In Touch Exclusive: Ben Flajnik og Courtney Robertson Confirm: It's Over

ben-flajnik-courtney-robertson-split

Bill Rieitzel

En annen biter støvet!

Jeg er Flajnik og Courtney Robertson har blitt det siste paret som har falt underBachelorforbannelse og kaller det avsluttes etter deres ni måneders forhold og TV-engasjement.

hvordan gikk mamma juni ned i vekt

I en eksklusiv felles uttalelse tilI kontakt, Bekrefter ungkar Ben Flajnik og Courtney Robertson, 'Etter å ha møttes for over et år siden, har vi besluttet å avslutte vårt romantiske forhold. Oppturer og nedturer veide tungt på oss begge, og til slutt begynte vi å vokse fra hverandre på grunn av avstanden, tiden fra hverandre og vårt behov for å fokusere på våre respektive karrierer. '

er nick viall engasjert reality steve

Paret åpnet nylig for deres kjærlige forhold og delte hjemmet sammen i San Francisco, men det ser ut til at deres tid sammen offisielt har kommet til en slutt. Tidligere på året bestemte paret seg for å 'ta ting sakte' etter et mislykket forsøk på å leve sammen, og innrømmet at alt gikk for fort for Courtney, og at de fokuserte på å gå sammen i stedet for sitt engasjerte liv.

Selv om Courtney fremdeles så for seg en lykkelig slutt med Ben, og spådde at de ville være gift med babyer fem år senere, har de lært at forhold er omtrent som å motta den siste ettertraktede rosen - helt uforutsigbar.

'Vi har ingenting annet enn den største respekten for hverandre, og begge føler at dette er den riktige avgjørelsen,' sa de om sine dele . 'Vi fortsetter å være venner og vil støtte hverandre i fremtiden. Takk til alle for kjærligheten og støtten, det har vært en god tur. '

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.