Hvor er 'Rock of Love' Girls nå? For mange var VH1 Show starten på deres virkelige karriere

Visst, Poison-frontfigur Bret Michaels fant aldri en lykkelig evighet Rock of Love , men han og damene som konkurrerte om hjertet hans, hadde oss fortsatt begeistret for alle tre sesongene av VH1 dating-showet. Heldigvis holdt mange av Brets blivende sjelevenner seg på lufta i spin-offs som Rock of Love: Charm School og Jeg elsker penger , men showene ble avsluttet år siden. Hvor er jentene nå?

Vi har scoop på syv av de mest minneverdige deltakerne nedenfor. Man fantaserer seg for en nyhetssatiriker, en forfulgte en skuespillerkarriere, en ble eiendomsmegler i hjembyen, og en er en populær DJ i virtual reality!

(Og hva med Bret? I 2010 stilte han spørsmålet til den mangeårige kjæresten Kristi Gibson - moren til døtrene Raine Elizabeth og Jorja Bleu - men han og Kristi splittet to år senere. Du vet hva de sier: Every Rose Has Its Thorn .)

1 av 7

rock-of-love-lacey-sculls

Getty Images

Lacey Sculls

'Lacey vil enten elske meg lidenskapelig eller muligens drepe meg i søvne,' sa Bret kjent om denne sesong 1-deltakeren. I disse dager rocker Lacey ut i et band som heter Halo, og hun prøver å få en Daglig forestilling -typeserie kalt Uanstendig eksponering fra bakken for å få ungdommer involvert i aktivisme og sosial rettferdighet. 'Jeg kommer ikke til å gå på eggeskall,' sa hun Thrillist av planene hennes for showet, 'I'm f – king blasting through that s – t.'

gift ved første blikk sesong 4 spoilere som forblir gift

2 av 7

rock-of-love-cindy-rodeo-steedle

Facebook

Cindy 'Rodeo' Steedle

Etter Rock of Love , Utnyttet Rodeo sine 15 minutter med berømmelse med opptredener på Jeg elsker penger og Rock of Love: Charm School . I dag er hun i luksus livsstil, men hun startet også stiftelsen Imagine No Mobbing Now. Å, og hun klipper fortsatt den samme cowboyhatten hun hadde på seg i sesong 1.

3 av 7

rock-of-love-lyng-chadwell

Getty Images

Heather Chadwell

Andreplassen på sesong 1 avspilte suksessen fra Rock of Love og andre VH1-realityshows i en selvbiografi og en kalender i 2008. Etter å ha skuespillende roller i Californication og Det er alltid solrikt i Philadelphia , Flyttet Heather hjem til Ohio og ble megler, VH1 rapporter.

4 av 7

rock-of-love-angelique-frenchy-morgan

Getty Images

Angelique 'Frenchy' Morgan

Som Rodeo, sesong 2s Frenchy også fra Rock of Love til Jeg elsker penger og Rock of Love: Charm School - men hun dukket også opp Kjendis Big Brother og Botched . I disse dager flagrer hun fremdeles med huden, akkurat som hun gjorde på TV. Hun vakte opprør i 2016 da hun skrev 'Stem Trump' på bikinikledd kropp og ble 'hacket 12 ganger på tre måneder' som et resultat, som hun fortalte. Thrillist .

5 av 7

rock-of-love-jessica-kinny

Getty Images

Jessica opptatt

Denne 'gode jenta' fra sesong 2 spilte også med Rock of Love: Charm School , og så ble hun på VH1 som intervjuer for andre reality-deltakere. Siden den gang har Jessica dekket røde tepper, fulgt teknologi- og kjendishendelser og jobbet med Television Academy. Og hun har sitt eget selskap for administrasjon av sosiale medier, Kinni Creative.

6 av 7

rock-of-love-aubry-fisher

Getty Images

Aubry Fisher

Aubry, en deltaker i sesong 3, var på og ut av sykehus i seks år på grunn av Crohns sykdom. (Hun skriver om sin erfaring med tilstanden på nettstedet Gi Crohns et slag for meg.) Hun pleide å turnere landet som DJ A.F.I., men nå spinner hun plater som en avatar i Andre liv . Jeg hørte om Andre liv og folk som markedsførte musikken deres der, så jeg gikk inn og gikk, 'Å, dette er rart,' forklarte hun Thrillist . 'Og plutselig ble jeg bare en av de beste DJ-ene i Andre liv , som meg selv. '

7 av 7

rock-of-love-taya-parker

Facebook

hva gjør jessa duggar for å leve

Taya parker

Denne vinneren av sesong 3 sementerte berømmelsen ved å bli en lekegutt Lekekamerat og Toppleilighet Årets kjæledyr. Nå har hun sitt eget show i Las Vegas, ifølge hennes Facebook-profil . Å, og hun har over fem millioner fans på det sosiale nettverket. Virker som Rock of Love virkelig rocket karrieren hennes!

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.