Dette er hva 'OG' i 'Teen Mom OG' står for - og det er ikke det du synes!

hva-gjør-og-teen-mamma-mener

Getty Images

hvordan finne en søsterkone

Vi ble kjent med Farrah Abraham, Maci Bookout, Catelynn Lowell og Amber Portwood som tenåringsmødre i 2009, da Mor i tenårene ble den første spin-off serien fra MTVs dokumentar-stil 16 & Gravid . Så hvis det var slik det begynte, vil mange fans vite: Hvorfor er det da en? OG i tittelen nå og hva betyr det egentlig?

Serien begynte som en dokumentasjon av de fire realitystjerners første år av morskap, da de navigerte i kompliserte forhold til babyens pappaer, foreldre og sjonglerte utdannelsen. For Catelynn og hennes daværende kjæreste-nå-ektemann Tyler Baltierra fokuserte mye av showet på den følelsesmessige ettervirkningen av å sette sin førstefødte datter Carly opp for adopsjon.

Showet gikk i fire sesonger, og det var så populært at det skapte en andre del av franchisen, Tenåringsmamma 2 , men endte til slutt som en bivirkning av Ambers juridiske problemer. Etter å ha blitt siktet for misbruk av ektefeller i hjemmet og slitt med avhengighet, fant den nå 27-åringen seg fengslet i 2012, og showet stoppet til slutt produksjonen.

mor i tenårene

(Fotokreditt: MTV)

gift ved første blikk par nå

Etter en år lang pause begynte filmopptaket igjen i 2015, denne gangen med en ny merkevare - og tilføyde “ OG ”Til tittelen, som står for“ originale jenter. ” Nå som Amber var ute av fengsel og Farrahs sexbånd hadde 'lekket', var serien mye annerledes. Først var Farrah ikke en gang bortsett fra serien - et salgsargument som Maci hadde kjempet hardt for. (Faktisk truet hun med å forlate showet da produsentene kunngjorde senere på sesongen at Farrah ville bli med i rollelisten).

'Opprinnelig med å bringe den tilbake, var det beslutningen om ikke å bringe Farrah tilbake,' forklarte Morgan. “Jeg tror prioriteringene hennes og de tingene hun var fokusert på ikke passet helt inn på den tiden. Vi startet dem liksom på forskjellige punkter. ”

'Vi trengte ikke å hoppe inn i historiene deres på samme tid,' fortsatte Morgan. 'Bare å se på de tre historiene, til slutt, var det en følelse av at noe manglet og hadde et fjerde perspektiv - de fire forskjellige reisene og fire forskjellige sett med konsekvenser, alt stammer fra Mor i tenårene - det var den rette veien å gå. ”

gult portwood og gary shirley

Amber Portwood og hennes pappa Gary Shirley like før Amber gikk i fengsel. (Fotokreditt: Splash)

Omstarten så også en betydelig endring: brudd på den fjerde veggen. Utøvende produsent Morgan J. Freeman avslørte at brudd på den fjerde veggen var avgjørende for å virkelig slippe fans inn i livene til showets stjerner.

'Vi var fortsatt glade for hvor de var i livet,' produsenten sa . “Vi brøt også den fjerde veggen i disse tilfellene for å se hvordan det var å la dem være Maci fra Mor i tenårene , Rav fra Mor i tenårene , og trekk gardinen litt tilbake. I Å være rav , det var noe av det mest fantastiske mellom produsenten og Amber, bare til og med utfordringene med å være med i et TV-show. ”

hva gjør heidi fleiss nå

'Det fascinerte oss alle, så jeg tenker på å se på dem og ideen om å vve dem sammen igjen med et annet format, avkrysset alle boksene,' la Morgan til. Se videoen nedenfor for å se rollebesetningen av Mor i tenårene da og nå!

Kjærlighet Mor i tenårene ? Husk å bli med Mor i tenårene Facebook-gruppe å chatte om alle de siste oppdateringene og saftig sladder!

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.