‘Teen Mom OG’ Star Maci Bookout Has Tenkelig sexprat med sønn Bentley, 12, blant familiedrama

Maci Bookout har vanskelig sexprat med Bentley midt i dramaet

Hilsen av Maci Bookout McKinney / Instagram

Pinlig! Maci Bookout og Ryan Edwards ' De er, Bentley Edwards , satt igjennom en krympeverdig samtale om sex med moren og stefaren midt i dramaet .

I løpet av tirsdag 9. mars, episode av Teen Mom OG , Maci, 29, og ektemann Taylor McKinney satte seg sammen med Bentley for fuglene og biene for å snakke etter at han lurte på hvorfor gutter og jenter ble skilt i bibelsklassen.

'Jeg vet at du spurte moren din hvorfor gutter og jenter tar bibeltimer hver for seg,' sa Taylor, 31, og ledet Maci inn i samtalen.

Maci begynte med å spørre sønnen: 'Hva har jenter?' Bentley fniste før han sa en 'skjede', og da hun spurte hva guttene hadde, sa han 'en pecker.'

'Så en penis går inn i skjeden,' forklarte hun. “Husker du når vi tar om egg og sædceller? Så sæd kommer ut av en penis, og den vil møte et kvinnelig egg. ”

12-åringen spurte deretter hvordan sædcellen kommer ut av en penis, men Maci sa at noen spørsmål kunne vente til han ble eldre. Foreløpig fortsatte hun: «Sædcellen vil møte egget og det skaper et embryo. Og det går ikke alltid, men det er derfor du også må bruke beskyttelse. Jeg var 16 da jeg ble gravid med deg. ”

'Jenter blir ikke så rare ganske snart,' sa hun til sønnen. 'Du kommer til å bli som,' Å, det er søtt. 'Eller gutter, hva du vil. Det er OK hvis du ikke liker gutter, jeg sier bare at hvis du gjør det, inkluderer jeg det alltid fordi du kan fortelle oss hva som helst. Det kommer til å gå bra.'

Taylor la til at hvis Bentley hører noe fra vennene sine eller i sangtekster og har spørsmål om det, bør han spørre dem slik at han får 'riktig informasjon' i stedet for en versjon av sannheten fra klassekameratene.

Convo kommer på hælene på Larry Edwards ' bombeintervju med Solen over spørsmål om samvær . 'Ryan er så rolig,' sa Larry om sønnen 9. mars og avslørte at Ryan prøvde å gjøre det forbli hjertelig samtidig som filming MTV-gjenforeningsspesialen nylig. 'Vi kan ikke vinne, bare fortsett å sparke hunden, til slutt vil han bite deg, og når han gjør det, vil du legge ham ned.'

Maci og hennes eks har slet med å komme på samme side når det kommer til å være med på Bentley, og følelsen av harme kom til syne da gruppen samlet seg for sesong 9-gjenforening.

'Du må se gjensynet spille på TV, men en ting jeg alltid kommer til å gjøre er å stå opp for min kone og barna ...' sa Taylor Sladder fra Hollywood 25. februar etter forestillingen. “Kommer du for kona og barna mine? Jeg kommer for deg.'

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.