Hvorfor skilte Kailyn Lowry og Javi seg? Finn ut hva som gikk galt for det tidligere paret 'Teen Mom 2'

Det er vanskelig å tro at det er snart ett år siden Tenåringsmamma 2 stjerner Kailyn Lowry og Javi marroquin kunngjorde at de ville splitte etter fire års ekteskap - men det er fortsatt et spørsmål i tankene til alle, hvorfor skilte Kailyn Lowry og Javi seg ?

I kontakt avslørt eksklusivt før kunngjøringen at deres fagforening var 'rystet av utro påstander' - som den blonde skjønnheten tilsynelatende innrømmet til under en nylig episode av MTV reality-serien.

'De hadde allerede problemer, nå mener Kailyn at Javi jukset med en kvinne han har hengt med,' sa en kilde. «Det er definitivt over. Det er trist, men det ser ut til at de kan havne i en stygg forvaringskamp om sin tre år gamle sønn, Lincoln . '

kailyn lowry javi marroquin instagram

Bortsett fra juks, åpnet den gravide realitystjernen videre om hva som førte til splittelsen i hennes memoar med tittelen Hustle & Heart .

MER: Gravid Kailyn Lowry deler en kjønnsoppdatering for babyen

“Da han gjorde ting som å kreve at jeg låste opp telefonen min for å bevise at jeg ikke hadde noe å skjule, eller å ringe meg hele tiden når jeg hadde det sammen med vennene mine for å forsikre meg om at jeg ikke gjorde noe” luskent ”bak ryggen hans, ble det tydeligere og tydeligere hvor lite mannen min stolte på meg, ”husket hun.

“Jeg hadde ikke gjort noe for å få ham til å tvile på meg. Jeg løy aldri, gikk aldri bak ryggen hans, og jeg var aldri utro. Av en eller annen grunn var han overbevist om noe annet. ”

Kailyn Lowry Javi Marroquin Kids Getty Images

Endelig var et annet aspekt som førte til at Kailyn og Javis ekteskap var død, måten han håndterte deres uheldige spontanabort på. United States Air Force-medlem skyldte tilsynelatende sin daværende kone for å ha mistet babyen sin - som han siden har bedt om unnskyldning for - selv om hun fremdeles sa at han verken var 'hjelpsom eller sympatisk' under den hjerteskjærende tragedien.

Javi gikk kort fra splittelsen med Kail lookalike Cassie Bucka og håper nå å finne kjærligheten i et reality-show. Kailyn har også gått videre og forventer sin tredje baby i sommer - selv om det fremdeles er uklart hvem pappaen er denne gangen.

honning boo boo nå og da

Bla gjennom galleriet for å finne ut mer om forholdet deres!

1 av 13

kailyn-lowry-javi-marroquin8

Instagram

Javi og Kailyn møtes første gang

Javi og Kail møttes først da hun jobbet på kjøpesenteret i hjemlandet Pennsylvania. Hun forklarte at han kom til butikken der hun jobbet og spurte henne ut - og hun sa opprinnelig nei!

Etter flere besøk på arbeidsstedet hennes - og et spirende vennskap på Twitter - ga hun ham endelig nummeret sitt.

2 av 13

javi-lowry-teen-mamma-2-javi-marroquin

Instagram

Kort tid etter begynte de å date hverandre

Mens Kail sølte bønnene på ekte måten de møttes, fans av Tenåringsmamma 2 så paret møtes i en bowlinghall mens de var ute med venner. Etter det tok det ikke lang tid før de to begynte å danse seriøst - og Javi møtte til og med Isaac de første dagene av forholdet deres!

3 av 13

kailyn-lowry-javi-marroquin7

Instagram

hvor mye tjener rollebesetningen til 90 dagers forlovede

Javi flytter inn

Bare måneder etter at de begynte å date, bestemte Kail og Javi at det var på tide for ham å flytte inn. De begrunnet det med å si at de allerede tilbrakte nesten all tiden sammen - så det var fornuftig å bo under samme tak (uh, hvis du sier det folkens ...).

4 av 13

kailyn-lowry-javi-marroquin4

Instagram

Kailyn og Javi blir engasjert

Etter bare ett års datering forlovet Kailyn og Javi seg mens de ferierte! Vennene hennes må ha nølt med forholdet utenfor flaggermusen - fordi en venn til og med advarte henne om forlovelsen på forhånd, så hun kunne tenke seg om.

Yikes - det er aldri et godt tegn!

5 av 13

kailyn-lowry-tenåring-mamma-2-gravid

I kontakt

Javi og Kailyn gifter seg (i hemmelighet)

Kail og Javi bundet opprinnelig knuten i slutten av 2012. På det tidspunktet hadde Javi nylig blitt med i luftforsvaret, og ved å gifte seg - den unge moren og sønnen hennes, Isaac, kunne bruke hans militære fordeler.

6 av 13

kailyn-lowry-javi-marroquin5

Instagram

De nygifte flytter til Delaware

Da Isaac fremdeles var småbarn, reiste Kail og Javi seg og flyttet til Delaware for å være i nærheten av basen hans for trening i luftvåpenet.

Opprinnelig var dette problematisk for Kail - og faren til Isaac tok henne til og med for retten for å ha tatt barnet sitt ut av staten. Til slutt utarbeidet de forskjellene, og Jo flyttet til og med til staten for å være nærmere sønnen. Så søt!

7 av 13

kailyn-lowry-bryllup-20

I kontakt

Javi og Kail har et stort bryllup!

Nesten ett år etter at domstolene hadde giftet seg, utvekslet Javi og Kail løfter - igjen - på en stor feiring med sine venner og familie i et akvarium!

8 av 13

kailyn-lowry-javi-marroquin6

Instagram

Lincoln er født!

Bare noen få måneder etter akvariet deres bryllup, ønsket Javi og Kail velkommen en baby gutt, som de kalte Lincoln Marshall Marroquin!

9 av 13

kailyn-lowry-teen-mom-2-reunion

MTV

Kailyn lider et abort

Etter flere år med et lykkelig ekteskap traff de to et tøft sted da Kailyn fikk spontanabort i slutten av 2015.

Det var et av de siste sugerørene for paret før de bestemte seg for å skille seg, ettersom Javi desperat ønsket et annet barn, og Kail følte at han 'beskyldte' henne for å ha mistet babyen.

10 av 13

kailyn-lowry-and-javi-marroquin

Getty Images

Javi er distribuert

Midt i alle deres ekteskapelige problemer, etterlot Javi Kail - og hennes to gutter - og ble utplassert til Qatar.

Da han reiste til utlandet, var både mann og kone usikre på hva fremtiden hadde for ekteskapet deres.

11 av 13

kailyn-lowry-javi-marroquin1

Instagram

Kailyn bekrefter separasjon

Mens Javi fortsatt var i Midt-Østen, bekreftet Kail at ekteskapet hennes var over.

'Vi prøver å gjøre så godt vi kan for barna våre fordi de er det som virkelig betyr noe,' 'sa moren til to, 24, til Daglig post .

12 av 13

kailyn-lowry-javi-marroquin3

Instagram

er hunden dusørjegeren skilsmisse

Skilsmissen er avsluttet

Mot slutten av 2016 ble Kail og Javis skilsmisse avsluttet.

'Det er sant, det er avsluttet,' sa han Online Radar . 'Jeg tok henne ikke for barnebidrag fordi jeg har 50/50 varetekt over Lincoln.'

13 av 13

adam-lind-tenåring-mamma

MTV, Instagram

Se hva alle Mor i tenårene babyfar ser ut - nå mot da!

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.