet en regnbuebarn den august. Som storebroren, datteren deres ankom litt sent . Joy og Austin hadde sin lille jente 21. august 2020, to dager etter forfallsdatoen. 'Å si at hjertet mitt er fullt er en underdrivelse,' skrev moren på Instagram. Selv om hun ikke delte babyens navn, suste hun: “Hun har den beste personligheten, er omgjengelig og elsker å bli holdt! Hun har sine netter og dager blandet sammen, men ærlig talt, jeg elsker det! Å få tilbringe den rolige kvalitetstiden med henne gjennom natten har vært så spesiell! ”

13 av 17

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av The Duggar Family (@duggarfam) 13. august 2014 klokken 07:01 PDT

Men vent - hva med de minste Duggars?

De burde få et slags høydepunkt også! Ikke bekymre deg, vi har nærbilder av alle barna med disse kjønnsfordelingene.

14 av 17

Duggar Family Tree Daughters

Facebook, Instagram, TLC

The Duggar Family Daughters

Jana Duggar , den eldste datteren, ble født i januar 1990. Jill ble født i mai 1991, Jessa i november 1992, Jinger i desember 1993 og Joy-Anna i oktober 1997. Av de yngre døtrene ble Johannah født i oktober 2005, Jennifer i August 2007, Jordyn-Grace i desember 2008 og Josie i desember 2009.

15 av 17

Duggar Family Tree Sons

Facebook, Instagram, TLC

The Duggar Family Sons

Josh, den eldste, ble født i mars 1988, John-David i januar 1990, Joseph i januar 1995 og Josiah i august 1996. Tvillingene, Jedidiah og Jeremia , ble født i desember 1998, Jason i april 2000, James i juli 2001, Justin i november 2002 og Jackson, den yngste gutten, ble født i mai 2004.

16 av 17

Duggar Family Tree - tvillinger

Facebook, Instagram, TLC

The Duggar Family Twins

Jepp, det stemmer, det er faktisk to sett med tvillinger i Duggar-familien: Jana og John-David og Jedidiah og Jeremiah.

17 av 17

Se dette innlegget på Instagram

Morsom kveld sammen @highrisesports

Et innlegg delt av Duggar-familien (@duggarfam) 27. juli 2015 klokken 18.49 PDT

Tror du at du har fått Duggars?

Vi er ikke sikre på at det er mulig (personlig vil vi henvise til alle våre praktiske guider fremover) - men i den tiden det tok deg å lese dette innlegget, kan en annen Duggar ha blitt unnfanget. Det er en uendelig syklus - og vi gjør bare vårt beste for å følge med.

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.