Se Grammy Awards 2020 hyllest til alle stjernene vi mistet i fjor

De satte sitt preg. Grammyene i 2020 husket alle de vi har mistet det siste året på søndag 26. januar. For å hedre både stjernene og de som jobber bak kulissene, kalte In Memoriam ut artister som Busbee, Neil Peart fra Rush, Doris Day, og mange flere. Musikken som fulgte hyllesten ble fremført av Preservation Hall Jazz Band og Trombone Shorty.

Kobe Bryant, som gikk bort om morgenen til Grammys, var i tankene til alle gjennom hele kvelden. Som Lizzo åpnet showet, viet hun sin opptreden til den avdøde idrettsutøveren. Vert Alicia Keys tok også noen øyeblikk å reflektere over tapet til Laker-stjernen.

2020 Grammys hyller Lte Lakers-spiller Kobe Bryant

Matt Sayles / Invision / AP / Shutterstock

Selv om Prince gikk bort i 2016, tildelte de 62. årlige Grammy Awards noen minutter til hans minne som Sheila E. og Usher utført. Sen rapper Nipsey Hussle, som ble skutt og drept i mars 2019, fikk også et spesielt utrop. Jevnaldrende og samarbeidspartnere Kirk Franklin , DJ Khaled , John Legend , Meek Mill , Roddy Ricch og YG tok scenen til ære for ham.

'En aktivist, gründer og rapper, Nipsey Hussle hadde en varig innvirkning på ikke bare samfunnet hans, men også kulturen generelt,' Grammy Awards utøvende produsent Ken Ærlig sa i en pressemelding. ”Det er ikke noe å nekte for innflytelsen han hadde, og arven hans vil bli kjent i generasjoner framover. Vi er beæret over å samle denne fantastiske artistergruppen for å feire Nipseyes liv og hylle hans mange bidrag til musikk. Det blir sikkert en minneverdig forestilling. '

2020 Grammys hyller Nipsey Hussle og Kobe Bryant utenfor In Memoriam

Matt Sayles / Invision / AP / Shutterstock

Ikke alle gjorde det til hyllesten, men. LaShawn Daniels, David Berman og Mark Hollis så ut til å bli hoppet over i hyllesten, og folk var opprørte. 'Mark Hollis burde ha blitt inkludert i 'In Memoriam' montasje,' sa en skuffet Twitter-bruker. En annen slo inn: “Å ikke ha David Berman i den i memoriam-hyllest er ganske sty. #Grammys. ” En tredje tilføyde: 'Hvor var LaShawn Daniels i In Memoriam?'

Tradisjonen med å sende en In Memoriam-seksjon på Grammys begynte på begynnelsen av 2000-tallet, lenge etter at de fleste prisutstillinger hadde vedtatt praksisen. Snart utviklet det seg til å omfatte musikalske forestillinger, samt en lysbildefremvisning av de som gikk. I 2016, David Wild , en av prisutdelingsforfatterne og produsentene, forklarte avgjørelsen til Billboard .

'Han begynte å se hvordan forestillinger kunne integreres for å gjøre det følelsesmessig mer betydningsfullt,' sa Wild om Ehrlich. “Hyllestene vil være triste og deprimerende, men jeg synes ikke det er en sykelig fascinasjon. Når du hyller musikkfolk med musikk, er det per definisjon feirende. ' Nå bringer disse øyeblikkene publikum og publikum hjemme sammen. “Det blir liksom stykket Vår by ,' han fortsatte. 'Et øyeblikk når folk er sammen nesten i sentrum, og du kan takle tap og trene dem på forskjellige måter.'

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.