Fortsatt sammen? Se hvor alle parene er nå

Ut av alle reality dating visersom eksisterer akkurat nå, MTV’S Er du den ene? er absolutt en skyldig glede for fansen.Når seerne ser på dramaet, kan de også prøve å gjette hvem av singlene som selvsagt suger av kjærlighet, faktisk vil være perfekte matcher.

Er du den ene? Fyrstikker

Når hver sesong skrider frem, faller mennesker uunngåelig for hverandre og danner relasjoner - selv om de ikke var forholdene matchmakerne hadde i tankene. Men hvor lenge kan disse reality-TV-showduene virkelig vare når kameraene slutter å rulle? For noen av dem,ganske lang tid. Visst, de fleste par kommer ikke forbi gjenforeningsepisoden - hvis de til og med avslutter showet fremdeles sammen i det hele tatt - men noen heldige få har holdt kjærligheten i live. Se ikke lenger ennsesong 1’S Ethan og Amber Diamond for å finne den perfekte 'perfekte matchen.'

Tilbake i mars 2017 feiret paret fireårsdagen for da de møttes første gang AYTO .Og få dette - de har også giftet seg og blitt foreldre. Etter en liten seremoni tilbake i oktober 2014 fornyet paret løftene sine i april 2017.

'JEG ER FORELSKET,' Amber skrev på Instagram på den tiden. «Forelsket i måten leppene krøller seg hver gang han blir romantisk. Forelsket i måten hun spiser alt med ketchup på. Alt. Forelsket i hvordan han skal jobbe uendelige timer uten en eneste klage. Forelsket i hvordan hun vil velge pinner og klipper over Barbie-dukker når som helst. Forelsket i måten de får hjertet mitt til å vokse seg større enn jeg noen gang kunne forestille meg. ”

Ikke lenge etter avslørte paret at de ventet sitt andre barn sammen.

'Julenissen ga oss noe litt ekstra i år!' Amber skrev på Instagram . “Denne gangen neste år blir vi 4! Vi ønsker at alle hjelper velkommen til vårt neste tilskudd i Diamond-familien, som kommer juni 2018 !!! ” Ethan la til i sitt eget søte innlegg . Disse to fortsetter bare å fornye vår tro på kjærlighet.

Men de er ikke den eneste MTV-en Er du den ene? foreldre i disse dager. Chris Tolleson er nå en stolt pappa, mens Jessica Perez og mannen hennes har også to egne barn, Easton og Lainey.Sesong 3’er Cheyenne Floyd hadde en flørt på Utfordringen med Cory Wharton fra Den virkelige verden - og de hadde en jente også. Cheyenne har vist frem sin søte datter Ryder på Instagram ganske mye siden fødselen i april2017, men i desemberav året, Cory bestemte seg for å bli offentlig som faren hennes.De to er ikke sammen, men de samarbeider og gjør en ganske solid jobb på det.

Er du den ene? Sesong 8

Det ser ut til at den siste rollebesetningen ikke var heldig i kjærlighet, med tanke på at stort sett alle de varme og tunge romantikkene har simmeret med tiden. Den seksuelt flytende gruppen satte sitt hjerte på linjen mens de filmet hit-dating-serien, men mange par har siden sagt at den avsluttet.

Er du den ene? Sesong 7

Så, hva ble dine favorittpar? Mens de fleste av de dynamiske duoene dro til Splitsville, kan det hende noen fans er glade for å høre Cali trepp og Gode ​​skudd går fremdeles sterkt. Bak kulissene-dramaet, følelser av svik og åpenbare utrop var det ingen mangel på da gjensynet ble sendt i 2019.

Er du den ene? Sesong 6

Så hvem andre er fremdeles sammen - og hvem kan være den neste Ethan og Amber? De sjette sesong av AYTO innpakketi desember 2017, og det var rikelig med drama. Hvem blant de 22 uheldige forelskede singlene fant kjærligheten - og som klarte å beholde den i det minste til gjenforeningsshowet? Vi så tilbake gjennom seks sesonger med perfekte kamper, bekreftede ikke-kamper og par etter reunion. Og noen av resultatene er slags, vel, rotete. Men annet par gir oss alvorlig håp om AYTO kjærlighet.

Så hvem gikk distansen - og hvem falt fra hverandre? Sjekk det ut nedenfor.

1 av 44

rav-etan

Instagram

Amber og Ethan, sesong 1

Mens Amber og Ethan var sammen det meste av sesong 1, fant de ikke ut at de offisielt var 'perfekte kamper' før sesongfinalen - og de har vært sammen siden. De forlovet seg under gjenforeningsspesialen, og er nå gift med to døtre, Scarlett og Serena. De fornyet tidligere løftene sine i en vakker seremoni og gjorde det enkelt å finne kjærligheten!

2 av 44

Twitter, Instagram

Coleysia og Dillan, sesong 1

Disse to satt sammen på showets aller første stråleseremoni, og i uke fem hadde de bekreftet at de var en perfekt match. Til tross for sin tid i bryllupsreisen, holdt forholdet deres ikke engang til gjenforeningen.

3 av 44

scali-jacy

Instagram

Jacy og Scali, sesong 1

Scali var en alvorlig dårlig gutt - og han lekte med Paiges følelser da han koblet seg til henne etter at hun allerede hadde funnet sin perfekte match - men det virket som om han faktisk hadde funnet noe ekte da han begynte å falle for Jacy. Dessverre for dem (eller kanskje heldigvis for Jacy) klarte ikke disse to å få det til å fungere IRL.

4 av 44

chris-shanley

Instagram

Shanley og Chris, sesong 1

Ahhh, det originale no match-paret. Disse to virket uatskillelige, til tross for at de innenfor showregler ikke kunne være det. Og selv om forholdet deres overlevde konkurransen, overlevde det ikke den virkelige verden. Chris er nå pappa, og Shanley fortsatte å vises Er du den: andre sjanser .

5 av 44

christina-brandon

Twitter, Instagram

Christina og Brandon, sesong 2

Også et par uten match, Christina og Brandons forhold overlevde showet bare for å falle fra hverandre når kameraene sluttet å rulle. Ved gjensynet avslørte de to at de hadde prøvd å få det til å fungere, og Christina hadde til og med planlagt å flytte til Las Vegas slik at de kunne være sammen. Rett før hun skulle flytte fant hun imidlertid ut at Brandon hadde jukset henne - og med Alex, en annen jente fra showet. Unødvendig å si at ting ikke varte lenge.

6 av 44

curtis-jenni

Instagram

Jenni og Curtis, sesong 2

Jenni og Curtis var ikke en kamp - og de hang ikke engang veldig mye på showet, enten som venner eller mer. Men etter filminnpakning ble de to kjent med hverandre og har vært sammen siden! Turene deres skal dø for på Instagram, og vi er litt besatt av forholdet deres.

7 av 44

paris-pratt

Instagram

Paris og Pratt, sesong 2

Til tross for at de parret seg sammen i løpet av uke en, og bekreftet deres perfekte kampstatus i uke fire, kunne ikke disse to få et ekte forhold til å fungere. Det er ikke klart nøyaktig når disse to brøt sammen, men en gang mellom filmopptaket og gjenforeningsepisoden, sier Paris at Pratt begynte å spøke henne. Selv om Pratt tydelig visste at han hadde gjort en feil, var det ingen vei tilbake for dem.

8 av 44

chuck-britney

Twitter, Instagram

Britni og Chuck, sesong 3

Det var ikke noe match som fikk ting til å fungere, dette paret holdt sammen selv etter filmen - og de daterte en stund. Men en gang i 2017 skilte de to seg stille - og til og med slettet noen av deres gamle Instagram sammen.

9 av 44

devin-kiki

Twitter, Instagram

Kiki og Devin, sesong 3

Paret var ingen kamp, ​​men det hindret dem ikke i å være sammen og vinne spillet - tross alt er Devin 'dukkemesteren'. Men mens han så showet, følte Kiki at han til og med hadde manipulert henne. Etter det gikk det ikke lang tid før de to falt fra hverandre.

10 av 44

hannah-zak

Instagram

Hannah og Zak, sesong 3

Hannah og Zak var overbevist om at de var perfekte kamper - men rett før finalen fant de ut at de var en bekreftet ingen kamp. Og mens de ikke lot forholdet deres komme i veien for å vinne litt penger, holdt de seg sammen etter at showet ble avsluttet. Siden da ser det ut til at duoen kalte den slutter.

11 av 44

cam-mikala

Instagram

Mikala og Cam, sesong 4

Mikala og Cam er den tidligste bekreftede perfekte matchen i AYTO historie, og innen den tredje uken hadde de flyttet til bryllupsreisesuiten. Etter showet flyttet de til og med sammen og fikk en katt. Men da de bestemte seg for å fortsette Er du den: andre sjanser , de tålte ikke varmen. Fans lærte om deres oppbrudd to måneder før showet ble sendt - og fikk deretter se det søte paret falle fra hverandre på kameraet. Ting ble enda verre da fans mistenkte en romantikk mellom Cam og Shanley etter at de kysset et par ganger på kameraet.

12 av 44

sam-alyssa

Instagram

Alyssa og Sam, sesong 4

Alyssa og Sam satt sammen nesten hver uke og flyttet inn i bryllupsreisen på uke seks. Men mens de var der, bestemte de seg for at de ikke ønsket å slite for å få et langdistanseforhold til å fungere utenfor showet.

13 av 44

tori-morgan

Instagram

Tori og Morgan, sesong 4

De så ut til å gå sterkt etter å ha funnet ut at de var perfekte matcher, men gnisten deres suste når de flyttet forholdet til den virkelige verden. Faktisk daterte Tori til og med Morgans romkamerat, Mike, fra sesong 3. De to koblet seg på nytt Andre sjanser - og tilbrakte en natt sammen i Boom Boom Room - men de reignited aldri romantikken.

14 av 44

stephen-julia2

Instagram

Julia og Stephen, sesong 4

Julia gjennomgikk et par urolige romanser i sesongen, men da hun og Stephen fant ut at de var en bekreftet ingen kamp, ​​virket hun oppriktig opprørt for første gang. De to bestemte seg for å bli sammen, og det gjorde de - i hvert fall til Stephen lurt på henne med sesong 5 rollebesetningsmedlem Hannah. Basert på Instagramene deres, ser det imidlertid ut til at disse to fortsatt er sterke.

15 av 44

Instagram

Gianna og Hayden, sesong 5

Selv om Gianna opprinnelig var tilbakeholdne med å falle for Hayden, kunne hun ikke hjelpe seg selv - og de to ble virkelig alvorlige, selv om den aller første sannhetsboden fortalte dem at de ikke var en kamp. De bestemte seg for å bryte opp og prøve å få ting til å fungere med deres faktiske kamper - og Hayden flyttet til og med inn i Bryllupsreise med Carolina i uke åtte. Men etter gjenforeningsspesialen var de sammen igjen og la planer om å flytte inn. Paret ønsket senere et barn velkommen i august 2018.

16 av 44

kam-eddie

Twitter, Instagram

Kam og Eddie, sesong 5

Disse to så ut til å treffe det med en gang, og Kam var uovertruffen når hun fant ut at de var perfekte treff. Men kvelden før de dro til bryllupsreisen, sov Eddie med Alicia - og holdt ting stille og innrømmet bare at de hadde kysset. Kam virket villig til å gå videre, men da hun oppdaget sannheten mens showet ble sendt, var det slutten på tingene.

17 av 44

alicia-and-eddie

Instagram

Alicia og Eddie, sesong 5

Ved gjensynet avslørte Alicia og Eddie at de var sammen på ekte. De så ut til å ha forvitret stormen i showet, og Alicias romantikk fortsatte Andre sjanser med hennes virkelige perfekte match, Mike, men disse to klarte ikke å vare lenge.

18 av 44

hannah-ozzy

Instagram

Hannah og Ozzy, sesong 5

Hannah og Ozzy falt offentlig og kjipt fra hverandre på showet, men det var noe surr at de to hang ut IRL etter at filmopptaket stoppet. Da gjensynet rullet rundt, la de imidlertid ryktet til ro og bekreftet at forholdet deres var over. Hannah hadde en kort fling med Stephen fra sesong 4, og Ozzy hadde en flørt med castmate Carolina etter showet som hadde fans snakket.

19 av 44

Cassandra-Mike

Instagram

Cas og Mike, sesong 5

Etter uken to Blackout visste disse to at de ikke var en perfekt kamp, ​​og utforsket aldri kjemien deres videre. Men etter showet ga de tingene et nytt skudd og var over hverandre på Instagram. Dessverre har de to siden delt seg.

20 av 44

taylor-andre

Instagram

Taylor og Andre, sesong 5

En annen bekreftet ingen kamp som bare ikke kunne la forholdet deres gå, Taylor og Andre gjorde sitt beste for å holde seg sammen under innspillingen. Men på gjenforeningsspesialen avslørte de at ting hadde blitt rotete. Andre hadde spøkt Taylor og jukset henne, Taylor hadde kysset kamerat Tyler, som hun hadde hatt et kort forhold til på kameraet. Under gjensynet virket det som om de fortsatt brydde seg om hverandre og ønsket å prøve å komme sammen igjen - men det gikk tydeligvis ikke. Da sesong seks ble sendt, ble eksen til Taylor, Joe, med på den nye rollebesetningen. Og selv om de besøkte forholdet sitt igjen etter at filmen var avsluttet, bestemte de seg til slutt for å være venner.

21 av 44

shannon-tyler

Instagram

Shannon og Tyler, sesong 5

Disse to så ut til å holde seg sammen til tross for alle oddsene i luften (hovedsakelig at Tyler ser ut til å bli lett, uh, distrahert). Og etter showet fikk de det til å fungere en stund - til tross for det lille Taylor-Tyler-gjensynet. Imidlertid gikk ting tydeligvis i magen, og i det siste har Tyler vært det snakker s – t på Twitter om hvordan hele forholdet deres var 'falskt' etter at Shannon beskyldte ham for å ha jukset henne. Hun er for øyeblikket dating Anthony Martin fra sesong 6.

22 av 44

gels-anthony

instagram

Geles og Anthony, sesong 6

Etter å ha fulgt i sesongene før dem, var Geles og Anthony et par i tidlig sesong, og fant raskt ut at de ikke matchet. Imidlertid skiltes de ikke like lett som de kom sammen. Det tok noen episoder for Anthony å bestemme at de skadet huset, og det var på tide å bryte opp. Han fortsatte med Keyana til de skjønte at de ikke var noen kamp heller, og deretter gjorde han et skritt på Geles 'beste venn Zoe. Etter showet koblet han seg til begge Keyana og Zoe mens han var på sesong-6-venners tur til New Jersey - og det var noen rykter om noe skjedde mellom ham og hans perfekte match Alexis da han bodde på hotellrommet hennes før han filmet gjenforeningen. Men nå, Anthony går ut Shannon fra sesong 5 .

23 av 44

keyana-michael

Instagram

Keyana og Michael, sesong 6

Selv om de var det første ekte paret i huset, var Keyana og Michael også det første paret som falt fra hverandre. Mens de senere fant ut at de var faktisk en perfekt match (noe Keyana trodde på hele tiden), det var litt for sent å gjenreise gnisten. Michael hadde allerede gått videre med Audrey (og deretter Geles og deretter Alexis), og Keyana hadde allerede gått videre med Anthony, selv om forholdet deres ikke ble vist mye på showet. Ting virker vennlige mellom de to nå, heldigvis - og Michael beklaget sin ufølsomme oppførsel.

24 av 44

audrey-michael

Instagram

Audrey og Michael, sesong 6

Michael og Audrey ble heller ikke laget for å vare. Dramaet viste seg å være for mye for dette paret. Da Michael fant ut at de ikke var en perfekt kamp, ​​flyttet han til Geles - og fortsatte så raskt at han til og med prøvde å koble til henne i samme rom som Audrey. Senere koblet han seg også sammen med Alexis og forårsaket drama for hele huset siden Keith, kjæresten til Alexis, var deres hovedstrateg. Selv om de to inngikk fred ved gjenforeningen, innrømmet Audrey at hun så Hunter fra sesong tre og Utfordringen . De tar sakte, men Michael har siden gått videre (igjen) med sin nye kjæreste .

25 av 44

alexis-keith

Instagram

Alexis og Keith, sesong 6

Fra dag én var disse to rotet - men gjennom hele sesongen fortsatte de å være over hverandre, til tross for Alexis 'oppkobling med Joe og Keiths fortsatte interesse for Zoe. Selv om de fikk noen eksplosive kamper - så det ut til at de alltid kom tilbake til hverandre. De prøvde til og med å gi ting et skudd en gang til etter filmen, selv om det ikke gikk. Tragisk nok, Alexis gikk bort i en alder av 23 år i januar 2020.

26 av 44

alivia-and-kareem

Instagram

Alivia og Kareem, sesong 6

De var på, så var de av, så kysset Kareem Zoe, så gikk Alivia for Keith. Disse to, som de fleste ingen matchpar, ble rotete på showet. Men da de reiste hjem bestemte de seg for å prøve igjen. Vel, de ga det et skudd - og så koblet Kareem seg også til Zoe på den beryktede New Jersey-turen, som Alivia fant ut mens hun flørte med Keith over tekst - og da bestemte de seg for å gi den en annen skudd. For nå ser kjærlighetsfuglene ut til å få det til å fungere.

27 av 44

nicole-dimitri

Instagram, Twitter

Nicole og Dimitri, sesong 6

Da de gikk på en date på showet, visste publikum allerede at de ikke kunne være en perfekt match. Men Dimitri og Nicole virket forelsket i hverandre - Dimitri fordi Nicole tilsynelatende hadde 'det største settet med puppene han noensinne hadde sett' og Nicole fordi hun elsker en fyr som er en fixer-øvre. Ting falt fra hverandre for dem i kort rekkefølge, og Nicole havnet i Honeymoon Suite med hennes perfekte match Tyler, men tilsynelatende var deres forhold enda mer seriøst enn vi så på skjermen. Etter showet fulgte Dimitri Shannon kort fra sesong fem - og endte ved et uhell med å sette henne opp med Anthony - før han prøvde å gjenopplive ting med Nicole natten før gjenforeningen. Dessverre ser det ikke ut til at ting har fungert for noen av dem.

28 av 44

nurys-malcolm

Instagram

Nurys og Malcolm, sesong 6

Selv om Nurys og Diandra var i en episk kamp om Malcolms hjerte, virket det som om Nurys vant ut. Men da de fant ut at de ikke var en perfekt kamp, ​​begynte Malcolm å forfølge Diandra igjen. Han gikk frem og tilbake mellom de to jentene, og førte til kamper mellom dem til de til slutt snakket ut og innså at Malcolm var problemet, ikke noen av dem. De så ut til å være venner etter endelig å ha trent ting, og på gjenforeningen innrømmet Nurys at hun så Nelson fra sesong 3. Når det gjelder Malcolm, prøvde han å komme sammen med Nurys.

29 av 44

diandra-malcolm

Instagram

Diandra og Malcolm, sesong 6

Mot slutten av showet visste Malcolm verken Nurys eller Diandra var hans perfekte match - men han hadde fortsatt følelser for Diandra. Eagle-eyed fans så dem feire sammen på showet da konkurransen begynte å avslutte, og de ga til og med forholdet sitt et skudd etter å ha gått hjem. Sjalusi fikk det beste av dem, da Diandra bekymret (med rette) for at Malcolm fortsatt hadde følelser for Nurys da Malcolm skyldte på deres oppbrudd på avstand.

30 av 44

Er du den ene

Hilsen Joe Torgerson / Instagram

Joe Torgerson, sesong 6 og Mikala Thomas, sesong 4

Hvem sier at du må finne kjærlighet i samme sesong av AYTO ? Paret kunngjorde forlovelsen 17. februar 2021. Ikke lenge etter forklarte Mikala hvorfor de holdt de store nyhetene under innpakning til rett tid.

'OK mange direktemeldinger fra forvirrede mennesker,' skrev hun via Instagram Stories 19. februar. 'Vi har vært forlovet siden august 2020. Vi sa bare til nære venner og familie (de er veldig flinke til å holde hemmeligheter) så vi kunne glede oss over det en stund. Derfor viste jeg ikke ringen min. (Ikke fordi jeg ikke likte ringen). '

31 av 44

uche-and-clinton

Instagram

Uche og Clinton, sesong 6

Da de fant ut at de var et par uten match, ødela det ganske mye hver seers tro på Er du den ene? eksperters matchmaking-evner. De virket bare perfekte sammen - men selv om de bestemte seg for å dele opp og spille spillet, forble de lojale. Etter at showet ble avsluttet, endte de to med å komme nærmere hverandre og forfølge forholdet. Ved gjensynet gjorde de det offisielt da Clinton ba Uche offisielt være kjæresten sin, og gjenopprette vår tro på kjærlighet igjen. I juni 2020 kunngjorde den dynamiske duoen at de er forlovet.

32 av 44

Er du den ene

MTV

Kenya og Tevin, sesong 7

Det er en wrap. Fans hadde store forhåpninger for dette paret fordi de nesten var den nest perfekte matchen noensinne som fikk et forhold til å fungere. Dessverre fungerte timingen ikke bra for dem. Kenya bekreftet at de skiltes, og kosteren Jasmine avslørte senere at paret brøt sammen fordi han kysset Diandra fra sesong 6.

33 av 44

Samantha og Daniel Are You the One

Hilsen Samantha McKinnon / Instagram

Daniel og Samantha, sesong 7

En annen biter støvet. Etter å ha blitt kalt 'No Match' kom problemene som plaget forholdet deres til en topp. Daniel sa at deres forhold i huset var varmt og kaldt, og beskrev det som en 'berg-og-dal-bane' romantikk. Selv om deres seksuelle kjemi tilsynelatende var utenfor hitlistene, endte den ikke veldig hjertelig. Danny kalte henne 'ondskapsfull' og hun kom tilbake sammen med en eks etter at showet ble avsluttet.

34 av 44

Er du den ene

MTV

Kwasi og Lauren, sesong 7

De er ikke lenger et par, men dramaet på skjermen var et syn å se. Lauren sa at Kwasi var hennes match og beskrev seg selv som 'dårlig, sjefete og stilig', noe som ville passe perfekt for dem begge, ikke sant? Feil. De hadde en kort slynge, men det tok raskt slutt etter at kameraene sluttet å rulle.

35 av 44

Er du den ene

MTV

Cam og Kayla, sesong 7

Match Up Ceremony Strategy avslørte at Cam og Kayla var et No Match-par, og det så ut til å være spot-on i det lange løp. De hadde veldig sterke følelser for hverandre, men de var på veldig forskjellige steder i livet. Cam var klar til å gå på jusstudiet, og Kayla var opptatt med å jage etter sine egne drømmer.

hva gjør sammi kjære nå

36 av 44

Er du den ene

MTV

Morgan og Zak, sesong 7

Selv om Morgan og Zak hadde en håndgripelig gnist mellom seg, var hun over det før de til og med var ferdig med å filme. 'På dette tidspunktet ser jeg ikke noe med Zak utenfor dette huset,' innrømmet hun.

37 av 44

Er du den ene

MTV

Maria og Shamoy, sesong 7

De er over. Maria og Shamoy var sesongens første perfekte kamp, ​​men ting falt fra hverandre etter at en forholdsbombe kom til syne. Nutsa kunngjorde at Shamoy hadde en kjæreste hele tiden og lekte tilsynelatende bare med Marias følelser. Unødvendig å si, de var dunzo kort tid etter.

38 av 44

Cali og Tomas

Hilsen Instagram

Cali og Tomas, sesong 7

Henger fortsatt i! Hennes perfekte match var Andrew og hans Asia, men de endte med å slå den av. Etter at showet tok slutt, har de vokst seg enda sterkere som par og fortsatte å dele PDA-bilder sammen. Nå bor de i Florida! Tomas kalte henne til og med den “vakreste personen i verden” på bursdagen sin.

39 av 44

Nutsa

MTV

Nutsa og Brett, sesong 7

Kommet videre. The Truth Booth bekreftet tidligere at Brett og Nutsa var en kamp, ​​som høstet en feirende respons fra deres medspillere. Hun følte at følelsene hennes for Brett ikke ble gjengjeldt i løpet av sesongen, og de kalte det avsluttet.

40 av 44

Nour Fraij på AYTO sesong 8

MTV

Nour and Jasmine, sesong 8

De var en perfekt kamp på TV, men det oversatte ikke kjærlighet til IRL. Damene skiltes, selv om de hadde mange felles interesser og mål i livet. De hadde en kjærlighetstrekant med Kai før de splittet, og Jasmine sa at hun opprettholdt kontakten med Nour etter splittelsen, men de bestemte seg for ikke å forfølge et forhold.

41 av 44

Justinavery

MTV

Max og Justin, sesong 8

Si det ikke er det. Max og Justin var veldig interesserte i hverandre mens de filmet, men de gikk imidlertid ikke avstanden. “Justin og jeg vil ha et livslangt liv - vi ble forelsket i reality-tv - så vi vil ha et livslangt vennskap, forhold, noe der. Men kan jeg fysisk elske fyren som har skadet meg flere ganger og bor i New York? Absolutt ikke, ”avslørte Max.

42 av 44

Kai Wes på AYTO sesong 8

MTV

Danny og Kai, sesong 8

Selv om de ikke trente romantisk, hadde ikke paret annet enn respekt for hverandre etter at de avsluttet forholdet. Kai og Danny var en perfekt kamp, ​​men de så ikke øye i øynene på hvor romantikken deres skulle. 'Jeg vet at Danny absolutt fortjener verden, og jeg kunne ikke gi ham når han fortjener det, og jeg vet det,' delte Kai om sin holdning etter oppbruddet.

43 av 44

Paige Cole på AYTO sesong 8

MTV

Paige og Remy, sesong 8

Paige og Remy ble bekreftet som No Match in the Truth Booth, men det hindret dem ikke i å bli involvert med hverandre. I disse dager gikk han videre med en ny flamme. 'Den eneste ulempen med å være bifil og ha en vanvittig varm kjæreste, blir alltid skissert i bilder sammen og er salt om det!' skrev han et innlegg fra november med sin fremste dame på Instagram.

44 av 44

Basit Shittu på AYTO sesong 8

MTV

Basit og Jonathan, sesong 8

De var en perfekt kamp, ​​men som tilsynelatende ikke holdt denne dynamiske duoen sammen. 'Basit og jeg har en veldig tydelig kommunikasjonsvei,' sa han mens han delte en oppdatering under gjenforeningen. “Vi snakker hele tiden. Siden jeg filmet showet, har jeg vært i New York City. Vi finner ut livene våre. Jeg vil si, hvis du vil vite om Basit og jeg er sammen eller et par eller forfølger forholdet vårt ... hold øye med oss! ” Basit ser ut til å være i et nytt, veldig lykkelig forhold nå.

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.