Hvor er Hank Baskett i dag? Se hva Kendra Wilkinson's Ex er opptatt av å følge deres splittelse

Hvor er Hank Baskett

John Shearer / Invision / AP / Shutterstock

Etter Hank Baskett Offentlig splittelse fra tidligere lekekamerat Kendra Wilkinson , den pensjonerte fotballspilleren lever et ganske privatliv. Bla nedenfor for å se på hva 37-åringen har på seg i dag.

Hva er jobben hans?

Det ser ut til at Hank tar det ganske enkelt i disse dager etter pensjonen. Selv om han ikke har skrivebordsjobb, ser det ut til at han er involvert i selskap for videospillkonsoller, Gaems. Han delte en lenke til selskapets nettside på sin Instagram-side.

Er Hank Dating?

Hank har holdt seg ganske stille om sitt kjærlighetsliv etter skilsmissen fra Kendra i februar 2019. Selv om han prøver å holde forholdene sine på DL, ble han sett å bli flørtende med en kvinne ved navn Ashley Nicole på Twitter 25. juni. 'Det er en vin kinda night, ”tvitret hun med en emoji med to hjerter som Hank retweetet meldingen til og svarte:“ Du kunne ha sagt at klokken 9, og jeg ville ha blitt enige om at tårer av glede emoji var en av de dagene. ” Som svar la hun til: 'Det har vært et av de årene!' Vi ser dere to!

Hvordan er Hanks forhold til Kendra i dag?

Selv om foreldrene gjør sitt beste for å komme sammen for barna sine, er det tydeligvis fortsatt spenning mellom dem. I april ble den tidligere NFL-stjernen oppdaget å ha en intens diskusjon med Kendra utenfor sitt hjem i Los Angeles. På bilder innhentet av Daglig post , eksene så ut til å være i strid da de chattet fra 6 meter fra hverandre midt i coronaviruspandemien. Senere den dagen ventet Kendra om sin 'berg-og-dal-bane-tur' på Instagram. 'Bare å prøve å smile og fokusere på det jeg kan kontrollere,' la hun til.

I tillegg Kendra snublet eksen sin på farsdagen og ga venninnen bursdag i stedet. Mens de tidligere flammene noen ganger kommer sammen for barna sine, har de tydeligvis gått videre fra romantikken.

Hank Baskett og familie

Jon Sams / Invision / AP / Shutterstock

Han elsker å tilbringe tid med barna sine

Mens Hank lever livet utenfor offentligheten, kan han ikke annet enn å suse over barna sine på sosiale medier. Han delte mange bilder etter at lille Hank, 10, og hockeylaget hans vant sesongens mesterskapskamp i tillegg til turen til Twitch Con i 2018. Når det gjelder datteren Alijah, 6, sa han 'hun har brakt så mye glede , latter, smil og lykke ”til sitt liv i et søtt innlegg i 2017.

Han har handlet fotball for ishockey!

Selv om Hanks dager som fotballspiller for lengst er borte, avslørte han at sønnen overbeviste ham om å prøve ishockey. “Lille Hank har fått meg til å prøve noen sprø ting før, men jeg vet fortsatt ikke hvordan han snakket meg til å spille hockey! Det var noe han virkelig ønsket å se meg gjøre, og for å være ærlig, det er en av de morsomste tingene jeg noensinne har gjort i livet mitt, ”skrev han på et bilde av ham i hockeytøy i august 2019.“ Det har vært gøy å ha ham som trener, selv om han raskt kaller meg ut på hver feil jeg gjør! Rop til LH og de andre pappaene for å få meg til å prøve noe nytt. Stolt av å være en del av Silver Bullets, D8-mesterne !!!! #beerleaguehockey. ”

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.