OPPDATERT Fremtid angivelig lurt på Ciara med stylisten sin - Møt 5 elskerinner hvis saker avsluttet Hollywoods elskede forhold

Oppdatert - 21. august, 17:11 EST

Framtid brøt tausheten om juks påstander med et innlegg på Instagram, som han skrev: 'Jeg svarer ikke på rykter om at jeg reagerer på pengesik.'

//instagram.com/p/r9smsPkoMW/
Opprinnelig postet - 21. august, 12:25 EST

I følge en ny rapport, Ciara Forhold til rapper Framtid kom til en slutt bare måneder etter at de hadde tatt imot sitt første barn, fordi han i hemmelighet så en annen kvinne på siden.

Og det har siden blitt avslørt at det ikke var hvem som helst - det var stylisten hans, Tyrina lee !

DETALJER: Ciara avviser engasjement for fremtiden!

'Hun fikk vite om forholdet gjennom flere kilder de siste ukene,' en innside aksjer . “Det var klare bevis da hun henvendte seg til Future om juks. Dette var tydeligvis ikke bare en natt. ”

Dessverre er Tyrina neppe den første kvinnen som kommer mellom et Hollywood-forhold og til slutt avslutter det for godt - sjekk ut 5 andre beryktede hjemmevrakere som har gjort det samme!

1 av 6

ciara-future-homewrecker-cheater

Instagram / Getty

5 flere “Andre kvinner” eksponert!

2 av 6

michelle-bombshell-mcgee-affære-homewrecker-jesse-james-sandra-bullock

Getty (2)

Michelle “Bombshell” McGee

Alle ble knust da det ble avslørt Jesse James utro mot Sandra Bullock med Michelle “Bombshell” McGee —Pluss, hun var et ganske enkelt mål når det gjaldt hat.

Den tatoverte moren til to ble ryktet for å være en nazistisk sympatisør, ble talsperson for et nettsted for pro-utroskap og ga ut et sexbånd.

3 av 6

rachel-uchitel-affære-tiger-woods-david-boreanaz

Getty (2)

Taylor er du den ene sesong 5

Rachel Uchitel

Så langt som Hollywood-hjemmevrakere går, Rachel Uchitel kan betraktes som MVP.

Ikke bare var Rachel en av de mange kvinnene som golfspiller har hatt Tiger skog lurt på kona Elin Nordegren , men hun var også en nøkkelspiller i en høyt omtalte skandale da hun sov med David Boreanaz , giftstjernen til Engel .

David og hans kone, James , utarbeidet kjent deres forskjeller, mens Tiger og Elin ikke gjorde det.

Mest imponerende gjorde Rachel en karriere med sin beryktelse og dukket til og med opp på den fjerde sesongen av Kjendisrehabilitering med Dr. Drew .

4 av 6

hailey-glassmann-jon-gosselin-affære

Getty (2)

Hailey Glassman

Jon og Kate Gosselin kunne ikke holde ekteskapet sammen for sine åtte barn - og mange tror Jons venn Hailey Glassman kan ha skylden.

Mens hun vedlikeholder det tidligere reality-TV-paret ble skilt i 'måneder' før hun begynte å se Jon, parets barnepike - Stephanie Santoro —Har kommet frem og hevdet å ha hatt affærer med Jon ikke bare mens han var gift, men også mens han så Hailey.

5 av 6

ryan-shawhughes-ethan-hawke-affære-barnepike

Getty (2)

Ryan Hawke (født Shawhughes)

Ethan Hawke ’Ekteskap med Uma Thurman kom til en slutt da han ble tatt for å ha en affære med barnepiken sin Ryan Shawhughes . Og han giftet seg faktisk med henne!

Mens han siden har sagt at ekteskapet hans gikk i oppløsning 'på grunn av mange press, hvorav ingen var eksternt knyttet til Ryan,' må han innrømme - tidspunktet var litt mistenkelig!

6 av 6

ava-london-transseksuell-affære-hank-baskett

Splash (2)

Ava London

Bare noen uker etter Kendra Wilkinson og Hank Baskett ønsket velkommen baby nr. 2 - en jente, kalt Alijah —En transseksuell navngitt Ava London kom frem og tilsto at hun hadde en affære med fotballspilleren.

'Ja, jeg hadde sex med Hank,' sa Ava I kontakt på den tiden.

Kendra og Hanks fremtid er fremdeles i limbo, ettersom de to ennå ikke har forsonet seg siden alt gikk ned i slutten av juni.

Populære Bilder

Samling av Loch Ness Monster Png (22)

22 Loch Ness Monster Png av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av skje gaffel utklipp (50)

50 høykvalitets skje gaffel utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Priest Clipart Black And White (21)

21 høykvalitets Priest Clipart Black And White gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupsdusjutklipp (50)

50 gratis bryllupsdusjutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av malmelk for manglende person (54)

54 høykvalitets mal for manglende person uten melk! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Dead Person Cliparts (33)

33 høykvalitets Dead Person Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.