Vi trenger fullblåste slektstrær for å holde 'Teen Mom' Stars '-familiene rett

Takket være ekteskapet med David Eason har Jenelle Evans nå fem barn. Mellom to sønner fra forskjellige fedre, en datter fra sin nye ektemann og to stebarn, kan det ærlig talt være veldig vanskelig å holde rede på Mor i tenårene jentes familie. Og TBH, hun er ikke den eneste MTV-stjernen med vanskelige å følge familielinjer. Faktisk er det meste av Mor i tenårene jenter har barn med mer enn en far. Så for å hjelpe til med å holde ting rett, måtte vi jobbe med disse praktiske slektstrærne. Ta en titt på de praktiske avstammingskartene våre for å spore hvor mange barn hver mor har, og hvem de er sammen med.

1 av 8

jenelle-evans-slektstre-2

Instagram

Jenelle Evans 'familie

La oss bare si at Jenelle Evans har en, øh, komplisert familietre. Hun hadde sin første sønn, Jace, med daværende kjæreste Andrew Lewis tilbake i 2009. I 2014 hadde hun sin andre sønn, Kaiser, med daværende kjæreste Nathan Griffith. Tidlig i 2017 hadde hun datteren Ensley med daværende kjæreste og nå ektemann David Eason (som siden har blitt sparket fra Mor i tenårene over hans transfobe og homofobe tweets). Jenelle er nå også stefor til Davids barn Maryssa og Kaden. Har du alt det?

2 av 8

catelynn-lowell-slektstre

Instagram

Catelynn Lowells familie

Catelynn Lowell og Tyler Baltierra har vært sammen siden de var unge tenåringer, og de bundet knuten i 2015. De satte sin første datter, Carly, for adopsjon i 2009, og fikk en andre datter, Novalee, i 2015. Deres slektstre er sannsynligvis den mest rett frem i helheten Mor i tenårene franchise. Vel, bortsett fra det hele Catelynn-mamma-gift-Tyler-pappa-tingen, noe som gjør dem stesøsken. Paret har også juridisk forvaring over Catelyns yngre søster Sarah, som nå er voksen. Ryktet hadde det at de prøvde å få flere barn, men etter å ha fått spontanabort for noen få måneder siden, kan de ha satt disse planene på pause.

3 av 8

maci-bookout-slektstre

Instagram

Maci Bookouts familie

Maci Bookout og hennes eks Ryan Edwards (som har vært i mer juridiske problemer enn noen gang den siste tiden) hadde sønnen Bentley i 2008. Hun og daværende kjæreste Taylor McKinney ønsket deres datter, Jayde, velkommen i 2015 og sønnen, Maverick, i 2016, før du knytt knuten noen måneder senere. Snakk om slitsomt. For noen måneder siden åpnet paret seg også for å få spontanabort - så hvem vet om en annen baby er i fremtiden deres.

gary anderson på flip eller flopp episode

4 av 8

farrah-abraham-slektstre

Instagram

Farrah Abrahams familie

Farrah Abraham ble gravid av kjæresten hennes på videregående skole, Derek Underwood, tilbake i 2008. Selv om de ble brutt opp på den tiden, gikk Derek dessverre bort i en bilulykke en måned før datteren Sophias fødsel. Selv om Farrah alltid har mye drama, har hun hatt et relativt stabilt liv med Sophia.

5 av 8

chelsea-houska-familietre

Instagram

Chelsea Houska's Family

Chelsea Houska og Adam Lind hadde datteren Aubree tilbake i 2009, men varte ikke lenge som et par. I disse dager er hun gift med ektemannen Cole DeBoer, og de ønsket sønnen Watson velkommen tidlig i 2017. Litt over et år senere forventer de sitt andre sammen, Chelseas tredje. Den lille jenta deres forventes tidlig i september. På toppen av det hele har Cole blitt en så dedikert stefar til Aubree at det til og med har vært snakk om å endre etternavnet hennes til 'Lind-DeBoer' for å hedre ham.

6 av 8

nikki mitt 600 pund liv i dag
leah-messer-family-tree

Instagram

Leah Messers familie

Leah Messer og hennes eks Corey Simms fikk tvillingene Aleeah ​​og Aliannah i 2009. Ali fikk diagnosen muskeldystrofi da hun fortsatt bare var baby, men begge tvillingene har vokst opp ganske sterke og sunne. Leah hadde en tredje datter, Adalynn, med sin nå eksmann Jeremy Calvert. Selv om de to flørter på Instagram, er vi ikke sikre på at de kommer sammen igjen når som helst snart.

7 av 8

rav-portwood-andrew-glennon-slektstre

Instagram, Facebook

Amber Portwoods familie

Amber Portwood og Gary Shirley hadde datteren Leah tilbake i 2008. Og selv om de har vært gjennom noen tøffe tider, ser det ut til at medforeldrene er tilbake på gode betingelser i disse dager. I mellomtiden ønsket Amber og hennes nye kjæreste, Andrew Glennon, nylig sin lille sønn velkommen. De delte navnet hans, James, på sosiale medier for en stund tilbake, og la til og med ut et bilde av babyen bare noen få timer gammel.

8 av 8

kailyn-lowry-slektstre

Instagram

Kailyn Lowrys familie

Kailyn Lowry ble først mamma da hun og daværende kjæreste Jo Rivera fikk sønnen Isaac i 2010. I 2013 fikk hun sin andre sønn, Lincoln, med daværende ektemann Javi Marroquin. Og bare tidligere i år hadde hun sin tredje sønn, Lux, med engangsvenn Chris Lopez. I det siste har hun tullet med baby nummer fire - og vi tror hun begynner å bli seriøs.

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.