Hvem er Chanel West Coast? Den feisty rapperen har en seriøst imponerende sosial følge og resumé

Hvem er Chanel West Coast? Bli kjent med den heftige og feisty rapperen

Broadimage / Shutterstock

hvorfor fikk små mennesker store verden en skilsmisse

Til tross for at hun har over tre millioner følgere Instagram , Chanel vestkyst er ikke helt et kjent navn ennå. Ennå å være det operative ordet der. Chanel West Coast, ekte navn Chelsea Chanel Dudley, er akkurat i gang, folkens. Her er alt du trenger å vite om skuespillerinnen, rapperen og sosiale medier.

Hun fikk sin start på MTV.

Tilbake i 2008 ble den nå 31 år gamle introdusert for TV takket være Rob Dyrdek . Paret møttes gjennom felles venner, og kort tid etter tilbød han henne en jobb på showet sitt, Rob Dyrdeks Fantasy Factory , hvor hun dukket opp i fire sesonger. Så, i 2011, dukket Chanel opp i Rob’s annen , mer velkjent show , Latterlighet . I showet anmelder hun onlinevideoer med Rob og Sterling “Steelo” Brim .

I juli 2020 strømmet den blonde babyen til I kontakt utelukkende om forholdet hun har til kostarene sine. 'Jeg er nær gutta, vi er som familie,' sa hun. 'De har begge veldig bra,' la hun til og henviste til hvordan de takler det koronaviruspandemi .

Hun er rapper.

Chanel, som også dukket opp i en episode av MTV-skriptserien The Hard Times of RJ Berger , er også superfokusert på musikkarrieren i disse dager. I 2009 begynte hun å spille inn musikk med noen få bemerkelsesverdige artister, for eksempel Tiffanie Anderson . I 2012, Lil Wayne signerte henne på etiketten Young Money Entertainment, og hun begynte å spille inn et album kort tid etter. I 2014 ga hun ut noen spor på nettet - det ene var 'Miles and Miles.' Hun slapp også nylig en ny singel med tittelen 'Black Roses.'

Chanel West Coast Rapping på julefest i Las Vegas

KCR / Shutterstock

Hun er feisty.

I 2015 ble rapperen arrestert på 1 OAK nattklubb i Hollywood. Etter å ha kjempet med en jente i klubben ble skuespilleren holdt på borger arrestasjon til politiet dukket opp - og da de dukket opp, fortsatte hun angivelig å sparke og slå offiserene. Etterpå ble Chanel spottet på nettet for å spørre myndighetene: “Vet du hvem jeg er? ... Jeg har vært på TV i 17 sesonger! ' Hun forsøkte senere å forklare seg på sosiale medier og sa at 'ikke alt vi leser er sant.' Hun har også funnet seg selv i mange andre feider siden.

Hun kan ha biff med Nicki Minaj.

Hun har aldri blitt superspesifikk, men stjernen har hevdet at hun og Nicki Minaj har rumpete hoder. På spørsmål om hun vil samarbeide med 'Megatron' -sangeren, fortalte hun utelukkende I kontakt , “Tidligere ville jeg ha sagt ja. Jeg vet ikke hvor mye hun vil samarbeide med meg. Men ja, jeg har alltid vært fan av musikken hennes. Jeg tror det er dop. Hvis hun ønsket å samarbeide med meg, så sikkert. ” OK, fiiine , vil hun samarbeide med Nicki.

Hun drepte den videre Love & Hip Hop: Hollywood .

I 2017 ble det kunngjort at innfødte i Los Angeles ville bli med i sesong 4 av Love & Hip Hop: Hollywood . Snakker utelukkende til I kontakt , Sa Chanel, “Det er veldig kult å endelig være på et show der jeg kan vise mer av livet mitt og hvem jeg virkelig er som person. Jeg har vært på TV i årevis, men jeg har alltid vært en slags sidekarakter. Og det har egentlig ikke vist musikken min i det hele tatt. Og være en del av Love & Hip Hop: Hollywood - Jeg viser frem musikken min, og jeg er så spent på det. ' Hun holdt seg bare i en sesong, men hun har vært opptatt siden, jobbet med ny musikk og gitt ut sanger som hennes (veldig relaterte) 2020-hymne, 'No Plans.'

Hun er for øyeblikket ikke sammen med noen.

'Jeg er bare en vennlig person,' forklarte reality-TV-stjernen I kontakt med sin signaturfnis når hun blir spurt om dating rykter . 'Jeg har skapt mange vennskap og relasjoner med mange mennesker i virksomheten bare gjennom å være på showet vårt,' la hun til. 'Hvis jeg er sammen med noen, vil dere absolutt vite det helt sikkert.'

Det hindrer ikke folk i glir inn i hennes DMs , selv om de blir tatt. “Um, det ser ut som om han har en kjæreste. Denne fyren er gal! ” hun disket i et eksklusivt klipp mens hun leste en av meldingene sine fra en fan. Hmm, kanskje han hadde fått et skudd hvis han ikke var ute av markedet. Ta notater, gutter.

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.