Hvorfor sitter Abby Lee Miller i fengsel? Hvert spørsmål du noen gang har hatt om 'Dance Mom' Star's Arrest, besvares

abby-lee-miller-fengsel

Hun holder ikke på noen hemmeligheter lenger! Tidligere denne måneden overgav Abby Lee Miller seg til Federal Corrections Institute Victorville i Victorville, CA - og i kveld Dansemødre stjerne åpner for sin setning i det siste intervjuet hennes før hun begynte livet bak lås og lås. I en forhåndsvisning av kveldens spesielle, Dance Moms: Abby Tells All , hun forteller Utsikten Jedidiah Bila om hvordan hun er redd for at all informasjonen der ute om henne vil bli brukt mot henne mens hun er låst.

MÅ SE: Abby Lee Miller deler sine oppriktige tanker om fengsel

sov charlie sheen med menn

'Jeg har blitt bedt om å ikke snakke om situasjonen min, for når de først vet det, når de ser dette og de vet, er det det de vil gå etter. Så du vet, jeg er forstenet, sier 50-åringen i sniktoppen. På spørsmål om hun er bekymret for å være i fare fysisk, innrømmer hun at hun er det og legger til: “Det er ikke noe jeg tenker på. Jeg har slags blokkert det. Det er absolutt noe jeg er livredd for, ja. '

Hvorfor sitter Abby Lee Miller i fengsel?

I 2015 ble realitystjernen tiltalt for anklager om konkursbedrageri, skjuling av konkursaktiva og falske konkurserklæringer i forhold til handlinger hun tok i konkursretten i 2010. Tidligere i år nådde hun en avtale med føderale påtalemyndigheter og erkjente straffskyld tiltalepunktet for å skjule konkursaktiva, samt en telling for ikke å rapportere om en internasjonal pengetransaksjon.

Hvor lenge vil Abby sitte i fengsel?

Abby Lee Miller vil sitte i fengsel i 366 dager, etterfulgt av to års tilsyn med løslatelse. Eksperter har spekulert i at hun vil tjene mellom ni og ti måneder bak lås, basert på setningene til lignende 'hvit krage' lovbrudd.

Abby Lee Miller

hva gjør casey anthony nå

Hvordan er Abbys liv bak lås og lås?

Mens Abbys soning av straffen hennes ikke vil være annerledes enn noen annen innsatt hos FCI Victorville. Rett før dommen hennes begynte, kom en fortalte innsiden Radar at hun hadde brukt sin første uke på å rense toaletter. TMZ rapporterte at hun snacket på 25 cent ramen , og det har siden blitt påstått at hun allerede har kommet i en fengselskamp.

'Abby Lee var involvert i en ropekamp med en annen innsatt lørdag morgen,' et fengsel kilde hevdet . 'Kvinnen ropte på henne at hun ikke er t.' '

Er Dansemødre slutter?

Heldigvis nei! Showet må fortsette - så de fortsetter det elskede Lifetime-showet uten sin tidligere leder. Danser med stjernene alum Cheryl Burke vil komme inn for å erstatte Abby - og det ser ut til at hun virkelig ser frem til utfordringen. Hun

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.