Vi prøvde ut disse sukkerbjørnhårgummiene som Kardashians elsker og her er hva som skjedde

sukker-bjørn-hår-gummies-anmeldelse

Hvis du følger noen kjendiser på Instagram, er sjansen stor for at du har sett bilder av dem som promoterer den søte, lille blå Sugar Bear Hair gummies. Fra Kim Kardashian og Kylie Jenner til Chelsea Houska og Andi Dorfman, stjerner kan ikke slutte å rase om hvor mye de hjelper håret til å vokse. Noe som tydeligvis vekker spørsmålet - hvor godt fungerer Sugar Bear Hair-vitaminer ?! Vel, vi prøvde dem i en måned og kan nå svare på det spørsmålet. Les dem og døm selv.

I slekt: Beste kollagenansiktskremer (US Weekly)

Sugar Bear Hair Vitamins - The Lowdown

Men først, her er noen ting å vite: gummiene er fullpakket med forskjellige vitaminer og biotin - så de hjelper ikke bare hårstyrke og vekst, men også kroppens helse. Du har to alternativer når du kjøper dem - du kan enten få en måneds forsyning eller a tre måneders forsyning .

sukker bjørn hår vitaminer

Hvor får man kjøpt:

Én måneders forsyning: $ 32,99, Amazon

Tre måneders forsyning: $ 97,99, Amazon

når kommer søsterkoner tilbake 2019

Men før du kjøper, sjekk ut anmeldelsene våre, komplett med søte bilder (fordi det er ganske mye obligatorisk at du har en fotografering med dem, duh).

Sugar Bear Hair Vitamins Reviews: Fungerer Sugar Bear Hair-vitaminer?

sukker bjørn hår anmeldelser

“Etter å ha sett SugarBearHair-vitaminer over hele Instagram-feedet mitt i så lang tid, var jeg det så spent på å endelig prøve dem selv ! Merket hevder at vitaminene vil gjøre håret ditt lengre, skinnende og sunnere - med riktig kosthold og mosjon, selvfølgelig. Min første reaksjon på å åpne flasken var hvordan utrolig de lukter . Smaken er veldig søt og teksturen minner meg om de gummy Scooby Doo frukt snacksene jeg pleide å spise som barn. Imidlertid fant jeg ut at de har litt merkelig ettersmak. Det er ikke forferdelig, men jeg sørget for å ta dem først om morgenen slik at jeg kunne pusse tennene mine rett etter. Når det gjelder resultatene, vokste håret mitt i løpet av 30-dagersperioden. Jeg begynte på 14 tommer og var 15 tommer da jeg var ferdig. Jeg er ikke sikker på om inntak av vitaminene fremskyndet vekstprosessen, men jeg vil gjerne tro at det gjorde det. I tillegg er gummiene det fullpakket med massevis av fordelaktige vitaminer for å starte dagen min ! ' - Emily Brozyna, Jr. nettredaktør for Twistmagazine.com & M-magazine.com

sukker bjørn hår anmeldelser

“Jeg bestemte meg for å prøve SugarBearHair-vitaminer etter at jeg fikk en hårklipp som viste seg å være mye kortere enn jeg hadde forventet . Gummiene smakte godt, og den eneste vanskelige delen var å huske å ta dem daglig! I begynnelsen av måneden var håret mitt 7 tommer. Etter en måned med å ta kosttilskudd vokste det en halv tomme - tbh, jeg ikke tro at den vokste raskere enn den normalt ville ha gjort . Men jeg gjorde legg merke til a stor forbedring i neglene mine ! Jeg er vegetarianer, og det kan være vanskelig for meg å få den riktige mengden vitaminer som trengs for sunn spikervekst - siden jeg begynte å ta gummiene, har neglene mine vært mye sterkere! ' - Emma Hernandez, Staff Writer for InTouchWeekly.com og LifeandStyleMag.com

sukker bjørn hår anmeldelser

“Jeg har vært nysgjerrig på SugarBearHair-vitaminer helt siden Kylie Jenner begynte å legge ut om dem på Instagram - og jeg kommer ikke til å lyve, første gang jeg åpnet dem, følte jeg meg som en kjendis. Tross alt elsker kjente mennesker å ta bilder med dem, og her var jeg, bare tilfeldig å åpne en flaske som om jeg er en Kardashian. Noen ting å merke seg: gummiene lukter fantastisk , og smak bra (jeg hadde vanskelig for ikke å spise mer enn to om dagen). Jeg har allerede langt hår, så jeg var mindre opptatt av lengden på å prøve disse blå gutta, og mer fokusert på de irriterende babyhårene mine! I løpet av en måneds tid ble babyhårene mine definitivt tykkere og lengre enn de noen gang har vært - de er praktisk talt lange nå! Jeg skulle ærlig ønske jeg kunne gjøre en ny måned med gummiene for å se hvor lenge de kunne få. Foruten lengden på babyhårene, la jeg ikke merke til for stor forskjell i hårets generelle helse. Men jeg savner å få min daglige sukkerfiks! ” - Ginny Van de Wall, Director Director for Bauer Xcel Media

sukker bjørn hår anmeldelser

“Jeg hadde store forventninger til SugarBearHair-vitaminene før jeg prøvde dem, for kjendiser er alltid raving om dem! Og selv om jeg vil innrømme at de ikke er mirakelgummiene jeg håpet at de ville være, så det ut til at de gjorde det bidra til å styrke håret mitt ! Jeg har naturlig tynt, krøllete hår, og en måned etter at jeg hadde tatt vitaminene, la jeg merke til at når jeg rettet håret og pusset gjennom det, føltes det tykkere! Gummiene er også super velsmakende og fargen og utseendet på dem er søte , så det var ikke vanskelig å huske å spise disse små gutta hver dag! ' - Jen Maldonado, seniorredaktør for M-magazine.com

sukker bjørn hår anmeldelser

“Jeg hadde veldig lyst til å prøve disse gummiene fordi jeg har gjort det slet med å beholde hårlengden så lenge jeg kan huske . Jeg har hatt å gjøre med dårlige trimmer, brudd fra for mye flatstryking, og selvfølgelig min sneglhastighet. Da jeg først begynte å ta vitaminene, målt håret mitt på 7 tommer. Nå, etter en måneds forsyning, er lengden 7,4 tommer. Selv om lengden ikke var betydelig nok til å være veldig merkbar, hår og negler føles mye sterkere . Jeg har bokstavelig talt ikke knust en eneste spiker de siste to ukene, noe som er en ny rekord for meg - og etter at jeg var ferdig med min siste hårvask, hørte jeg ikke trådene spratt og smekk i kam som jeg pleier å gjøre! En ting å merke seg er at gummiene er veldig sukkerholdige, og hvis du har sensitiv hud som jeg, bør du fortsette med forsiktighet. Jeg sørget for å drikke mye vann mens jeg tok dem, og var heldig nok til å unngå utbrudd i ansiktet mitt, men jeg opplevde noen få utbrudd på overarmene og ryggen. ” - Nakeisha Campbell, Jr. Funksjoner Editor for Bauer Xcel Media

Vil du vite mer? Her er noen vanlige spørsmål om disse populære vitaminene.

bree olson holder tritt med kardashian

Hva er ingrediensene i Sugar Bear hårvitaminer?

Disse små vitaminene har mange veldig gode ting! De inneholder vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin E, vitamin B-6, folsyre, vitamin B-12, biotin, pantotensyre, jod, sink, kolin, inositol, ekte bær, kokosnøttolje og litt sukker .

Er sukkerbjørnhårvitaminer veganer?

Selv om de er vegetariske, glutenfrie, meieriprodukter, soya, hormon og gelatinfrie, er Sugar Bear hårpiller dessverre ikke veganvennlige fordi vitamin D deres kommer fra ull. Veganere avholder seg fra animalske produkter, inkludert ting som lær og honning, og ull kommer fra sauer, så det er ikke vegansk. Det er en Change.org-begjæring for å endre det, men!

Hvordan smaker sukkerbjørnhårvitaminer?

Hvis navnet ikke ga det bort, er de veldig søte! Men hvis du har en søt tann, bør du elske dem. De er smaksatt med naturlige bær og er akkurat som godteri. Amazon-anmelder Cal skrev: 'De er sukkerholdige og smaker som om du spiser tannkjøtt i stedet for et vitamin.' En annen bruker la til: 'Gummiene er ikke seige som gummy bears mer som frukt snacks, som er så mye bedre og de smaker så godt og lukter sic så deilig.'

Hva er bivirkningene av sukkerbjørnhårvitaminer?

Selv om det ikke er noen kjente bivirkninger av vitaminene, bør du virkelig sjekke alle ingrediensene for å sikre at det ikke er noe der inne som du er følsom eller allergisk mot. Det offisielle nettstedet sier at hvis du er følsom overfor biotin, bør du først konsultere legen din, da det er 5000 mikrogram vitamin i deres gummier. Selv om det ikke er noen bekreftede bivirkninger, noen Amazon-anmeldere si at huden deres begynte å bryte ut etter å ha tatt gummiene, så det avhenger av følsomheten din for ingrediensene.

Er sukkerbjørnhårvitaminer FDA-godkjent?

Ifølge nettstedet deres produseres sukkerbjørnhårvitaminer 'i USA på anlegg som bruker FDA-godkjente retningslinjer for å sikre kvalitets- og trygge produkter for din sjelefred.' Hvis du er gravid eller ammer, bør du også ta kontakt med helsepersonell først.

sukker bjørn hår vitaminer anmeldelse chelsea houska

Chelsea Houska (Fotokreditt: Facebook)

Sugar Bear Hair Vitaminer Amazon

Du kan få disse pillene på pålitelig Amazon, og du har følgende to alternativer:

når starter festen sørover

Én måneders forsyning: $ 32,99, Amazon

Tre måneders forsyning: $ 97,99, Amazon

Se flere av våre beste produktanbefalinger . Det kan også være lurt å vurdere en kollagentilskudd hvis du leter etter tykkere hår og glødende hud eller a kollagen ansiktskrem .

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.