We’re So Surprised These '90 Day Fiance 'Couples Are Still Together

Ser på TLCs hit reality-TV-franchise 90 dagers forlovede er bokstavelig talt som å se på en togvrak - noen ganger er det bare så forferdelig at du ikke kan se bort. Og med flere spinoffs, er det alltid en slags drama som går ned på søndag og mandag kveld.

På flaggskipet 90 dagers forlovede serie, som hadde premiere i januar 2014, består par av en amerikansk statsborger og en utlending som allerede har søkt om og fått et K-1-visum, også kalt 'forlovede visum', som gjør det mulig for utlendingen å komme inn i USA under betingelse om at de vil gifte seg med sin vesentlige andre innen 90 dager. TLC-kameraer dokumenterer 90-dagers nedtelling til bryllupsdagene, som nesten alltid er fulle av kamper, stress og tårer.

Den første spin-off 90 dagers forlovede: Happily Ever After? , har fan-favorittpar som tidligere var på 90 dagers forlovede og har allerede bundet knuten. Serien hadde premiere i september 2016 og dokumenterer parenes kamp når de tilpasser seg sitt nye liv sammen. For de fleste av dem slutter bryllupsfasen ganske raskt.

Med suksessen til Lykkelig alle sine dager? , Bestilte TLC en ny spin-off i november 2016, 90 dager forlovede: Før 90 dager . Serien dokumenterer et par - bestående av en amerikansk statsborger og en utlending - som er i et langdistanseforhold. De fleste par har ikke møtt hverandre personlig ennå etter å ha gått på nettet, og det er vanligvis amerikaneren som reiser til utlendingens land for at de skal møtes for første gang. Andre par møttes tidligere under en ferie, og de fleste forlovet seg i løpet av sesongene, slik at de kan begynne K-1-visumprosessen. Par som får K-1-visum kan komme tilbake til franchisen den 90 dagers forlovede ordentlig.

90 dagers forlovede: Hva nå? opprinnelig lansert som en webserie i mars 2017, men etter stor suksess har den nå premiere online først via TLCgo-appen før den sendes på TV. Par som dukker opp på Hva nå? har alle dukket opp på andre spin-offs av franchisen.

For par som ikke har blitt bedt om å bli med på noen av de forrige spinoffene, sannsynligvis fordi de ikke lenger er sammen eller ikke lenger har en overbevisende historie å fortelle, kan de bli bedt om å gå tilbake til serien på spinoff 90 dagers forlovede: Pillow Talk . Showet, som hadde premiere i april 2019, lar fans se favorittstjernene mens de ser på den nåværende sesongen av franchisen og reagerer på historien.

Etter den store suksessen til alle tidligere spin-offs, debuterte TLC 90 Day Fiancé: The Other Way i mai 2019. Showet snudde 90 dagers forlovede premiss, så amerikaneren er den som flytter til et fremmed land for å være sammen med den de elsker.

På toppen av alle spinoffs fikk to sett med fan-favorittstjerner sine egne spinoffs basert på deres egne liv og deres familier. Familiekantellet , med Chantel og Pedro Jimeno fra 90 dagers forlovede sesong 4, debuterte i april 2019. I august 2020 kom en spin-off med 90 dager forlovede: Før 90 dager stjerner Darcey og Stacey Silva , med tittelen Darcey & Stacey , hadde premiere.

Franchisen lanserte også to begrensede serier i 2020. 90-dagers forlovede: Selvkarantene var en selvfilmet miniserie med fan-favorittpar som delte oppdateringer om deres liv mens de satt i karantene under koronaviruspandemien. B90 slår tilbake! har rollebesetningen av sesong 4 90 dager forlovede: Før 90 dager når de reagerer på fankommentarer og tweets om dem.

Til tross for alt forholdsdramaet har showet en ganske god track record. De fleste parene som har dukket opp på showet er fortsatt sammen - og bare en håndfull av dem er skilt eller brutt.

Bla gjennom galleriet nedenfor for å finne ut hvilket 90 dagers forlovede par er fremdeles sammen, fremdeles gift, eller skilt!

1 av 75

90-dagers forlovede sesong 8 Par Yara og Jovi Welcome Baby

Hilsen av Yara Zaya / Instagram

Jovi og Yara

Dette paret virket som om de var dømt fra starten av reisen 90 dager sesong 7. De kolliderte umiddelbart over alt fra Jovis drikkevaner til hvorvidt de ønsker å få barn i fremtiden.

ADVARSEL: SPOILERE NEDER!

I kontakt bekreftet i januar 2021 at paret giftet seg i en bryllupsseremoni i Las Vegas i februar 2020, ifølge onlineopptegnelser. 14. januar kl. I kontakt fikk vite at Yara hadde blitt gravid med parets første barn kort tid etter at hun ankom statene. Jovi og Yara har siden ønsket velkommen baby nr. 1 sammen.

hvor er liz på sumpfolk

2 av 75

90 dagers forlovede

TLC

Stephanie og Ryan

Et annet par som ikke så ut til å begynne på en god fot 90 dager sesong 7 var Stephanie og Ryan. Ikke bare kjempet de og stødte på hodet mens de datetes langdistanse midt i coronaviruspandemien, men de fortsatte å ikke komme sammen når de gjenforente seg da Stephanie reiste til Ryans hjemland Belize da reiseforbud ble opphevet.

Morgenen etter at hun kom, kom Stephanie rent til Ryan om å ha jukset ham med fetteren Harris etter deres siste utblåsningskamp i Belize. I episoden 14. februar så det ut som om paret var over for godt da Ryan gikk bort fra Stephanie etter at de kom inn i enda en verbal strid på hotellrommet.

Etter at Ryan dro, ringte Stephanie til Harris, og han reiste til feriestedet hennes der han holdt selskap med resten av ferien. Stephanie virket interessert i å forfølge et forhold til Harris etter at hun kom tilbake til statene.

Men det virker som om Stephanys rebound med Harris bare slynget. 25. januar utløste hun dating rykter med en ny mann som heter Quincy Carver etter at fans begynte å spekulere, splittet hun faktisk fra Ryan.

I følge bilder lagt ut av blogger Mommy Says Bad Words, the Skin Envy medspa eier ble sett pakke på PDA-en med den ryktede nye smaken på en lokal flyplass, og delte et kyss med forretningsmannen mens de sto på en kantstein ved siden av en parkert svart bil.

Det virker som fans vil måtte stille seg inn for å finne ut hvordan Stephanies historie med Ryan, Harris og Quincy spiller ut.

3 av 75

90 dagers forlovede sesong 8 par fremdeles sammen andrew amira

Hilsen av Amira Lollysa / Instagram

Andrew og Amira

Paret møtte de største hindringene ut av kostnadene sine 90 dager sesong 7. På grunn av borerstengningene over hele verden blant koronaviruspandemien, klatret Andrew og Amira for å finne en måte for henne å trygt reise fra Frankrike til Amerika, slik at de kunne begynne 90-dagers nedtellingen til bryllupsdagen.

Deres første plan var å møte i Mexico hvor de ville selvkarantene i 14 dager før de reiste sammen til USA, men Amira ble arrestert nesten umiddelbart etter at hun kom. Etter å ha tilbrakt tre dager i forvaring ble hun deportert tilbake til Frankrike.

Andrew overbeviste Amira om å reise igjen, denne gangen til Serbia. Der ville hun selvsøke i 14 dager igjen og deretter gå ombord på en flytur til USA. Dessverre kom Andrew og Amira i en stor kamp kvelden før flyet hennes, og han bestilte henne en ny billett til Frankrike. Han ga henne valget om å enten fly til Amerika for å være sammen med ham eller fly hjem til Frankrike.

'Jeg bestemte meg for å dra tilbake til Frankrike,' bekreftet hun på episoden. 'Jeg var så stolt over å kalle Andrew min fremtidige mann, og nå er det over.'

For å finne ut mer om dramaet som har gått mellom Andrew og Amira på sosiale medier mens sesongen ble sendt, Klikk her .

4 av 75

90 dagers forlovede er Brandon

Caroline Martin Photography / TLC

Brandon og Julia

Brandon og Julia debuterte den 90 dager sesong 7. Selv om det ikke er mye kjent om parets ettervisning, ser de ut til å fortsatt være sterke i henhold til deres sosiale medier.

5 av 75

TLC

Tim og Melyza

Forholdet til Tim og Melyza hang allerede fast ved en tråd da de ble med i rollelisten Den andre veien sesong 2. Tim innrømmet å ha jukset Melyza med en kollega, og han prøvde å bevise sin forpliktelse overfor henne ved å legge igjen alt i statene for å flytte til Colombia for å være sammen med henne.

Til slutt kunne de ikke jobbe gjennom problemene sine, og det siste strået i forholdet deres var da Melyza nektet å gifte seg med Tim slik at han lovlig kunne jobbe i landet. Siden han ikke kunne finne en jobb, bestemte han seg for at det ville være best for ham å returnere til Dallas, og de hadde et følelsesmessig farvel på flyplassen.

Da de kom tilbake til franchisen 3. januar 2021-episoden av discovery + ’s 90 Day Fiancé: The Other Way Strikes Back , de var allerede brutt opp .

“Vel, siden forrige gang du så oss, er jeg og Melyza ikke sammen, og ting har ikke vært størst mellom oss siden den gang. Vi deler fortsatt Pepino, ”sa Tim og bekreftet splittelsen fra Melyza.

I februar dukket paret opp på en episode av discovery + ’s spin-off 90 Day Bares Alle og avslørte årsaken til deres oppbrudd. Etter at Tim flyttet tilbake til Texas, fant Melyza ut at han hadde flørtet med en annen kollega, noe som fikk paret til å kjempe enda mer. Tøff av spenningen, og Tim sluttet med Melyza, og ikke lenge etter splittelsen gikk han på en date med en tredje kollega.

Det ser ut til at han ombestemte seg og bestemte seg for at han ønsket å være sammen med Melyza i stedet fordi de kom sammen igjen kort tid etter. Tim og Melyza gjenforenes i Colombia, og bare 24 timer etter at Tim landet, foreslo han henne - og hun sa ja.

'Vårt engasjement føles riktig,' suste Melyza i en uttalelse til Mennesker etter kunngjøringen 7. mars. 'Å sette en ring på det løser ikke alt, men det er definitivt et stort skritt i riktig retning, sikkert en som vi ønsket å ta for mange år siden.'

Tim la til: 'Å være forlovet med Melyza er det mest komplette jeg noensinne har følt i mitt liv.'

6 av 75

Hilsen Biniyam Shibre / Instagram

Ariela og Biniyam

Da Ariela og Biniyam debuterte den Den andre veien sesong 2 ventet de allerede sitt første barn sammen. Paret var under høyt stress da de klatret for å gjøre leveordningene klare for å ønske babygutten, Aviel velkommen, mens Ariela også slet med å tilpasse seg livet i Etiopia etter å ha flyttet fra New Jersey.

Til tross for alle kampene, avsluttet de nye foreldrene sesongen på en lykkelig tone da Biniyam foreslo Ariela og hun sa ja. Det forlovede paret er fremdeles sammen og oppdrar sønnen sammen som en familie på tre.

7 av 75

90 dagers forlovede den andre veien er kenny armando fortsatt sammen

Hilsen av Kenneth Niedermeier / Instagram

Kenny og Armando

Kenny og Armando markerte serien til andre par av samme kjønn. De dokumenterte sin søte og emosjonelle kjærlighetshistorie videre Den andre veien sesong 2. Kenny flyttet til Mexico for å starte et liv med Armando og datteren fra et tidligere ekteskap, Hannah, men parets forhold og forlovelse ble ikke lett akseptert av Armandos familie. Paret kjempet også for sin rett til å gifte seg, siden Mexicos ekteskapslover for samme kjønn ikke er like progressive som andre land

Til tross for hindringene er det forlovede paret fortsatt sammen og bor som en familie på tre med Hannah i Mexico.

8 av 75

TLC

Av Brittany og

Den andre veien sesong 2 stjerner Brittany og Yazan brakte høyt drama i historien da de kolliderte over alt fra kulturelle forskjeller til språkbarrierer. Selvfølgelig, de også hadde en av de rotete splittelsene i franchisehistorien. Det tidligere paret bekreftet at de ikke lenger var sammen på sesongpremieren på oppdagelsen + spinoff, 90 Day Bares Alle .

9 av 75

Bli kjent med 90 dager

Hilsen av Jihoon Lee / Instagram

Deavan og Jihoon

De mann og kone returnerte for en andre sesong av Den andre veien i juni 2020, men Jihoon avslørte at de splittet seg i august 2020 før finalen ble sendt. 'Jeg kan ikke fortelle alt fordi showet ikke er ferdig,' sa han på en Instagram Live. “Jeg vil leve mitt eget liv. ... Hvis du mistet en kjæreste, gutt eller jente, er det så trist, men du kan begynne på nytt. ” Han delte planen sin var å 'bare fokusere på seg selv', men en kilde bekreftet til I kontakt at Deavan allerede hadde en ny mann.

Mamma til to avslørte at hun søkte om skilsmisse fra Jihoon i september og tilsynelatende bekreftet hennes forlovelse med Topher Park den desember. Eksene er for tiden involvert i en stygg forvaringskamp over sønnen deres, Taeyang.

10 av 75

90 dagers forlovede corey evelin ekteskapsoppdatering

Hilsen av Corey Rathgeber / Instagram

Corey og Evelin

Dette paret fra Den andre veien sesong 1 drevet splittede rykter i november 2020, men det ser ut til at de er forpliktet til å jobbe gjennom problemene sine fordi de fortsatt er sammen.

11 av 75

90 dagers forlovede Tiffany Ronald ekteskapsrådgivning

Hilsen av Tiffany Franco / Instagram

Tiffany og Ronald

Selv om Den andre veien sesong 1 stjerner hadde en rotete offentlig splittelse i januar 2020 var det kortvarig. De er fortsatt sammen i et langdistanseekteskap.

12 av 75

90-dagers forlovede Laura New Man After Aladin Split

Hilsen av Laura Jallali / Instagram

Laura og Aladin

Da paret kom tilbake for Den andre veien sesong 1, alt hadde de allerede problemer i ekteskapet. De slo opp i oktober 2019. I oktober 2020 bekreftet Laura hennes skilsmisse fra Aladin ble avsluttet.

13 av 75

90-dagers forlovede stjerner Jenny og Sumit Get Flirty på Instagram

Hilsen Jenny Slatten / Instagram

Jenny og Sumit

Dette paret hadde de mest dramatiske og intense scenene på sesong 1 av Den andre veien , da Jenny fant ut at Sumit var gift med en annen kvinne.

Selv om Sumits skilsmisse til slutt ble avsluttet, ble 90 Day Fiancé: The Other Way paret endte ikke med å utveksle løftene sine da de kom tilbake for sesong 2. De ser likevel ut til å være sammen og bo i India.

14 av 75

90 dagers forlovede

Hilsen av Ash Naeck / Instagram; Hilsen av Avery Warner / Instagram

Ask og Avery

Dette igjen-og-igjen-paret avsluttet sesongen på en håpefull tone. Men da de filmet sesong 4 Før 90-dagen alt i mai 2020 hadde de gått i stykker for godt.

15 av 75

Lisa Hamme og Usman Umar

Hilsen Lisa Hamme / Instagram

Lisa og Usman

Paret hadde problemer i ekteskapet da de filmet seaosn 4 Før de 90 dagene tell-all i mai 2020. Den desember bekreftet Usman utelukkende til I kontakt som han hadde serverte Lisa skilsmissepapirer .

'Lisa og jeg er ikke lenger sammen,' bekreftet han den gangen.

16 av 75

90 dagers forlovede geoffrey varya fortsatt sammen

Hilsen av Varya Malina / Instagram

Geoffrey og Varya

Dette paret var ikke invitert å bli med på sesongen 4 på grunn av Paschels ventende anklager . Selv om det er uklart om de fremdeles er sammen, lover de begge fansen vil lære 'sannheten' om historien deres snart.

17 av 75

90 dagers forlovede david lana fortsatt sammen

Hilsen av David Murphey / Instagram

David og Lana

Mens de var en av de to Før de 90 dagene sesong 4 par som endte med å bli forlovet, David bekreftet at de var 'ikke sammen' under tell-all som ble filmet i mai 2020.

18 av 75

90 dagers forlovede rose tilsynelatende dumper Big Ed

TLC (2)

Rose og Big Ed

Dette årstid 4 Før de 90 dagene par kom seg ikke engang til sesongfinalen og hadde en av de mest dramatiske splittelser i franchisehistorien.

Etter å ha tatt igjen 90 Day Bares Alle Ed hadde ingenting annet enn gode ting å si om sin tidligere flamme, men virket likevel ikke altfor interessert i å gjenopplive romantikken deres for øyeblikket.

'Hun så fantastisk ut,' fortalte han Underholdning i kveld i et intervju publisert 24. februar 2021. “Hun modellerer. Karrieren hennes har nettopp tatt av. Hun bygger et hus i andre etasje, jeg er så stolt av henne, men jeg må fortsatt la det være åpent. Akkurat nå fokuserer Big Ed på lokal kjærlighet. ”

19 av 75

90-dagers forlovede stjerne Yolanda

Hilsen av Yolanda / Instagram

Yolanda og 'The Williams'

Sesong 4 Før de 90 dagene stjernen Yolanda var aldri i et reelt forhold til Williams fordi han var den aller første steinbit i franchisehistorien.

20 av 75

90 dagers forlovede stephanie erika fortsatt sammen

Hilsen av Erika Owens / Instagram

Stephanie og Erika

Fans rotte etter serienes første par av samme kjønn noensinne, men de brøt opp før Før de 90 dagene sesong 4 finale. Da de gjenforenes i mai 2020 under den virtuelle tell-all, var de ikke engang på gode betingelser.

21 av 75

90-dagers forlovelser Tim avslører årsaken til splittelse fra Jeniffer

Hilsen av Tim Malcolm / Instagram; Hilsen av Jeniffer Tarazona / Instagram

Tim og Jeniffer

De Før de 90 dagene sesong 3-paret hadde mange opp- og nedturer i løpet av deres tid sammen i Colombia. Dessverre, de slo opp kort tid etter at han kom hjem til USA.

22 av 75

90-dagers forlovede par Rebecca Parrott og Zied Hakimi gifte seg i Georgia

Zied Hakimi / Instagram

Rebecca og Zied

De Før de 90 dagene sesong 3 par er fortsatt sammen. Zieds K-1-visum ble godkjent, og de Knyttet knuten i april 2020. De bor for tiden sammen i Georgia og dokumenterer de 90 dagene frem til bryllupet deres 90 dagers forlovede sesong 8.

23 av 75

90 dagers forlovede ben akinyi visumoppdatering

Hilsen av Ben Taylor / Instagram

Ben og Akinyi

Paret er fremdeles sammen etter sin periode Før de 90 dagene sesong 3. De venter på Akinyis K-1-visum skal godkjennes , men de har opplevd forsinkelser på grunn av koronaviruspandemien.

24 av 75

90 dagers forlovede er keiseren og maria fortsatt sammen

Instagram / TLC

Caesar og Maria

De møttes ikke i løpet av tiden deres Før de 90 dagene sesong 3, men Caesar bekreftet senere at han endte opp med å fly ut til Ukraina til møte hans online kjærlighet etter kameraer sluttet å rulle. Ting gikk ikke, og de har siden splittet seg.

25 av 75

Avery Mills og Omar Albakkour Selfie

Hilsen av Avery Mills og Omar Albakkour / Instagram

Avery og Omar

Dette paret er henger fortsatt i til tross for store hindringer. Avery og Omar ble introdusert for fans den 90 dager forlovede: Før 90 dager sesong 3. Avery, som er fra Columbus, Ohio, hadde nylig konvertert til islam, og en venninne foreslo at hun skulle bruke en muslimsk datingapp for å finne en partner. Hun skjønte ikke at innstillingene var satt til internasjonale, og det var slik hun stemte overens med Omar, som bodde i Syria på den tiden.

Etter å ha datet online i flere måneder, bestemte Omar og Avery seg for å møtes personlig. Fordi Syria var midt i en borgerkrig, ble de enige om å møte i Beirut, Libanon og Averys mor fulgte henne på turen. Etter å ha gitt paret sin velsignelse, bundet Avery og Omar knuten i en tradisjonell muslimsk bryllupsseremoni.

Paret ble deretter møtt med kampen om å fortsette romantikken i et langdistanseekteskap da Omar returnerte til Syria og Avery returnerte til Amerika. De startet umiddelbart prosessen for Omars ektefellevisum, som ville tillate ham å komme inn i USA som Averys ektemann. Men siden det var et reiseforbud mot syriske borgere, ville de kreve fraskrivelse før han ville bli godkjent for visumet som var veldig vanskelig å oppnå.

Paret dukket opp på sesong 4 av 90 dagers forlovede: Hva nå? der Avery dokumenterte sin andre tur til Libanon for å gjenforenes med mannen sin og møte familien. I løpet av ferien kom Avery og Omar med en plan for fremtiden: de ville prøve visumet, og hvis visumet ikke ble godkjent, ville de flytte til De forente arabiske emirater .

Da paret kom tilbake til den begrensede serien, 90-dagers forlovede: Selvkarantene i mai hadde de noen dårlige nyheter. Omar hadde mottatt et intervju for visumet for 30. mars 2020, men det ble kansellert på grunn av koronaviruspandemien.

'Hvis han ikke kommer hit i løpet av de neste seks månedene, skal vi flytte til De forente arabiske emirater (U.A.E.) til Dubai,' sa hun den gangen. 'Men det ødelegger virkelig sjansene hans for å komme til USA fordi jeg ikke lenger vil ha jobb i USA. Hvis jeg jobber i Dubai, teller det ikke visumet hans her. Det er som om vi er tilbake på første plass. Og vi vet egentlig ikke hva vi skal gjøre. '

Det virker som om de bestemte seg for at U.A.E. var deres beste alternativ, fordi Avery bekreftet at hun og Omar er det bor sammen i desember 2020. Ifølge hennes innlegg på sosiale medier ser det ut til at hun og Omar har flyttet til enten Dubai eller Abu Dhabi. Begge byene er en del av U.A.E.

26 av 75

90 dager forlovede stjerne Tom beklager Darcey vektøkningskommentar

TLC (2)

Darcey og Tom

Darcey kom tilbake til 90 dager forlovede: Før 90 dager sesong 3 med en ny utenlandsk kjæreste. Men ting mellom henne og den britiske hunken gikk ikke, og splittelsen deres spilte ut sesong 4.

27 av 75

90 dagers forlovede ricky ximena

TLC

Ricky og Ximena

De delte seg før Før de 90 dagene sesong 2 tell-all, og de er definitivt ikke sammen.

28 av 75

tarekhassel

TLC

Tarik og Hazel

Paret fikk sin franchise-debut den Før de 90 dagene sesong 2 og dokumenterer de 90 dagene frem til bryllupet deres 90 dager sesong 8.

29 av 75

Jon-Rachel-gjenforening-England

Instagram

Jon og Rachel

Dette 90 dager forlovede: Før 90 dager sesong 2-par er fortsatt gift, men ekteskapet deres er langdistanse, ettersom de fremdeles venter på at visumprosessen skal fullføres.

30 av 75

90 dagers forlovede angela michael bursdag instagram

Instagram

Angela og Michael

Etter å ha dokumentert reisen sin på sesong 2 og 3 av Før de 90 dagene i tillegg til 90 dagers forlovede sesong 7, de Knyttet knuten under en periode på Lykkelig alle sine dager? sesong 5. Angela og Michael er foreløpig fortsatt sammen og forblir i et langdistanseekteskap mens de avventer prosessen for den nigerianske innfødtes ektefellevisum.

31 av 75

90 dagers forlovede patrick myriam

TLC

Patrick og Myriam

Disse 90 dager forlovede: Før 90 dager sesong 1-stjerner var aldri teknisk et par. Bedømt av sosiale medier klarte de aldri å ta vennskapet til neste nivå.

32 av 75

90 dagers forlovede jesse darcey

TLC

Jesse og Darcey

Disse 90 dager forlovede: Før 90 dager stjerner dokumenterte kjærlighetshistorien sin på sesong 1 og hadde en av de mest dramatiske oppbruddene fra serien på sesong 2 - og de er definitivt fortsatt oppdelte.

33 av 75

90 dagers forlovede sean abby

Instagram

Sean og Abby

Disse sesongene 1 90 dager forlovede: Før 90 dager stjerner brøt sammen ikke lenge etter at sesongen ble sendt. Abby gikk videre og giftet seg med mannen sin, Louis , i mars 2020.

34 av 75

90 dagers forlovede larry jenny

Instagram

Larry og Jenny

Bedømme fra sosiale medier, dette Før de 90 dagene sesong 1 par er fortsatt sammen. De Knyttet knuten i 2019.

35 av 75

90 dagers forlovede Cortney Antonio

TLC

Cortney og Antonio

Ting mellom disse 90-dagers forlovede: Før 90-dagen Sesong 1-stjerner sprudlet ut og de er definitivt ikke sammen.

36 av 75

90 dagers forlovede Paul Karine Gravid baby kjønn

Instagram

Paul og Karine

Paul og Karine debuterte på franchisen Før de 90 dagene sesong 1. De kom tilbake for B90 sesong 2, sesong 1 av Den andre veien og sesong 5 av Lykkelig alle sine dager?

Til tross for alle problemene, ønsket Paul og Karine velkommen til baby nr. 1, en sønn som heter Pierre, i mars 2019. De traff senere en grov lapp i juli 2020. Etter en utblåsningskamp oppnådde begge stjernene en besøksforbud mot ektefellen. , I kontakt bekreftet at de siden har blitt droppet under graviditeten med baby nr. 2. Paret bor nå i Brasil etter å ha flyttet fra Kentucky.

I februar 2021, de ønsket sitt andre barn velkommen sammen , en sønn som heter Ethan.

37 av 75

90 dagers forlovede: er Mike og Natalie fortsatt sammen

Hilsen av Natalie Mordovtseva / Instagram

Mike og Natalie

Dette paret brakte massevis av drama i løpet av 90 dagers s eason 7, og det ble enda verre mellom dem da de kom tilbake for sesong 8.

Mike og Natalie kolliderte nesten så snart hun rørte ved i Amerika over deres forskjellige livsstil. Etter endelig å ha gått med på å gå til pareterapi, foreslo Mike for Natalie og satte en bryllupsdato. Dessverre Mike avlyste bryllupet om morgenen seremonien fordi han fikk kalde føtter .

Klikk her for spoilere for å finne ut om de havnet bli gift og klikk her for å finn ut hvor de står toda y etter showet.

38 av 75

90 dagers forlovede jasminblake fremdeles sammen

Hilsen av Blake Abelard / Instagram

Blake og Jasmin

Hun er kanskje ikke den største fanen av musikken hans, men dette paret er fortsatt sammen etter å ha bundet knuten 90 dagers forlovede sesong 7.

39 av 75

90-dagers forlovede-anna-mursel-fortsatt-sammen

Hilsen av Anna Campisi / Instagram

Anna og Mursel

De kom nesten ikke ned midtgangen 90 dagers forlovede sesong 7, men det ser ut til at de har overvunnet problemene sine fordi de fortsatt er sammen.

40 av 75

90-Day-Fiance-Anny-Reveals-Roberts-Son-Bryson-Is-Excited-to-Have-a-Little-Sister-3

Hilsen av Robert / Instagram

Anny og Robert

De forlovet seg etter å ha tilbrakt mindre enn 24 timer sammen under sitt første møte, men de går fremdeles sterkt! De 90 dagers forlovede sesong 7 par ønsket sitt første barn velkommen sammen, datteren Brenda Aaliyah, i juli 2020.

41 av 75

90 day fiance tania syngin still together

Courtesy of Syngin Colchester/Instagram

Tania and Syngin

Selv om de kjempet konstant under 90 dagers forlovede sesong 7 endte de med å gifte seg og er fremdeles sammen. De fortsatte å dele kjærlighetshistorien sin på sesong 5 av Lykkelig alle sine dager .

42 av 75

Michael Juliana karantene med ekskona Sarah, hennes mann

Hilsen Michael Jessen / Instagram

Michael og Juliana

Dette paret går fremdeles sterkt etter å ha bundet knuten 90 dagers forlovede sesong 7.

43 av 75

90 dagers forlovede emily sasha fortsatt sammen

Hilsen av Emily Larina / Instagram

Emily og Sasha

De 90 dagers forlovede sesong 7 par er fremdeles sammen og oppdrar sønnen i Oregon.

44 av 75

90 dagers forlovede Steven Olga visumoppdatering

Instagram

Steven og Olga

Steven Frend og Olga Koshmbetova ble introdusert for fans sesong 6 av franchisens flaggskipshow, 90 dager forlovede é. De møttes mens Olga var på besøk i Maryland på ferie i 2017. På slutten av sommerflukten deres fikk de vite at Olga var gravid. Hun kom tilbake til Maryland, og de tilbrakte mesteparten av graviditeten fra hverandre. Kameraer dokumenterte Stevens reise til Russland for å være der for sønnens fødsel i april 2018.

Mens de var i Russland, kranglet Steven og Olga regelmessig i løpet av stresset med å bli foreldre i en så ung alder - de var begge 20 år gamle da de filmet sin første sesong. Men de klarte å klare seg ved å kommunisere med hverandre, og Steven foreslo Olga på slutten av besøket.

Når han kom tilbake til USA, søkte han om Olgas K-1-visum, som tillater forloveden eller forloveden til en amerikansk statsborger lovlig å komme inn i landet under forutsetning av at paret gifter seg innen 90 dager etter utlendingens ankomst. Olgas visum ble godkjent i april 2019, og hun flyttet fra Russland til Maryland for å starte livet med Steven og sønnen deres, Alex. Paret bandt knuten 30. august 2019.

I oktober 2020 tok Steven til sin Instagram Story for å kunngjøre at han og Olga splittet etter ett års ekteskap. «Folk fortsetter å spørre om Olga og jeg er sammen, men svaret er at vi gikk inn i dette superblindt. Det er mye showet utelatt som vil få folk til å forvirre, men vi har lært mye om hverandre gjennom hele denne reisen, men vi er flinkere til å være medparenter til gutten vår. Vi er begge sivile og forårsaker ingen dramatikk fordi sønnens mentale helse er for prioritert, »skrev han i uttalelsen. '(PS antar ikke at du kjenner hele historien fra dette lille innlegget).'

Fem måneder etter at de hadde kunngjort splittelsen, utløste paret rykter om at de var sammen igjen mens de nyter en ferie med sønnen i Olgas hjemland Russland.

45 av 75

90 dagers forlovede Jonathan Fernanda fortsatt sammen

TLC

Jonathan og Fernanda

De dokumenterte bryllupet sitt 90 dager sesong 6, men det varte ikke lenge. I et intervju med I kontakt i januar 2019 bekreftet Jonathan sin separasjon fra Fernanda etter mindre enn ett års ekteskap. Skilsmissen deres ble avsluttet i mars 2020.

46 av 75

90 dagers forlovede Leida Eric

Instagram

Eric og Leida

Disse 90 dagers forlovede sesong 6 skurker er fortsatt gift.

47 av 75

90 dagers forlovede kalani asuelu

Instagram

Kalani og Asuelu

De debuterte den 90 dager sesong 6, da de allerede var foreldre til sønnen Oliver. Til tross for alt dramaet mellom Asuelu og Kalanis familie, er dette paret fortsatt sammen. De ønsket velkommen til et andre barn, en annen sønn som heter Kennedy, i mai 2019. De kom tilbake til franchisen sesong 5 av Lykkelig alle sine dager , og er fremdeles sammen til tross for at de har opplevd ekteskapelige problemer.

48 av 75

90 dagers forlovede larissa colt skilsmisse instagram

TLC

Colt og Larissa

Colt og Larissa debuterte den 90 dager sesong 6. I januar 2019 søkte Colt om skilsmisse fra Larissa. Skilsmissen deres ble avsluttet i april samme år.

49 av 75

90 dagers forlovede Ashley Jay

Instagram

Ashley og Jay

Selv om Ashley søkte om skilsmisse fra Jay for første gang i januar 2019, hadde hun en annen forandring og trakk skilsmissemeldingen mindre enn to uker senere. Hun søkte om skilsmisse for andre gang i april 2019, og det virket som om ting var over for godt. Men de forsonet seg og bekreftet at de var det sammen igjen i mars 2020.

Dessverre kunne ikke paret få forholdet sitt til å fungere. De 90 dagers forlovede sesong 6 alun annonserte henne ekteskapet med Jay var over 'for godt' i september 2020.

“Før historiene misforstås, vil jeg bare ta opp det selv. Jay og jeg har tatt beslutningen om å skilles for godt. Jeg trodde jeg var sterkere og mer tilgivende, men det er jeg ikke. Noen ganger når tillit brytes, kan det bare ikke repareres. Jeg kunne rett og slett ikke komme over fortiden, ”hun skrev via Instagram den gangen. “Jeg ga alt til dette ekteskapet, og mens jeg skriver dette, er jeg sønderknust, det var ikke slik jeg så for meg fremtiden. Vi vil takke alle som har støttet oss og som har rot til oss. Ha en god helg alle sammen. Jeg beklager at du finner ut på denne måten til mine nære venner og familie, men jeg har bare ikke krefter til å snakke om det. Vær så snill å tilgi meg.'

Kort tid etter søkte Ashley for tredje gang skilsmisse. I mars 2021 bekreftet hun at den ble avsluttet etter at Jay signerte papirene.

'Hvis du merker meg, ser jeg lykkeligere ut og litt lettere, det kan være lipo, eller det kan være at jeg har massevis av bagasje av skuldrene mine. Denne dødsdommen over et ekteskap er offisielt over. Bare venter på dekretet! Denne tispa er singel og klar til å blande seg, ”hun skrev via Instagram på den tiden. 'Gutt, dette skilsmissefesten blir morsomt!'

50 av 75

90 dagers forlovede Annie David

Instagram

David og Annie

Selv om deres gifte liv ikke akkurat startet på høyre fot, dette 90 dagers forlovede sesong 5 par er fortsatt sammen og får det til å fungere.

51 av 75

90 dagers forlovede aika josh

Instagram

Josh og Aika

Ifølge sosiale medier går det fortsatt sterkt mellom disse 90 dagers forlovede sesong 5 kjærlighetsfugler.

52 av 75

90 dagers forlovede elizabeth andrei

Instagram

Elizabeth og Andrei

Dette paret går fremdeles sterkt - og de ønsket sitt første barn velkommen i januar 2019, a datteren heter Eleanor . Etter å ha debutert den 90 dagers forlovede sesong 5, kom de tilbake for sesong 4 og 5 av Lykkelig alle sine dager?

53 av 75

90 dagers forlovede molly luis

Instagram

Molly og Luis

Dette paret ble introdusert den 90 dager sesong 5, men de var allerede splittet da de kom tilbake for sesong 3 av spinoff 90-dagers forlovede: Happily Ever After. Skilsmissen deres ble avsluttet i mai 2018, og Luis giftet seg på nytt bare fem måneder senere.

54 av 75

90 dagers forlovede evelyn david

Instagram

Evelyn og David

Mens disse 90 dagers forlovede sesong 5 stjerner liker å holde forholdet privat, de er fortsatt gift.

55 av 75

90 dagers forlovede alla matt

Instagram

Matt og Alla

Det ser ut til at de beviste haterne sine - og Matts familie - feil, fordi dette 90 dagers forlovede sesong 4 par går fortsatt sterkt. De ønsket sitt første barn velkommen sammen , en jente, i mai 2020.

56 av 75

90 dagers forlovede chantel pedro

Instagram

Chantel og Pedro

Dette paret ble introdusert for fans den 90 dagers forlovede sesong 4, der de avslørte at de hadde holdt arten av forholdet deres hemmelig fra Chantels familie. Dette førte til stort familiedrama som spilte ut på sesong 2, 3 og 4 av Lykkelig alle sine dager? Spenningen førte til parets spinoff, Familiekantellet .

I februar 2021 delte paret flere elskede bilder mens de feiret Chantels 30-årsdag sammen - og beviste at de fremdeles går sterke til tross for oddsen.

57 av 75

90 dagers forlovede nicole azan

Instagram

er stevie j og joseline fortsatt sammen

Nicole og Azan

Nicole og Azan ble først introdusert for fans på 90 Day Fiancé sesong 4, og de kom tilbake for sesong 5, pluss sesong 3 og 4 av Lykkelig alle sine dager?

Mens de ennå ikke har bundet knuten, så det ut til å gå bra mellom dem og Nicole reiste til Azans hjemland Marokko for et besøk i mars 2020. Hun ble sittende fast i utlandet da grensene ble stengt midt i coronaviruspandemien og satt i karantene til Azan til kl. hun returnerte til Florida i august det året.

Det ser ut Nicole og Azans forhold kan være på fjellet. I desember 2020 la fans merke til at Nicole fjernet 'Engaged to H' fra sin Instagram-biografi, og Azan begynte å dele kryptiske meldinger på sine Instagram Stories i januar. Samme måned la fans merke til at både Nicole og Azan fjernet bilder av hverandre fra Instagram-feeds.

58 av 75

90 dagers forlovede anfisa jorge

Instagram

Jorge og Anfisa

De 90 dagers forlovede sesong 4-duoen varte lenger enn fansen forventet, og Anfisa så ut til å være villig til å holde Jorge nede mens han sonet en fengselsstraff på 22 måneder. Men innen mars 2020, I kontakt bekreftet par brøt sammen. Jorge startet skilsmissesaken etter at han ble løslatt i mai 2020.

59 av 75

90 dagers forlovede narkyia olulowo

Instagram

Narkyia og Olulowo

Disse 90 dagers forlovede sesong 4-stjerner er fortsatt sammen og ønsket sitt første barn sammen, datteren Nifemi Denise, velkommen i august 2020.

60 av 75

90 dagers forlovede melanie devar fremdeles sammen

Hilsen av Devar Walters / Instagram

Melanie og devar

Dette 90 dager sesong 3-paret er fortsatt sammen, og de ønsket velkommen datteren, Avah, i 2017.

61 av 75

Hver gang 90-dagers forlovede stjerne Loren Brovarnik fikk virkelig morskap

Hilsen Loren Brovarnik / Instagram

Loren og Alexei

Dette 90 dager sesong 3 par går fortsatt sterkt. De ønsket sitt første barn, en sønn ved navn Shai, velkommen i april 2020.

62 av 75

90 dagers forlovede middag kyle

Instagram

Kyle og Noon

De 90 dager sesong 3-paret går fremdeles sterkt og bor sammen i Portland med katten sin.

63 av 75

90 dagers forlovede par pakker på pda josh aleksandra

Hilsen av Aleksandra Strobel / Instagram

Josh og Aleksandra

Disse 90 dager sesong 3 stjerner giftet seg i august 2015 og er fremdeles sammen. Siden har de tatt imot to barn - datteren Kaya i 2016 og sønnen JJ i 2019.

64 av 75

90 dagers forlovede par pakker på PDA Fernando Carolina

Hilsen av Fernando Verdini / Instagram

Fernando og Carolina

Fernando og Carolina har holdt en lav profil siden de spilte på 90 dager sesong 3. Bedømt av deres sosiale medieaktivitet, går de fremdeles sterke etter å ha bundet knuten i 2015.

65 av 75

90 dagers forlovede mark nikki

Facebook

Mark og Nikki

Dette paret er det mest unnvikende fordi de holdt seg utenfor rampelyset etter sesong 3 - men etter Facebook å dømme, kan de fremdeles være sammen.

66 av 75

90 dagers forlovede danielle mohamed

TLC

Danielle og Mohamed

Dette ikoniske paret fikk sin franchise-debut på sesong 2 av 90 dagers forlovede . De dokumenterte skilsmissen sin sesong 2 av 90-dagers forlovede: Happily Ever After .

67 av 75

90 dagers forlovede Jason Cassia lever fortsatt sammen

Facebook

Jason og Cassia

Disse 90 dagers forlovede sesong 2-stjerner avsluttet skilsmissen i oktober 2018.

68 av 75

90 dagers forlovede

Hilsen Evelyn Halas / Instagram

Justin og Evelyn

90 dagers forlovede sesong 2-stjerne Justin og Evelyn er faktisk fortsatt sammen. Etter å ha blitt trukket i 2014, ønsket de å ta imot sitt første barn, en sønn som heter Nathan, i september 2020.

69 av 75

90 dagers forlovede amy danny fremdeles sammen

Hilsen av Amy Frishmuth / Instagram

Amy og Danny

De 90 dager sesong 2 par går fremdeles sterkt, og de er foreldre til tre! Amy og Danny ønsket sønnen Jed velkommen i 2015, datteren Anna i 2017 og datteren Willow i 2021.

70 av 75

Hilsen av Brett Ottos offisielle blogg

Brett og Daya

Brett og Daya har holdt seg litt lav etter å ha debutert på sesong 2 av 90 dagers forlovede . Paret giftet seg i 2015 og ønsket velkommen en jente, Isabella, i juli 2017.

I mai 2020 kom de tilbake til serien for å opptre i den begrensede serien, Selvkarantene . Brett avslørte hvordan han og Daya prioriterer forholdet deres blant koronaviruspandemien.

'En ting vi gjør annerledes for å opprettholde et sunt forhold, er at vi bruker mer tid på å snakke,' sa han. “Og vi skal kjøre sammen. Vi tilbringer mye tid sammen. Det er kult, for før tok jeg virkelig mye av vår tid for gitt. '

71 av 75

90 dagers forlovede yamir chelsea

Facebook

Yamir og Chelsea

De 90 dagers forlovede sesong 2 par avsluttet skilsmissen i desember 2016.

72 av 75

90 dagers forlovede mike aziza

TLC

Mike og Aziza

Disse 90 dagers forlovede sesong 1-stjerner går fortsatt sterkt, og de ønsket sitt første barn velkommen sammen , en datter ved navn Olivia, i januar 2019.

73 av 75

90 dagers forlovede aya louis fortsatt sammen

TLC

Aya og Louis

Bedømme fra sosiale medier, dette 90 dagers forlovede sesong 1 par er fortsatt sammen. Etter å ha bundet knuten i september 2013, ønsket de to barn velkommen sammen - sønnen Giovani i juni 2018 og sønnen Stefano i november 2020.

74 av 75

90 dagers forlovede

Hilsen av Kirlyam Cox / Instagram

Kirlyam og Alan

Alan og Kirlyam debuterte den 90 dagers forlovede sesong 1. De bundet knuten 7. september 2013, og de går fremdeles sterke. I oktober 2017 ønsket de sitt første barn velkommen, en sønn som heter Liam. I desember 2020 kunngjorde paret at de forventer baby nr. 2 i mai 2021.

75 av 75

Hilsen av Russ Mayfield / Instagram

Russ and Paola

Disse 90 dagers forlovede sesong 1-stjerner er fortsatt gift, fremdeles sterk, og de ønsket sitt første barn velkommen sammen i januar 2019.

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.