Hvem er Darcey Silva? Bli kjent med '90 Day Fiance 'og' Darcey and Stacey 'Star

hvem er darcey silva? bli kjent med 90 dagers forlovede stjerne

Hilsen av @ darceysilva / Instagram

Hun er ikke bare en reality-stjerne! Darcey Silva steg til berømmelse på TLC’er 90 Day Fiancé: Before The 90 Days , hvor hun dokumenterte reisen med nederlandsk kjæreste Jesse Meester . Men det var ikke Connecticut-innfødte første gang på TV, og det vil ikke være hennes siste!

Etter å ha vunnet fansens hjerter på alle fire sesonger av 90 dagers forlovede Spinoff, den blonde bomben fikk nå sitt helt eget show fokusert på henne og tvillingsøsteren, Stacey Silva . Den nye reality-serien, Darcey & Stacey , har premiere 16. august.

Fortsett å rulle nedenfor for å finne ut mer om Darcey!

Hva er Darceys jobb?

Darcey er faktisk en vellykket gründer! Hun startet klesfirmaet House of Eleven med søsteren Stacey, så det å drive virksomheten er hennes viktigste inntektskilde. Linjen er en stor avtale! demi Lovato hadde det på albumomslaget hennes, og Nicki Minaj , Jessica Alba og flere har blitt sett i klærne hennes.

Hvem er Darceys døtre?

Darcey har to døtre: Aniko og Aspen, som hun deler med eksmannen, Frank Bollock . Tenåringene støtter moren sin og hennes søken etter kjærlighet, og de har til og med gitt henne råd i hennes tidligere forhold.

hvordan døde roy fra shipping wars

Hvor bor Darcey?

Darcey bor i Middletown, Connecticut med sine to døtre, søster Stacey og Staceys to sønner. Men hun bruker tiden sin på å jette rundt i verden på jakt etter kjærlighet, noe som har tatt henne med på glamorøse turer til Amsterdam, London, NYC og mer!

hvilken episode er big ed og rose
darcey silva, getty

Darcey og tvillingen hennes Stacey.

Var Darcey på Million Dollar Matchmaker ?

Muligens! Starcasm har en skjermbilde av det som ser ut til å være Darcey i Patti Stangers WETv-show, blir undersøkt for en date med en rik fyr. Det eneste problemet? Patti kaller henne aldri med navn, og hun har en tvillingsøster, Stacey, så det kan veldig godt være henne.

Har Darcey spilt i andre reality-TV-show?

Ja! Darcey og Stacey filmet tidligere en pilotepisode for en serie med tittelen The Twin Life i 2010. I følge supertrailer tvillingen planla å dokumentere livet sitt som bodde under ett tak med familiene sine, men showet deres ble aldri plukket opp.

Har Darcey fått plastikkirurgi?

Fans la merke til at Darceys utseende har endret seg siden hun først ble introdusert i serien. Starlet er veldig åpen om sin kjærlighet til kosmetiske prosedyrer, og dokumenterte hennes PDO-trådnese via Instagram i november 2018. Hun har også dokumentert hennes skjønnhetsavtaler på tidligere episoder av 90 Day Fiancé. I mai 2019, hun gjennomgikk en 'mamma makeover' med Stacey, og begge damene fikk mageplastikk.

Hva er Darceys dateringshistorie?

Darcey dokumenterte sine to siste nylige forhold til eksene Jesse og Tom Brooks på tidligere sesonger av 90 Day Fiancé: Before The 90 Days . Hun vil introdusere fans for sin nye kjærlighetsinteresse, Georgi Rusev , på sesong 1 av Darcey og Stacey .

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.