Hvor er stjernene til ‘Girls Incarcerated’ i dag? Se hva Brianna Guerra, Taryn Twine og mer holder på med

Tilbake i 2018 ga Netflix ut dokumentasjonsseriene Jenter fengslet: unge og låst opp , som så på livene til unge kvinnelige lovbrytere i strafferettssystemet. Men hvor er rollebesetningen i dag?

hvem er chanel west coast mamma

Gjennom serien på åtte episoder ble seerne kjent med studentene ved Madison Juvenile Correctional Facility - hvis barndomsstraumer hadde fansen som gjettet andre forutinntatte ideer de hadde om 'innsatte'.

En av de fremtredende stjernene i dokumentseriene var 'prinsesse-kjeltring' Brianna Guerra , som tilbrakte ni måneder på senteret for en rekke lovbrudd, inkludert væpnet ran og narkotikamisbruk. Den da 17 år gamle hadde stolt på seg den burgunder skjorte på showet - og hadde tilsynelatende vendt et nytt blad takket være hjelp fra personalet, inkludert rådgiveren Jacie Minnick . Imidlertid visste selv Brianna at hun hadde en tøff vei framover i den virkelige verden.

'Alle er som,' Har du en plan Brianna? Har du en plan? ’Og jeg vil ikke lyve for dem, som om jeg ikke har en plan. Jeg gjør ikke det, ”fortalte hun kameraer mellom tårene rett før løslatelsen. “Men jeg vil gjøre det riktig. Alle setter så mye håp og tro på meg, så jeg vil ikke svikte noen, for det er alt jeg har gjort, og jeg er lei av å gjøre det. '

Så, hva gjør Brianna i 2020? På showet hadde hun planer om å bli med i marinen, men ifølge henne Facebook-side , startet hun sitt eget TV- og radioprogram.

'Det er her TV-showet mitt kommer til å være,' sa hun i en nylig FB Live-video. 'Jeg trenger dere til å se showet mitt når denne jenta kommer på TV ... Jeg kommer til å være på radioen og det kommer til å være over hele verden.' I følge profilen hennes jobber hun også i Hollister, selv om det kan være utdatert.

Fortsett å rulle for å se hvor de andre stjernene i Jenter fengslet er i dag!

1 av 9

Jenter fanget i dag

Hilsen av Brianna Guerra / Facebook

Brianna Guerra

Den frittalende tenåringen var bare 17 år gammel da hun landet i ungdomsfengslingssenteret som ble omtalt i dokumentene for en rekke lovbrudd, inkludert drikking, væpnet ran og narkotikabruk. Det siste vi hørte om Brianna, var hun tilbake i varetekt etter å ha brutt prøvetid en måned etter løslatelsen.

Imidlertid er Brianna i dag fortsatt i Indianapolis og har en suksess YouTube-kanal med 130 000 følgere. I følge Facebook har hun en 13 måneder gammel sønn som hun deler med Cortez .

I løpet av en Spørsmål og svar i oktober 2019 , Sa Brianna at hun 'elsker alt' om det å være mamma. “Fra skrik til tutere, jeg elsker ham bare. Som om jeg ikke ville bytte ham for verden. Han er så spesiell for meg. '

2 av 9

Paige McAtee i dag

Hilsen av Paige McAtee / Facebook

Paige McAtee

Paige kjempet for å kontrollere temperamentet (og holdningen) i løpet av sin tid på ungdomsfengslingsanlegget. Hun åpnet opp for moren sin, som også satt i fengsel, og til slutt ble venn med hennes nemesis Heidi Lankin før serien ble avsluttet.

Nå er hun mamma. Paige fødte en baby gutt i 2018.

3 av 9

Heidi Lankin i dag

Hilsen av Heidi Lankin / Facebook

Heidi Lankin

Hver tenåring som er omtalt i serien, har en kraftig historie, men Heidis var spesielt vanskelig å se på. Hun avslørte at hun ble seksuelt misbrukt som barn og til slutt utviklet sinne problemer som følge av bruddet. Hennes løslatelse ble utsatt på grunn av hennes oppførsel.

Hun er for tiden ute av fengsel og delte nylig med sine følgere at hun fikk spontanabort. 'RIP, lille,' skrev hun bildeteksten.

hvordan går det med tvillingene

4 av 9

Aubrey Wilson i dag

Hilsen av Aubrey Wilson / Facebook

Aubrey Wilson

Aubrey tilbrakte ni måneder bak lås og lås etter å ha fullført stoffmisbruksprogrammet i sentrum. Imidlertid stakk hun av bare noen uker etter løslatelsen og hadde å gjøre med sitt anstrengte forhold til moren, som også slet med narkotikabruk.

Det ser ut som tenåringen er tilbake på sine gamle måter. Facebooksiden hennes er full av bilder av Aubrey og vennene som røyker, slår av kameraene og poserer forførende.

5 av 9

taryn-garn-jenter-fengslet

Facebook

Taryn Twine

Historien om videregående og gymnastikkentusiasten var definitivt en tårevåt etter at det ble avslørt at Taryn ba om å bli sendt til ungdomsreparasjonsanlegget som straff etter å ha drept sin beste venn i en bilulykke. På showet var hun kjent for sin kjærlighet til vognhjul og for å tjene sin burgunder skjorte i rekordfart.

I dag er Taryn din typiske tenåring som elsker Snapchat-filtre - og ifølge Facebook-siden hennes er hun singel.

er chanel west coast minkus fra boy meets world

6 av 9

armani-buckner-jenter-fengslet

Facebook

Armani Buckner

Det var Armanis forhold til medstudent Alexis Miller som vant seerne over Netflix-serien. Imidlertid hadde deres kjærlighetshistorie ikke en lykkelig slutt. Ifølge Armanis Facebook-side fortsatte hun med Parris og skrev: ”Vi bryter aldri opp så ... ja. Jeg elsker deg.' Dessverre høres det ut som om ting tok en sving, for øyeblikket står siden hennes 'single AF.'

7 av 9

sarah-maxwell-jenter-fengslet

Facebook

Sarah Maxwell

I Netflix-serien møtte du Sarah - som var i og utenfor fosterhjem siden hun var fem år på grunn av morens narkotikamisbruk. Hun avslørte årsaken til at hun begynte å få problemer i tenårene som en måte å komme tilbake til moren sin.

I dag klarer hun seg bedre enn noen gang, og takker sine støttespillere for de positive meldingene hun har mottatt siden showets premiere. 'Jeg ville bare si takk til alle for at de viste meg så mye støtte fra Netflix-showet,' skrev hun på Facebook. «Guttenes ord gir meg motivasjon til å fortsette å gjøre det bedre. Og sette målene mine høyere. Dine ord betyr verden for meg. Jeg er glad for å vite at det å dele historien min har hjulpet. '

8 av 9

najwa-pollard-jenter-fengslet

Facebook

Najwa Pollard

Najwa åpnet om sin urolige barndom, inkludert overgrepet hun utholdt fra faren, på kamera, men det som var enda mer hjerteskjærende var det faktum at hun satt fast på Madison Juvenile Correctional Facility på ubestemt tid fordi det ikke var noen familiemedlemmer å løslate henne til.

Og det ser ut til at Najwa fortsatt kan være bak lås og lås. Hennes siste Facebook-innlegg var datert 15. januar 2016, hvor hun åpnet seg for situasjonen. 'I lås,' fortalte hun bestemoren da hun spurte hvor hun var.

9 av 9

jacie-minnick-jenter-fengslet

Twitter

hva skjedde med rollebesetningen av dirty dancing

Jacie Minnick

Som den tidligere psykiatriske sosialrådgiveren omtalt i Jenter fengslet , det var ingen tvil om at Jacie berørte hjertene til alle jentene hun hjalp til med sin positive personlighet.

Siden premieren på showet har hun vært veldig vokal på sosiale medier om å bli involvert i samfunnet og hjelpe tenåringer som Najwa og Chrissy. 'Hvis det plager deg: 1. Bli involvert 2. Ta kontakt med din lokale tjenestemann om det,' tvitret hun. 'Jeg var ikke frivillighetskoordinator, men hadde helt sikkert studenterlærere der inne på fredagskvelder for å være vertskap for programmer. Så hva skal du gjøre for å gjøre det bedre? '

Ifølge henne Instagram , hun er gift og bor i Austin, Texas. 'RD om dagen og MSLC-student om natten @stedwardsu,' lyder hennes biografi.

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.