Vi vil aldri glemme den forstyrrende årsaken til at ‘Honey Boo Boo’ ble avlyst

hvorfor-elsk-bo-bo-bli-avlyst

Getty Images

Det var ikke det faktum at 'Mama June' Shannon angivelig hadde en hemmelig kjæreste som fikk Her kommer Honey Boo Boo kansellert. Det var det faktum at denne meldte kjæresten var en dømt sexforbryter. Og TLC trakk støpselet på showet dagen etter at en rapport om forholdet deres kom på Internett.

oj simpson khloe kardashian ser like ut

23. oktober 2014, TMZ hevdet at juni hadde gått i hemmelighet med en eks av henne ved navn Mark McDaniel, som nettopp hadde kommet seg ut av fengselet etter å ha sonet ti år for å ha tvunget oralsex til en åtteåring. Nettstedet hadde fått et bilde av ham og juni på et lite selskap på et hotellrom. Juni nektet forholdet, TMZ sa, men TLC avlyste serien dagen etter.

Så, samme dag av kanselleringen, kom det en annen bombe: Junys da 20 år gamle datter Anna 'Chickadee' Cardwell sa at Mark hadde utsatt henne for offer da hun var åtte. Og den åpenbaringen kom bare timer etter Online Radar siterte Anna som nektet morens forhold til Mark. ('Jeg vet for alvor at det ikke er sant,' hadde Anna sagt. 'Personen bak dette, alt jeg har å si er at han eller hun prøver å rive familien i stykker, noe som ikke er riktig.') Som Frist rapporterte den gangen, Anna kom og avslørte sin fortid med Mark etter å ha blitt overbevist om at han og moren faktisk hadde gjenopplivet forholdet deres.

TLC hadde angivelig filmet en hel sesong av Her kommer Honey Boo Boo på det tidspunktet, men valgte ikke å lufte det etter at skandalen brøt. Men TLC sa at det var å støtte Junys barn og til og med tilby rådgivning til Anna. 'Å støtte helse og velferd til disse bemerkelsesverdige barna er vår eneste prioritet,' uttalte nettverket den gangen. 'TLC er trofast forpliktet til barnas løpende komfort og velvære.'

Og hvis du trodde at avbestillingen var brå, forestill deg bare hvordan Thompson-familien hadde det. 'Jeg våknet en morgen og var som:' Hvor er mannskapet? '' Alana Thompson - aka Honey Boo Boo selv - sa i en episode fra 2016 av Oprah: Hvor er de nå? 'Moren min var som:' Vi sluttet å filme showet. ''

rane kardashian og blac chyna sammen igjen

I mellomtiden virket juni lettet over at deres virkelighet berømmelse var bak dem. 'Det er ingenting som å være hjemme og vite at du ikke trenger å håndtere drama, og at du ikke trenger å takle galskap,' sa hun på den episoden. 'Det har vært hyggeligere å ha det rolig og ha fred for en gangs skyld.'

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.