Hvilken ‘upraktisk joker’ har blitt “straffet” mest? Svaret kan overraske deg ...

upraktisk-jokers-utfordring-taper


Når det gjelder stjernene i Impotiske jokere , det er vanskelig å velge en favoritt. Joe Gatto, Sal Vulcano, Brian “Q” Quinn , og James “Murr” Murray er alle like elskelige og morsomme. Men det er stor forskjell på å velge hvem du er som mest fra showet, og velge hvem som er best konkurrent på showet. Og vi er her for å gi deg svaret på spørsmålet du sannsynligvis har lurt på i seks sesonger nå: hvilken Joker har 'mistet' flest episoder?

Se dette innlegget på Instagram

Det er guttenes oppdrag å skamme hverandre. Men hvilken straff har vært mest pinlig? Er det en av disse fire? Stem i kommentarfeltet nedenfor!

Et innlegg delt av Impotiske jokere (@impracticaljokersofficial) 28. oktober 2017 kl 12:17 PDT

Drumroll please ... Det er Ja Crispy som har blitt straffet mer enn noen andre på showet, totalt 52 ganger! Ikke langt bak er alles favoritt menneskelige ilder, Murr, som - til tross for sine 'idiotsikre' planer - har blitt truffet med en straff 48 ganger. Når du tenker tilbake på hvor brutal straffene har vært (øyenbrynbarbering, brystvortepiercing, tå-slikking ...), er disse tallene enda mer kranglete.

Når det gjelder de to andre, fortalte Joe tidligere I kontakt at Q alltid har vært hans største konkurranse og er 'ustoppelig' når han er i godt humør. 'Q er som et wild card, for noen ganger vil han ikke gjøre noe du trodde han ville gjøre, og så gjør han ting du trodde han ikke ville gjøre,' sa han og la til at Murr og Sal er 'så enkle' å slå. Men til tross for sin konkurranseevne, regjerer Joe fremdeles øverst. Mens Q har blitt straffet 38 ganger, har far til to har bare lidd 34 ganger.

Noe forteller oss at dette handler om å endres ettersom guttene for øyeblikket filmer sesong 7 av suksessen truTV show som begynner å sendes i februar 2018. Kan du ikke vente til det med mer komedie? Husk å sjekke dem ut på tur !

Populære Bilder

Samling av kalkun utklipp gjennomsiktig bakgrunn (48)

48 høykvalitets kalkunutklipp gjennomsiktig bakgrunn gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Paula Pickard fra 'Jersey Shore' fant sann kjærlighet etter showet og lever sitt 'beste liv'

Mike ‘The Situation’ Sorrentinos eks Paula Pickard fant sann kjærlighet etter at hun kastet seg med realitystjernen på ‘Jersey Shore.’ Se hvor langt hun har kommet.

Xmen Png # 1189580

Last ned gratis Xmen Png # 1189580, last ned othes x men evolusjon fanart gratis

Meksikanske blomsterutklipp # 2869115

Last ned gratis meksikanske blomsterutklipp # 2869115, last ned gratis utklippsdag for de døde blomstene

Lion Animation # 2276511

Last ned gratis Lion Animation # 2276511, last ned andre løvebrølende animasjoner gratis

Innsamling av fotball som blir sparket måltegneserie (13)

13 høykvalitets fotballballer som sparkes måltegneserie gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.