Usher har angivelig hatt herpes, betalt en kvinne $ 1,1 millioner etter at han ikke avslørte diagnosen

innvarsler-herpes

Getty Images

Dette er hans tilståelser - kinda, sorta ... I følge juridiske dokumenter innhentet av Online Radar , Usher lever angivelig med herpes - og ble tvunget til å nøye seg med 1,1 millioner dollar etter at han ikke avslørte tilstanden til en tidligere partner før han hadde ubeskyttet sex.

MÅ SE: Usher's Kids Ser Så Voksen Opp På Hans Walk of Fame Ceremony

90 dagers forlovede abby og chris

Dokumentet - som ble arkivert i 2012 - sier: “Å bli smittet med kjønnsherpes fra Raymond har ødelagt navnet redacted. Hun føler at helsen og kroppen har blitt ødelagt. Fra den dagen hun ble smittet og fortsatte til i dag, har navnet redigert hatt alvorlig følelsesmessig nød og har vært ekstremt deprimert. I mai 2012 gråt hun hele tiden og ville ikke forlate huset sitt. Det har ikke gått en dag der hun ikke føler ødemark og fortvilelse over herpesinfeksjonen, vel vitende om at det ikke finnes noen kur. Infeksjonen hennes har ødelagt følelsen av selvtillit, helhet, helse og skjønnhet, og hun frykter at hun aldri vil kunne ha den typen forhold hun hadde håpet på. ”

innvarsle getty-bilder

hvor bor alaskan bush-familien

I følge papirene mener den ikke-navngitte stylisten at 'Ja!' sanger, 38, fikk den seksuelt overførbare sykdommen tilbake i 2010, og hadde bevisst ubeskyttet sex med henne uten å avsløre diagnosen. Rettsdokumentene hevder: 'Ved å delta i ubeskyttet sex med henne uten å avsløre infeksjonen hans, eksponerte Raymond bevisst og bevisst redacted for viruset og ga henne ikke muligheten til å beskytte seg mot infeksjon.' Dokumentene gjenopprettet av Radar avsløre at Usher gikk med på en forlik på 1,1 millioner dollar.

kjærlighet og hip hop new york kamp

MER: Usher Snapchatted et nakenbilde, og nå har vi alle fått det dårlig

Så langt har Usher ikke svart på påstandene. I dokumentet ser det ut til at han har anger for alle mulige forseelser, som det heter, 'I en serie telefonsamtaler og online chat-økter har Raymond beklaget at hun smittet henne og fortalte henne at han ville ta seg av ting.'

I henhold til CDC , én av seks personer i alderen 14 til 49 år har kjønnsherpes. I kontakt snakket utelukkende til Dr. Janet Prystowsky en ledende styresertifisert hudlege og grunnleggeren av Livlig hudpleie om hvordan du best kan beskytte deg mot den seksuelt overførbare sykdommen.

'Selv om partneren din ikke har aktive lesjoner - dvs. blærer, skorpe osv. - kan de fremdeles kaste levende virus gjennom spytt eller sekreter,' sa hun. I kontakt utelukkende. Mens risikoen for smitteoverføring er lavere når det ikke er aktive lesjoner, er det ikke null. Kondomer kan hjelpe, men er ikke en garantert beskyttelse, siden herpeslesjoner ofte kan være utenfor et kondoms beskyttelsesområde. For å sikre at du ikke blir smittet med herpes, spør partneren din om deres seksuelle historie og STD-status. Hvis partneren din har herpes (oralt eller kjønnsorgan), og du vil være ekstra forsiktig, snakk med legen din om å ta en oral antiviral medisin når du sannsynligvis vil være i fare. ”

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.