Vi rewatchet ‘14 Kids and Pregnant Again ’og føler oss forferdelig for Joy-Anna Duggar

Det er vanskelig å tro at det var en tid da ingen visste hvem duggarene var, men tilbake i 2004 var den daværende 16-medlemsfamilien bare et band av eksentriske adelsmenn da de debuterte i TV i 14 barn og telling (også kjent som 14 barn og gravide igjen ). Den timelange spesialen var mest Amerikaners første introduksjon til familien, og den ga en klar oversikt over Duggars liv før berømmelse.

Men spol fremover 14 år senere, og familien har vært i sentrum for flere kontroverser, fra de alvorlige (Josh Duggars overgrepskandale) til de letthjertede (Jinger Duggar iført bukser). Å se på spesialen nå og vite hva familien senere skulle bli, er en interessant opplevelse som fulgte med noen sjokkerende sannheter, som å se Joy-Anna Duggar har mors ansvar i en alder av seks år til de trange rommene de kastet alle de 14 barna sine inn i. Nedenfor 12 andre tanker vi hadde etter å ha sett serien på nytt.

1 av 12

jinger-deggar-gal-ung

Advanced Medical Productions Inc.

Alle så gale unge ut.

Nå som alle de eldre barna er i begynnelsen av 20-årene og begynner å starte familier, er det litt overraskende å se at de alle ser så unge og forskjellige ut. Kan du gjette hvem Duggar ovenfor er? Det er Jinger, som bare var 10 år under spesialen.

2 av 12

duggar-mote

Advanced Medical Productions Inc.

De pleide å kle seg som pilegrimer.

Før Duggars ble reality-TVs mest berømte familie, alle kledd i utdaterte brukte kjoler. 'Vårt mål er å trekke oppmerksomhet mot ansiktet vårt,' sa Michelle. I disse dager, selv om Duggars fortsatt tror på å være beskjeden, har garderoben deres definitivt fått en sårt tiltrengt oppdatering.

3 av 12

Michelle-ikke-så

Advanced Medical Productions Inc.

Michelle omtalte babyene sine som 'det' før sminke.

I en bestemt scene, mens hun beskrev 'kompis-systemet' der eldre barn tar seg av de yngre, hadde hun en liten glid av tungen. Mens de beskrev at hver nyfødte var hennes 'kompis' først før hun ga den videre ('Det er min kompis til den er avventet', sa hun), syntes mange fans dette var litt skurrende. 'Bortsett fra å kalle barna sine' det 'kan jeg ikke forestille meg å gi et spedbarn til bokstavelig talt et annet barn å ta vare på,' en fan skrev .

4 av 12

glede-anna-14-barn-gravid-igjen

Advanced Medical Productions Inc.

Og når vi snakker om kompisesystemet, var seks år gamle Joy-Anna allerede mamma til en av brødrene hennes.

I en scene vises Joy-Anna som får en av sine småbarnbrødre påkledd om morgenen. Faktisk, Joy-Anna opptrådte aldri som en liten jente, men som mor gjennom hele spesialen, og hjalp til og med sine eldre søsken med å bære dagligvarer til og fra en bil.

5 av 12

josh-duggar-barbert-hode

Advanced Medical Productions Inc.

Joshs barberte hode gjorde et delt sekund.

I 2015, da voldsskandale brøt, forklarte Michelle og Jim Bob senere at etter at Josh ble tatt, ble han sendt til en militærleir for rehabilitering. Tatt i betraktning at overgrepet startet da Josh var tenåring, og han var 16 under spesialen, var det barberte hodet bevis på at han nettopp hadde kommet tilbake fra leiren. 'Hvis folk ser tilbake på når Josh var skallet på showet, var det fordi han ble' rehabilitert ', en anonym tipster fortalte Gawker tilbake i 2015. 'Hodebarberingen var en del av shaming-prosessen.'

6 av 12

laura min 600 lb livsoppdatering
duggar-ati-14-barn-spesiell

Advanced Medical Productions Inc.

Det var et skudd av familien på vei til en ATI-konferanse.

Familiens bånd til det kontroversielle departementet som mange tidligere tilhengere har kalt en 'kult' har vært et kontinuerlig problem med fansen. På Regner med og senere episoder av 19 Barn og telling , showet bagatelliserte familiens engasjement i departementet, men på det spesielle virket familien veldig lojal og frittalende om det.

7 av 12

duggar-bad-14-barn

Advanced Medical Productions Inc.

De måtte alle dele bad.

Selv om Duggars i dag lever i en massiv Hus på 7000 kvadratmeter tilbake i 2004 bodde de i et lite tre-roms hjem som bare hadde to bad. Bedømt av hva de viste i spesialen, så det ut som et totalt mareritt. 'Det er alltid en linje som trolig er tre eller fire personer på badet,' sa 13 år gamle Jill.

8 av 12

duggar-frossen-burritos

Advanced Medical Productions Inc.

Deres diett besto av store pakker med frosne burritoer.

Under en scene der duggarene handlet dagligvarer, hang kameraet på de åtte handlekurvene som for det meste var fulle av hermetisert og frossen mat. Imidlertid viste en bestemt scene at kassereren ringte opp en massiv eske som inneholder hundrevis av frosne burritoer, som vi trodde var et spesielt rart matvalg for barn.

9 av 12

14-barn-senger

Advanced Medical Productions Inc.

russ og paola 90 dagers forlovede fortsatt sammen

De sov alle i køyesenger, noen ganger to eller flere i en seng.

Siden de bodde i et så lite hus, sov alle de 14 barna i flere køyesenger som var stappet sammen i to rom. For et liv.

10 av 12

duggar-utleie-hus

Advanced Medical Productions Inc.

Duggarene bodde i et leiehjem før de flyttet til sitt nåværende hus.

Mens duggarene bygde sitt nåværende massive hus, var det en kort periode hvor familien ikke hadde noe sted å bo etter at de solgte sitt forrige hus litt for tidlig. I spesialen vises Duggars flytter inn i en leiebolig, som de bodde i i flere måneder før de flyttet inn i dagens Duggar-forbindelse.

11 av 12

duggar-trist-gutt

Advanced Medical Productions Inc.

De så ikke så begeistret ut da Jackson ble født.

På slutten av spesialen kunngjorde Michelle kjønnet til baby nr. 15, Jackson. Tatt i betraktning at familien hadde ni gutter på den tiden og bare fem jenter, ønsket søskentømming en annen søster, og skuffelsen deres ble tydelig i showet.

12 av 12

glad-jente-duggar-jpy

Advanced Medical Productions Inc.

Imidlertid så de begeistret ut da Johannah ble født.

Under en oppdatering kunngjorde Michelle imidlertid kjønnet til baby nr. 16, Johannah. Søsknene så mye lykkeligere. Og med det endte spesialen på en høy tone. I dag er den nyfødte nå 12! Tiden flyr sikkert når du har det gøy å føde Duggars.

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.