Trikset til Melissa McCarthys vekttap er enklere enn vi trodde

melissa-mccarthy-vekttap-diett

Getty Images

Melissa McCarthy stopper ikke! I over to år har Oscar-nominerte, 45, vært imponerende vekttap reise .

Hun er tynnere enn noen gang, angivelig ned over 75 kilo - og hemmeligheten bak hennes slanke suksess er sjokkerende tilgjengelig! Så hva er trikset med moren til to mor? I henhold til Inquistr , den Brudepiker star følger et ganske strengt kosthold med lite karbohydrater og høyt proteininnhold.

Melissa McCarthy Getty Images

(Fotokreditt: Getty Images)

I likhet med de veldig populære Atkins-, Paleo-, Zone- og ketogene diettene, spiser Melissa rent. I tillegg til å senke karbohydratinntaket, har skuespilleren også gjort det til et poeng å drikke flere smoothies for å holde seg frisk.

faith evans og stevie j baby

Vekttapet stopper ikke på kjøkkenet skjønt! De Ghost Busters star har også ansatt en personlig trener som hun jobber ofte med. For å holde det morsomt for filmstjernen, programmerer treneren høyintensiv intervalltrening eller HIIT.

Kjendistrener og ernæringsfysiolog Charlene Ciardiello - som ikke har jobbet med skuespilleren - sier at en treningsplan som involverer intervalltrening og et regime med å spise salater og sunne proteiner er nøkkelen til Mels suksess! 'Trykk på fortauet eller tredemøllen i 20 til 30 minutter, vekselvis mellom å gå eller jogge i et minutt, og deretter løpe eller sprint i et minutt,' Charlene sier .

En insider hevder Mike & Molly morsom dames dramatiske transformasjon var ikke tilsiktet. Det som startet som en rutine for å komme i form for hennes rolle som undercover-agent i 2015 Spion endte opp med å bli en stor livsstilsendring! 'Melissa forventet aldri å slippe all denne vekten,' forklarer en innside. 'Hun har ikke tenkt å miste mer, men hvis den faller av ved å følge den samme planen, kommer hun ikke til å klage. sic ”

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.