Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

snooki-og-jionni-funksjonen

Foto av Scott Gries / Invision / AP / Shutterstock

min 600 lb liv erica vegg nå

Ikke snakk om mannen hennes! Nicole “Snooki” Polizzi klappet tilbake på en hater på Instagram som tok sikte på mannen Jionni LaValle Fravær fra hennes feed. 32-åringen Jersey Shore alun kom ikke til å stå for noen nyanse som ble kastet over hennes vei.

'Jeg ser aldri mannen din,' skrev trollet på et bilde av hennes 9 måneder gamle sønn, Angelo, mandag 17. februar. 'Så gå ut og heng med ham,' den tidligere festjenta slo tilbake. Hun la til og med Jionnis håndtak for en ekstra dose skygge.

snooki-mann-clapback

Hilsen av Snooki

hvem er chanel west coast mamma

Fans hadde ryggen i kommentarene og berømmet hennes sassy respons. 'Flott comeback,' skrev en bruker med hevede hender emoji. En annen la til: “Han er med på historien hennes og har vært de siste par dagene, og det er et bilde av de to på Valentinsdag. Slappe av.' En tredje ringte inn og skrev: 'Hun sa for en stund siden at han HATER å være i offentligheten.'

Tilbake i 2018 innrømmet Jionni, 32, at han foretrekker å holde seg utenfor rampelyset. Etter nyheten om omstart av Jersey Shore tilbake, tok Jionni til Instagram for å forklare hvorfor han ikke vil være med på showet.

snooki-and-jionni

Foto av Scott Gries / Invision / AP / Shutterstock

gary anderson flip or flop bilder

'Min kone filmer en scene som pakker sammen og drar til sitt nye show, og jeg VELGER Å IKKE være på TV fordi jeg rett og slett IKKE liker det,' skrev han. “Nicole og jeg har det bra og ble enda sterkere sammen mens vi oppdro de vakre barna våre. DU vil imidlertid ikke se meg på realityprogrammet hennes. Å være en reality-stjerne var aldri noe jeg ønsket å være når jeg vokste opp. Jeg eier min egen virksomhet og jobber hardt med det, det er det jeg gjør. MIN kone er en realitystjerne og jobber hardt med det, det er det hun gjør. Vi ER ikke skilt. ”

Mens Snooki respekterer ektemannens ønsker om å leve et privatliv, suser hun fremdeles om mannen sin på sosiale medier fra tid til annen. For å feire deres fem-årsjubileum, berømmet skjønnheten mannen hennes Instagram . 'Du vil alltid være min Mr. Gatsby,' skrev hun på et bilde av de to som er deres overdådige bryllup. For mange flere år med lykke for dette Jersey Shore kjærlighetshistorie!

Populære Bilder

Samling av gratulerer høsttakkefest-bilder (70)

70 gratis Happy Thanksgiving-bilder av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Ariana Grande sliter med å gå videre 7 måneder etter ex Mac Millers død: ‘Healing Is Hard Work’

Ariana Grande innrømmet på sin Instagram Story at 'healing er hardt arbeid', syv måneder etter at hennes eks Mac Miller gikk bort. Få scoop her.

Samling av vektorroser (30)

30 høykvalitets Vector Roses gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘High School Musical’ Star KayCee Stroh: Gravid With Baby No. 1

KayCee Stroh, fra Disneys High School Musical Trilogy, Celebrity Fit Club og FX's The League, har en baby ombord! KayCee, som spilte Martha Cox

Samling av Asl-alfabetets utklipp (45)

45 høykvalitets Asl Alphabet Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Our Little Family’-stjerne Dan Hamill snakker ut om Show’s Return!

Han snakker endelig ut! Tilbake i 2015 ble reality-TV-fans forelsket i Dan Hamill og hans familie - hans kone Michelle og deres tre barn, tvillingene Cece.