TLC kaster ut søksmål fra ’90 Day Fiancé ’Stars Mark og Nikki Shoemaker

90 dagers forlovede mark nikki

Facebook


Lykke til neste gang, Mark og Nikki! De 90 dagers forlovede par reiste søksmål med TLC tidligere i år på grunn av hvordan de ble portrettert på hitshowet, og nå Starcasm rapporterer at nettverket har kastet saken. I følge deres rapport bestemte en dommer at paret signerte en kontrakt for å være på et reality-show, og i kontrakten uttalte det tydelig at nettverkets produsenter var fri til å redigere opptakene uansett hvordan de likte.

Mark - som var 58 da sesong 3 ble spilt inn og Nikki - den da 18 år gamle filippinske bruden som skulle bli - gjorde engasjere seg i sin rettferdige andel av krøllete verdier, tross alt, så det er ikke rart at de slengte showet på all-special før de forsvant helt fra sosiale medier. For eksempel ga Mark sin forlovede den samme bilen som han ga sin ekskone, krevde en opptreden og freaked helt ut over Nikki etterlot fingeravtrykk på et bilvindu. Yikes!

Så er disse urolige to fortsatt sammen? Det er vanskelig å si. Men ifølge publikasjonen peker alle tegn på ja. Den siste online-aktiviteten som ble registrert, var fra en anmeldelse Mark dro i mars for å besøke en japansk restaurant på Hawaii. Han skrev: “Min kone og jeg skulle ta et fly og fly til Hawaii bare for å besøke dette stedet !!! Utrolig fantastisk på alle måter !!!! Håper å komme tilbake snart! ” Det er heller ikke noen skilsmissearkivering for Mark og Nikki i delstaten Maryland, så det betyr at ting mellom dem skal være A-OK, ikke sant? Det håper vi absolutt!

Populære Bilder

Limonade utklipp # 160606

Last ned gratis Lemonade Cliparts # 160606, last ned andre limonadeutklipp svart og hvitt gratis

Samling av pinjetreutklipp (72)

72 høykvalitets Pine Tree Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Leprechaun-bilder til farger (48)

48 høykvalitets Leprechaun-bilder til farger for gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Silhuett av en mann og kvinne som kysser # 1603883

Last ned gratis Silhouette Of A Man And Woman Kissing # 1603883, last ned andre mann og kvinne kyssesilhouette gratis

Samling av Rose Vector (44)

44 Rose Vector av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Frihetsgudinnen tegneserietegning (49)

49 Frihetsgudinnen tegneserietegning av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.