Hva er ‘OutDaughtered’ stjerner Adam og Danielle Busbys nettoverdi?

Adam og Danielle Busby

Hilsen Adam Busby / Instagram

Å oppdra seks småjenter er en kostbar oppgave - bare spør Utdatter stjerner Adam og Danielle Busby ! Mannen og kona-duoen bor i et nydelig hus og har alltid sine seks søtsaker - storesøster Blayke og kvintupletter Ava, Riley, Olivia, Parke og Hazel - i dyrebare matchende antrekk, som har mange som stiller spørsmål ved hvor mye paret er verdt.

Mens de to aldri har avslørt nettoverdien, vet vi at Adam og Danielle jobber hardt for pengene. I tillegg til sine daglige jobber - Adam jobbet som Key Account Manager for Intrinsic Solutions / Sprint Safety, og Danielle var en uavhengig skjønnhetskonsulent da de startet showet - de er også medeiere av et spinnestudio i Houston. Åh, og selvfølgelig tjener de en pen krone for å være realitystjerner!

Ifølge reality-TV-produsent Terence Michaels estimater kan Busbys tjen alt fra $ 25 000 til $ 40 000 per episode og utgjorde den totale lønnen for en sesong på nesten 1 million dollar. Ikke altfor dårlig! Disse inntektene kombinert med deres tidligere besparelser fører til at noen nettsteder anslår at paret er millionærer. TVOvermind anslår Adams nettoverdi til omtrent 4,5 millioner dollar, mens The Cinemaholic setter det nærmere $ 5 millioner.

Det virker som om penger er noe paret ikke trenger å bekymre seg for. Og paret flagret sin formue ved mer enn en anledning. Familien drar ofte på ekstravagante turer over hele landet og rocker fantastisk mote. Da Danielle viste frem sin Yves Saint Laurent-veske, som koster rundt 1 250 dollar på merkets hjemmeside, forsvarte Adam det ekstravagante kjøpet.

“Hvordan klarer du å kjøpe så dyre håndvesker med seks barn å mate, klær, sko, leker, skole, aktiviteter? Kaster ikke skygge, bare nysgjerrig. … Disse posene er STOR PENGER, ”skrev en fan. “Vi eier seks virksomheter på toppen av et TV-show. Vi jobber veldig hardt for de tingene vi har, ”TLC-stjernen skjøt tilbake.

Men de bruker ikke bare pengene sine til å skjemme bort seg selv. De legger også mye av det mot gode formål. Etter at orkanen Harvey herjet deler av Texas i 2017, sørget realitystjerneparet for å gi tilbake til samfunnet sitt. De donerte $ 75.000 dollar leker til familier i nød. 'Det var veldig tydelig for oss begge at det var et øyeblikkelig behov i dette området,' forklarte Adam den gangen. “Og det er noen mennesker i dette området som har mistet så mye. Og en av disse tingene er barn som mistet lekene sine. … Hvilke bedre ting kan du gjøre for å sette et smil på barna enn helt nye leker ?! ”

Vi elsker at disse to bruker sin imponerende nettoverdi på å hjelpe de rundt seg!

Populære Bilder

Limonade utklipp # 160606

Last ned gratis Lemonade Cliparts # 160606, last ned andre limonadeutklipp svart og hvitt gratis

Samling av pinjetreutklipp (72)

72 høykvalitets Pine Tree Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Leprechaun-bilder til farger (48)

48 høykvalitets Leprechaun-bilder til farger for gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Silhuett av en mann og kvinne som kysser # 1603883

Last ned gratis Silhouette Of A Man And Woman Kissing # 1603883, last ned andre mann og kvinne kyssesilhouette gratis

Samling av Rose Vector (44)

44 Rose Vector av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Frihetsgudinnen tegneserietegning (49)

49 Frihetsgudinnen tegneserietegning av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.