Hvorfor skilte Tarek og Christina El Moussa seg? Eksene har fortsatt gode betingelser

Christina og Tarek El Moussa på Red Carpet

Stewart Cook / Shutterstock

De Flip eller Flop stjerner ble berømte da de landet sitt HGTV-show, men Christina Anstead og Tarek el moussa begynte å lage overskrifter da de plutselig splittet seg i 2016. Begge halvdelene av paret har siden gått videre - Christina giftet seg og splittet seg deretter fra den fremmede mannen Ant Anstead mens Tarek nå er forlovet med Selger solnedgang stjerne Heather Rae Young - men hva gikk galt i utgangspunktet? Ryktene begynte å fly om den berømte familien da innsidere rapporterte beskyldninger om upassende forhold og hemmelige tekstmeldinger. Nå bryter vi alt sammen.

når kommer tilbake til amish tilbake

Tilbake på dagen overrasket TV-stjernene alle når de sluttet, og det inkluderte stjernenes familier. 'Skilsmissen ble arkivert i januar av Tarek, og jeg svarte på arkivering i forrige uke,' fortalte den snart kommende mamma på tre. God rengjøring i august 2017. “Det kom som et sjokk for 99,9 prosent av menneskene, inkludert foreldrene mine,” sa hun. 'Jeg var ikke veldig snakket med dem om noen av problemene som Tarek og jeg hadde, så plutselig er det som, bam - jeg har flyttet ut, jeg bor hjemme hos barnepiken min.'

I skilsmissepapirene siterte paret 'uforsonlige forskjeller', men det kan ha vært litt mer komplisert enn det. Insidere utelukkende fortalt I kontakt at Christina hadde sendt sms til noen andre , til entreprenør ved navn Gary Anderson de hadde ansatt i 2015 som hun senere gikk videre med. 'Christina vokste nær Gary,' sa kilden. 'Tarek var mistenksom på at hun engasjerte seg med noen, men hadde ingen konkrete bevis.' Selv om paret senere nektet det og insisterte: 'Ingen av oss var involvert i et romantisk forhold med noen tredjepart før vi ble separert, eller tror den andre var det,' fortsatte ryktene.

christina-tarek-el-moussa-flip-flop-3

Instagram

Tarek selv siterte mangel på kommunikasjon som et av deres største problemer. 'Jeg føler at hvis vi hadde bedre kommunikasjon, ville vi hatt et bedre forhold,' sa han videre Legene i mars 2017. “Jeg tror etter hvert som tiden gikk, du blir travlere og travlere. Det var som over natten: bedrifter, TV, alle disse tingene skjedde over natten, deretter kreft og ryggkirurgi. Det begynte bare å skyve oss fra hverandre. ”

Etter syv års ekteskap ble deres skilsmisse avsluttet i januar 2018. I henhold til papirer innhentet av Orange County-registeret , ble paret enige om å ikke komme med 'noen nedsettende eller nedsettende kommentarer' om hverandre foran barna sine, og de ser ut til å være på gode forhold nå. De har fortsatt å filme Flip eller Flop og ser ut til å ha det gøy sammen på de fleste prosjekter.

Christina ønsket til og med sin eks en lykkelig farsdag i 2019 og skrev: “Taylor og Brayden elsker og elsker deg.” De har også lært hvordan man samarbeider effektivt, og deler milepæler som at barna mister babytennene sine. 'To tenner falt ut i huset mitt og en tann falt ut hos Tarek,' fortalte hun Life & Style . 'Det er hyggelig at vi må bytte på å være tannfe!'

hvor gamle er alaskan bush-folket

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.