Teen begår selvmord etter binge-watching '13 Reasons Why '- Grorrow Parents Blame Netflix (EXCLUSIVE)

13-grunner-hvorfor

Getty Images

anna og josh duggar baby 5

Så tragisk.

I den nye utgaven av I kontakt , den sørgende faren til Bella Herndon, en ungdom i California som tok sitt eget liv etter å ha sett Netflix-serien 13 Årsak til hvorfor , uttaler seg, klandrer det 'destruktive' showet for hennes død og oppfordrer Netflix til å stoppe produksjonen av sesong 2.

18. april oppdaget John Herndons kone, Donna, deres 15 år gamle datter, Bella, i soveromsskapet sitt etter at hun hadde hengt seg. Bella døde på sykehuset 10 dager senere, etter å ha aldri gjenvunnet bevisstheten.

MER: Det skjer så mye drama i den nye 'Teen Mom 2' traileren, og vi er så her for det!

John klandrer Netflix-serien 13 grunner til hvorfor for hennes død og hevdet at Bella hadde fulgt det kontroversielle showet som utøvende produsent Selena Gomez har kalt henne 'lidenskapsprosjekt' i april.

Se dette innlegget på Instagram

For første gang på lenge kunne jeg forestille meg en fremtid der jeg var lykkelig.

Et innlegg delt av 13 grunner til hvorfor (@ 13reasonswhy) 1. juni 2017 kl 12:37 PDT

Bella var ikke den eneste tenåringen som tok livet sitt umiddelbart etter å ha sett Netflix-showet: San Mateo, California, 15 år gamle Priscilla Chiu hengte seg 22. april. “Jeg tror dette showet var en utløser for Bella og Priscilla, ”Fortalte John I kontakt .

John prøver desperat å stoppe den andre sesongen av showet som han kaller 'destruktiv.'

MER: Audrey Roloff lyser i denne nye babybumpen - ta en titt

“Jeg tror Bella fortsatt ville være i live hvis hun ikke hadde sett dette showet. Det er kjølig for meg at Selena Gomez, som jobbet med Disney med å lage filmer som familier så på, styrte fansen til dette, 'sa han og la til:' Noen må stå opp og si, 'Dette er galt. ''

John sier at han har prøvd å ringe Netflix seks ganger, men 'de la på meg en gang og returnerte aldri noen av samtalene mine.'

For mer informasjon om denne historien, hent den siste utgaven av I kontakt - og for mer eksklusivt innhold, registrer deg for vårt nyhetsbrev!

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.