Tom Hanks, Kevin Costner og More Stars Whose Kids Failed at the Whole Acting Thing


De fleste kjendisbarn har karrierer som speiler deres berømte foreldre, men nepotisme fungerer ikke for alle. Tom Hanks og Kevin Costner begge har avkom som sannsynligvis skulle ønske at deres skuespillerkarriere var i bedre form. Heldig for dem, de trenger ikke å jobbe for å leve.

For Kevin har han en mye av barn - syv for å være nøyaktig! Grace, 6, Cayden, 10 og Hayes, 8, er alle litt for unge til å begynne å opptre, og hans to eldste sønner, Liam, 21, og Joe, 29, har ikke vist mye interesse. Imidlertid har hans to eldste døtre, Lily, 30, og Annie, 33, begge hatt sin rettferdige andel i rampelyset. Etter bare å ha scoret skuespillere i farens filmer, gikk de imidlertid videre til andre anstrengelser.

'Annie ble uteksaminert fra Brown,' Kevin sa om hans eldste datter. 'Hun er en ekte arbeider. Hun hjelper til med å skrive lovgivning i Rhode Island, miljølovgivning. Hun kommer sannsynligvis til å gjøre en dokumentar akkurat nå. Hun lever på egenhånd. Hun er bare en stolthet for meg. '

Når det gjelder Lily? Hun satser nå på en musikkarriere.

'Lily er en fantastisk sanger og låtskriver,' sa Kevin. «Hun kan være en veldig stor stjerne hvis det er det hun ønsket. Jeg er ikke sikker på at hun vil ha det. Hun er virkelig begavet. Lilys måte er ikke å slå ned dørene. Jeg tror hun vil ha en livskvalitet. Hun har sett livskvaliteten vi har hatt, og noen ganger er ideen om stjerne, tror jeg, et mysterium for henne. Hun er fornøyd med å opptre. Hun er ikke en person som prøver å vinkle hvordan man går raskere og går høyere og går større. Det er bare ikke hvordan hun er bygget. Hun har et fantastisk talent. Vil hun gi det til verden? Jeg vet ikke. '

Klikk gjennom galleriet for å se hvilke kjendisbarn som har prøvd å opptre - og mislyktes.

1 av 11

chet-hanks

Getty Images

Tom Hanks sønn, Chet.

Etter å ha spilt litt i store filmer (som å spille 'Student in Library' i Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull ) Byttet Chet navn til Chet Haze og startet i stedet en rap-karriere.

2 av 11

annie-lily-costner

Getty Images

Kevin Costners døtre, Annie og Lily.

Mens de ser ut som Hollywood-stjerner, har de to døtrene ikke vært i stand til å bestille spillejobber utenfor farens egne filmer.

3 av 11

annie-maude-sterk

Getty Images

Glenn Close datter, Annie Maude Starke.

Selv om 28-åringen gikk på kunsthistorie, har hun dratt i skuespill helt siden hun ble uteksaminert. Men de få rollene hun har hatt var takket være hennes berømte mor.

4 av 11

hva skjedde med 90 dagers forlovede par
max-hoffman

Getty Images

Dustin Hoffmans sønn, Max.

32-åringen har hatt små roller gjennom årene - det siste var et prosjekt i 2014. Men for noen som ble uteksaminert fra Film and TV School of the Academy of Performing Arts i Praha, er hans CV på den sparsomme siden. .

5 av 11

liam-dunaway

Getty Images

Fay Dunaways sønn, Liam Dunaway O'Neill.

Selv om han er en fungerende skuespiller, har 34 år gamle Liam bare noen få skuespillerkreditter som er oppført på hans IMDb side. Grunnen til at han ikke jobbet? Tilsynelatende kan han råd til å ikke .

6 av 11

Emma-Walton-Hamilton

Getty Images

Julie Andrews datter, Emma Walton Hamilton.

Etter å ha jobbet i små roller på TV fra 1983 til 1991, ga Emma opp med å handle for å fokusere på å skrive barnebøker - sammen med henne mors hjelp , selvfølgelig.

7 av 11

kimber-eastwood

Getty Images

Clint Eastwoods datter, Kimber.

Etter en karriere med å spille roller som 'Girl Camper' og 'White House Tour Guide', byttet Kimber og ble en Hollywood-makeupartist i stedet.

8 av 11

jason-connery

Getty Images

Sean Connerys sønn, Jason Connery.

Gjennom karrieren har Jason hatt flere små roller i teaterproduksjoner, B-filmer og TV-show, men han har aldri hatt en breakout-rolle. I 2014 dukket han opp på Kjendis Masterchef .

9 av 11

Jennifer-Nicholson

Getty Images

Jack Nicolsons datter, Jennifer Nicholson.

Etter en rekke filmflops, inkludert en film som helt ble finansiert av faren, og som aldri ble utgitt, la Jennifer opp skuespillet for å fokusere på en klesdesign karriere.

10 av 11

christina-crawford

Getty Images

Joan Crawfords datter, Christina Crawford.

Når hennes små roller på såpeopera begynte å tørke, vendte Christina seg til å skrive i stedet. Hennes mest berømte bok, Mommie Kjære , var en memoar skrevet om moren, som hun beskyldte for å ha 'forstyrret' karrieren sin.

11 av 11

michael-wilding

Getty Images

Elizabeth Taylors sønn, Michael Wilding Jr.

Etter å ha spilt i en serie såpeserier på 80-tallet, sluttet han å opptre når han først skjønte at han ikke måtte jobbe teknisk.

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.