De fortsetter å 'stole på' - Se hele Duggar-familien, deretter mot nå!

Det kan være vanskelig å holde rede på Duggars - det er tross alt så mange av dem! Jim bob og Michelle Duggar har kjent 19 barn, og mange av deres voksne barn har giftet seg og hatt egne barn de siste årene. Det er klart at denne familien bare vil fortsette å stole på ... skjønner du det?

Michelle og Jim Bob bundet knuten i 1984 og går fremdeles sterkt den dag i dag, selv etter å ha stiftet en stor familie. Selv om noen fans har bedømt paret for å ha fått så mange barn opp gjennom årene, er de ikke fokusert på naysayers.

'Alle har rett til sin mening. Men noen kan bli veldig fornærmet av hele ideen om å ha en stor familie. Det er bare forskjellige konsepter og synspunkter på hvordan livet virkelig er, »sa matriarken tidligere i et intervju med Beliefnet.com .

'Vi er ikke i ferd med å dømme noen og fortelle dem hva de burde gjøre,' svarte hun til kritikere. 'Den samme godheten kan utvides i begge retninger.'

Så hvordan holder de gnisten i live med en så stor avl? 'En ting vi prøver å gjøre er hver uke er å ha en datakveld hvor Michelle og jeg drar sammen,' delte Jim Bob. TLC alun sa det er veldig viktig å få tid til hverandre mens man også prøver morsomme nye aktiviteter så ofte.

'Vi går en tur i parken eller bare bruker tid på å snakke, planlegge, snakke om ting som kommer opp, snakke om utfordringer og hva vi bør gjøre med visse situasjoner, sprette ideer av hverandre og lytte til hverandre,' delte han. Selvfølgelig kan de involvere barna også!

når har jessa duggar termin

På den lyse siden er fans lett i stand til å følge med på noen av de eldre Duggar-barna takket være sosiale medier, men det er fortsatt mange av de 'små barna' som følger med Regner med familien får ikke se så mange oppdateringer om ikke showet sendes. Er du nysgjerrig på å vite hva som skjer med dem alle?

Bla gjennom galleriet for å se hvordan alle barna - pluss mamma og pappa - ser ut i dag og hva de har tenkt til nå.

1 av 22

Josh Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; Danny Johnston / AP / Shutterstock

Josh Duggar

Josh har holdt lav profil helt siden han fikk problemer i 2015 . I dag er han gift med Anna og de deler seks barn - Mackynzie, Michael, Marcus, Meredith, Mason og deres nyeste tilskudd - en babyjente ved navn Maryella Hope, født 27. november 2019. Hun ble oppkalt etter bestemor Mary Duggar, som dessverre gått bort 9. juni 2019.

2 av 22

Jana Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; Hilsen av Jana Duggar / Instagram

Jana Duggar

Jana Duggar er den eldste datteren i familien. Hun er ugift og har ingen barn , men ser ut til å holde seg opptatt med ting som hagearbeid og reiser .

3 av 22

John David Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; Hilsen av John og Abbie Duggar / Instagram

John David Duggar

John David Duggar er Janas tvilling. Han giftet seg med Abbie Grace Burnett i november 2018, og paret ønsket baby nr. 1, a datteren som heter Grace , i januar 2020. Han fikk sin pilotlisens i 2012 og ser ut til å holde seg opptatt med å fly rundt sin store familie.

4 av 22

Jill Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; Hilsen av Jill Dillard / Instagram

Jill Duggar

Jill Duggar er gift med Derick Dillard . De deler bare to barn sammen - Israel og Samuel. Stjernen er en sertifisert jordmor men ser ut til å mest fokusere på å være en Instagram-influencer i disse dager.

5 av 22

Jessa Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; TLC

Jessa Duggar

Jessa Duggar er nå gift med Ben Seewald . De var ons 1. november 2014, og sammen deler de for tiden tre barn - Spurgeon Henry og Ivy Jane som ble født 26. mai 2019. Jessa kunngjorde graviditeten med baby nr. 4 i februar 2021.

6 av 22

Jinger Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; Sara De Boer / Startraksphoto

Jinger Duggar

Jinger Duggar er også gift! Hun og mannen Jeremy Vuolo bor nå i solfylte California, hvor de flyttet med jentebabyen sin, Felicity Vuolo , i slutten av juni 2019. Jeremy jobber med studiene ved The Master’s Seminary, og Jinger ser også ut til å tjene til livets opphold som Instagram-influencer. I mai 2020 bekreftet hun at de forventer baby nr. 2 og deres andre datter, Evangeline, ankom i november 2020.

7 av 22

Joseph Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; Hilsen av Joseph og Kendra Duggar / Instagram

Joseph Duggar

Joseph Duggar er nå gift til Kendra Caldwell . Det er ikke helt klart hva han gjør for jobb i disse dager, selv om Duggar familieblogg rapporterte i januar 2016 at han forfulgte en eiendomslisens og et kommersielt førerkort (CDL). Han og Kendra har en sønn - Garrett - og ønsket sin første datter, Addison, velkommen 2. november 2019. Kendra avslørte graviditeten med baby nr. 3 i august 2020 og fødte datteren Brooklyn Praise 19. februar 2021.

8 av 22

Josiah Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; Hilsen av Josiah og Lauren Duggar / Instagram

Josiah Duggar

Josiah Duggar er gift med Lauren Swanson etter en mislykket tidligere frieri . Det er ikke klart hva Josiah er gjør for å leve .

Dessverre opplevde paret et spontanabort med sin første graviditet, som de avslørte i februar 2019. Men de ønsket regnbuebabyen velkommen - Nydelig mirakel - 8. november 2019, “etter et langt og vanskelig arbeid” som så ut til å finne sted på et sykehus.

9 av 22

jay og ashley 90 dagers forlovede
Glede Anna Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; Hilsen av Joy-Anna Duggar / Instagram

Joy-Anna Duggar

Joy-Anna Duggar er gift med Austin Forsyth og de er stolte foreldre til en sønn, Gideon, og datteren Evelyn Mae. Austin vender hus for å leve, og det virker som om Joy hjelper til med det.

Paret kunngjorde i mai 2019 at de ventet baby nr. 2, men brøt nyheten til fansen i juli 2019, de aborter omtrent halvveis i svangerskapet. Heldigvis delte kjærlighetsfuglene noen gode nyheter i mars 2020. Stjernen avslørte at hun er gravid igjen med en regnbuebarn. De ønsket Evelyn velkommen 21. august 2020.

larissa dos santos 90 dagers forlovede

10 av 22

Jedidiah Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; Hilsen av Austin & Joy Forsyth / Instagram

Jedidiah Duggar

Jedidiah Duggar er den ene halvdelen av det andre tvillingsettet i Duggar-familien. Han er ennå ikke gift. Han internert hos representant Charlene Fite på Representantenes hus i Arkansas i Little Rock, Arkansas, og virker interessert i en karriere i politikken .

11 av 22

Jeremiah Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; Hilsen av Austin & Joy Forsyth / Instagram

Jeremiah Duggar

Jeremiah Duggar har også vokst opp så mye! Det er ikke klart hva han gjør for jobben i disse dager, selv om kanskje Regner med fans vil lære mer om hans karriere ambisjoner når showet fortsetter. Noen fans tror han er neste i kø for retten.

12 av 22

Jason Duggar

TLC / Kobal / Shutterstock; Hilsen av The Duggar Family / Facebook

Jason Duggar

Jason Duggar eier allerede minst ett hus, og det virker som om han er interessert i å vende eiendommer eller å gå inn i eiendom også.

13 av 22

James Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; Hilsen av The Duggar Family / Facebook

James Duggar

Kan du tro lite James Duggar er nå lovlig voksen? Han ser seriøst så moden ut i disse dager! Tror du vi får se mer av ham på TLC serier i fremtiden?

14 av 22

Justin Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; Hilsen av The Duggar Family / Facebook

Justin Duggar

Justin Duggar er nå en gift mann! Realitetsstjernen bundet knuten til kone Claire 26. februar 2021. Han ga tidligere uttrykk for interesse for blir mekaniker .

15 av 22

Jackson Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; Hilsen av The Duggar Family / Facebook

Jackson Duggar

Jackson Duggar var det første Duggar-barnet som fikk sin fødsel sendt på TV!

16 av 22

Johannah Duggar

TLC / Kobal / Shutterstock; Hilsen av The Duggar Family / Facebook

Johannah Duggar

Johannah Duggar er offisielt tenåring. Hun er omtalt på familien Happy Heart album - tror du hun vil fortsette en sangkarriere?

17 av 22

Jennifer Duggar

TLC / Kobal / Shutterstock; Hilsen av The Duggar Family / Facebook

Jennifer Duggar

Jennifer Duggar trenger ikke å bekymre deg for ting som frieri eller å ha jobb ennå. Hun er baby nr. 17 i familien!

18 av 22

Jordyn Grace Duggar

TLC / Kobal / Shutterstock; Hilsen av The Duggar Family / Facebook

Jordyn-Grace Duggar

Jordyn-Grace Duggar er bare kjent for familie og fans som Jordyn. Er hun ikke kjære?

meghan markles brev til faren

19 av 22

Josie Duggar

TLC / Kobal / Shutterstock; Hilsen av The Duggar Family / Instagram

Josie Duggar

Josie Duggar er det yngste barnet i familien. Hun ble født tre måneder for tidlig og hadde massevis av helseproblemer ved fødselen, men ser nå ut til å være lykkelig og sunn.

20 av 22

Michelle Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; Hilsen av The Duggar Family / Instagram

Michelle Duggar

Michelle er matriarken til katten. Hun vil sannsynligvis ikke legge til sin lange liste over barn på dette tidspunktet.

21 av 22

Jim Bob Duggar

Beth Hall / AP / Shutterstock; Hilsen av The Duggar Family / Instagram

Jim Bob Duggar

Og sist men ikke minst, her er Jim Bob - den stolte faren bak Duggar-imperiet!

22 av 22

Populære Bilder

Samling av gratulerer høsttakkefest-bilder (70)

70 gratis Happy Thanksgiving-bilder av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Ariana Grande sliter med å gå videre 7 måneder etter ex Mac Millers død: ‘Healing Is Hard Work’

Ariana Grande innrømmet på sin Instagram Story at 'healing er hardt arbeid', syv måneder etter at hennes eks Mac Miller gikk bort. Få scoop her.

Samling av vektorroser (30)

30 høykvalitets Vector Roses gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘High School Musical’ Star KayCee Stroh: Gravid With Baby No. 1

KayCee Stroh, fra Disneys High School Musical Trilogy, Celebrity Fit Club og FX's The League, har en baby ombord! KayCee, som spilte Martha Cox

Samling av Asl-alfabetets utklipp (45)

45 høykvalitets Asl Alphabet Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Our Little Family’-stjerne Dan Hamill snakker ut om Show’s Return!

Han snakker endelig ut! Tilbake i 2015 ble reality-TV-fans forelsket i Dan Hamill og hans familie - hans kone Michelle og deres tre barn, tvillingene Cece.