Kvinnene til ‘Escaping Polygamy’: Se deres imponerende liv i dag

unnslippe-polygami

A&E

Når Unnslipper polygami hadde premiere i 2014, folk var sjokkerte over hvordan Andrea Brewer, Jessica Christensen og Shanell DeRieux levde. De tre jentene vokste opp i en polygamistgruppe i Salt Lake City kjent som Ordenen, alle med Daniel Kingston som far. Opprinnelig brøt Andrea og Jessica seg fra ordenen, og til slutt fulgte Shanell etter.

Flere år etter at jentene slapp fra den polygame kulten, begynte de å filme A & E-doku-serien Unnslipper polygami . Showet, som har hatt tre sesonger, dokumenterer kvinnene som møter andre som prøver å unnslippe polygamistiske familier og gjør alt i deres makt for å hjelpe dem med å komme seg fri.

Siden serien først ble sendt, har Andrea, Jessica og Shanell alle kommet langt. Kvinnene har blitt mer selvsikre og har hver kommet til sin rett, oppfylt sine drømmer og forfulgt livet utenfor sin polygamistiske fortid. Her er hva rollebesetningen av Unnslipper polygami er opp til i dag.

Andrea Brewer

andrea brygger

A&E; Andrea Brewer / Twitter

spoilere for gift ved første blikk 2016

Andrea, som er det tredje av 12 barn til Daniel og hans sjette kone Heidi Mattingly Foster, forlot Ordenen da hun var 12. Med hjelp av sin tante, som sendte en beskyttende ordre mot Daniel for både hun og søsteren Jessica, var Andrea plassert i fosterhjem og til slutt adoptert. Foreløpig er Andrea på lovskole i Seattle og forfølge en karriere innen offentlig lovgivning. Andrea fortsetter å snakke mot polygami på Twitter , og svarer gjerne på spørsmål som noen stiller henne om sitt gamle liv på sosiale medier.

Jessica Christensen

jessica christensen

A&E; Jessica Christensen / Instagram

Da hun var 14, var Jessica forlovet med sin 42 år gamle onkel for å være hans tredje kone, men med hjelp av tanten klarte hun å flykte før de giftet seg. Jessica, som er den eldste av Daniel og Heidis barn, ble adoptert dagen etter hennes 18-årsdag og er for tiden gift med to søte døtre. Hun forfølger mestere i sosialt arbeid og fortsetter å kjempe mot polygami. Også i følge Jessicas Instagram , hun er en ganske stor foodie og fitnessfanatiker.

Shanell DeRieux

shanell rømmer polygami

A&E; Shanell DeRieux / Twitter

Shanell er det andre barnet til Daniel og hans syvende kone, Shirley Snow. Da hun var 18 giftet hun seg med en av sine første fettere. Under ekteskapet var Shanells daværende ektemann verbalt og fysisk voldelig, så hun tok den modige avgjørelsen om å forlate både mannen sin og ordenen. Etter at hun dro, ble hun unngått av faren, men moren har støttet henne fullt ut. I dag er hun gift på nytt og har to døtre. I likhet med halvsøstrene er hun ikke sjenert over å uttale seg mot ordenen og polygami på sosiale medier. Faktisk lyder hennes Twitter-biografi: 'Jeg kommer ikke bare til å sette meg ned og holde kjeft.'

courtney og scott 16 og gravid

Kollene Snow

kollene snow

A&E; Kollene Snow/Instagram

Selv om hun ikke var en av de originale damene, ville vi ha glede hvis vi ikke nevnte Shanells yngre søster, Kollene. Kollene giftet seg med sin andre fetter da hun var 16 år gammel. På den tiden var hun ektemannens eneste kone, men omtrent et år senere uttrykte han interesse for å få en annen kone - fordi faren fortalte ham at han måtte - og på det tidspunktet dro Kollene. Opprinnelig prøvde hun å få mannen sin med seg, men han valgte religionen framfor henne. Siden den gang har Kollene blitt en estetiker og morder makeup artist, og har jobbet for å hjelpe andre som ønsker å unnslippe polygamistfamilier. Høres ut som hun definitivt tok den riktige avgjørelsen.

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.