Travis Scott blir en førstegangs pappa, ønsker baby nr. 1 med Kylie Jenner velkommen

gjør-travis-scott-har-barn

Getty Images

Fans kan knapt pakke hodet rundt det faktum at Kylie Jenner, 20, allerede fødte sin første baby sammen med kjæresten Travis Scott! Nå blir folk sprø og prøver å få lav-down på realitystjernen og kosmetisk mogulens baby pappa. Et spørsmål i tankene til alle er om han har andre barn eller ikke, og svaret er nei, dette er hans første barn.

TMZ brøt den spennende nyheten i september i fjor og avslørte at de ventet en jente. Kort tid etter bekreftet en kilde nyheten til Mennesker og legger til det 'veldig glade' paret vil ønske velkommen til det nye tilskuddet i februar. Og babyjenta kom akkurat i tide - hun ble født 1. februar!

kylie jenner travis scott - getty

De siste månedene har Kylie - som tidligere har vært romantisk knyttet til Jaden Smith og Tyga - ligget lavt, til og med valgt å hoppe over NYFW og hennes families intervju med Megyn Kelly. Tilbake i juni spilt en innside til OK! , “De bruker ikke beskyttelse, og hun har fortalt en haug med mennesker at Travis er pappa-materiale. Kylie beveger seg altfor fort med Travis, men det er slik hun ruller. ' På den tiden skulle han angivelig 'le av det fordi han ikke synes hun er seriøs, men han vil ikke se den morsomme siden når hun forteller ham at de forventer.' Vi lurer på om han fortsatt ler!

Mens rapperen ikke hadde noen barn ennå, har han tvillingsøsken og til og med krediterer dem for å holde ham oppdatert i sosiale medier.

Denne nyfødte babyjenta vil bli med i den ultimate fettertroppen, med Kim Kardashian og Kanye Wests barn, Nord- og Saint West, Kourtney Kardashian og Scott Disicks barn, Mason, Penelope og Reign, og Rob Kardashian og Blac Chynas datter, Dream.

Populære Bilder

Danielle Bregolis Emojis: Få detaljene på 'Cash Me Outside' Girl's New App!

Cash henne i App Store, hvordan bue dat ?! I tilfelle du savnet det, tar Danielle Bregoli, også kalt 'Cash Me Outside' -jenta, sakte over verden. Om

Hundemerke gjennomsiktig # 1484177

Last ned gratis Dog Tag Transparent # 1484177, last ned andre militære hund tag utklipp gratis

Samling av Scroll Border Cliparts (49)

49 Scroll Border Cliparts av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

'Teen Mom OG' -stjernen Dr. David Merz er ikke en av sine nyvunne berømmelser: 'I'm Not Into It' (EKSKLUSIV)

Debra Danielsen er offisielt utenfor markedet - men hvem er den nye mannen hennes? Teen Mom OG-stjernen bundet knuten til Dr. David Merz tidligere denne måneden,

Samling av bilder av vakre grenser (34)

34 bilder av vakre grenser av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Pluto Disney (29)

29 høykvalitets Pluto Disney gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.