‘Sister Wives’ Star Mykelti Brown avslører det kongelige navnet hun vil gi baby nr. 1

Mykelti Brun Gravid

Hilsen av Mykelti Brown / Instagram

En kongelig moniker! Søster koner stjerne Mykelti padron (født Brown) avslørte navnet hun skal gi baby nr. 1 etter graviditetsmeldingen med mannen Tony Padron .

Den forventede TLC-personligheten, 24, sa at hun planlegger å ringe datteren Avalon Marie etter å ha satt hjertet på det navnet i årevis.

'Dette er navnet jeg ønsket meg siden jeg var 16 for min første jente,' disket hun i en video via henne Instagram-historier tirsdag 10. november. ”Men beleilig er navnet til Tonys mor Maria . Så nå ser det ut til at det er en mening. '

Sister Wives Star Mykelti Brown Slams Parent-Shamer Amid Gravidity With Baby No 1

Hilsen Mykelti Brown / Instagram

Det er også litt historie med monikeren hun valgte - bokstavelig talt. 'Avalon, så hun er fra kong Arthur og det runde bordet,' forklarte Mykelti. “Det er der Avalon opprinnelig kommer. Men morsomt tilfeldighet, jeg likte navnet Avalon før jeg fikk min første bil som endte opp med å være en Toyota Avalon. Er ikke det morsomt? '

Mykelti og Tony, 26, som har vært gift siden 17. desember 2016, forventer at deres lille skal ankomme i mars 2021.

Paret overrasket fansen da de bekreftet at gledebunken deres er på vei i september mens de deler et bilde av dem som holder opp noen babysko.

“Tony og jeg er det GRAVID . Vi har planlagt dette siden vi giftet oss for snart fire år siden, ”skrev Mykelti i bildeteksten på sosiale medier. «Så glad at det endelig har skjedd. Glad utover troen og jeg gleder meg til å dele en annen fantastisk opplevelse med mannen min. ”

cody og danielle fortsatt gift spoiler
mykelti og christine brown selfie

Hilsen av Mykelti Brown / Instagram

Etter deres søte kunngjøring, Avalons bestemor Christine Brown feiret og sa at de ville være de 'morsomste foreldrene.' Janelle Brown kommenterte også Christines innlegg og la til: “Jeg er seriøst så spent! Jeg gleder meg! '

Brune koder tok til og med til Twitter for å gratulere paret med deres voksende familie. Når jenta deres kommer, vil han offisielt være bestefar til tre.

På Halloween viste Mykelti frem sin babybump på et nytt bilde og avslørte at hun og Tony likte ferien hjemme. Det vil ikke vare lenger til bryllupsdagen deres, og vi vedder på at denne blir ekstra spesiell!

Populære Bilder

Samling av fotballbilder svart og hvitt (23)

23 fotballbilder av høy kvalitet svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Søt takk flytte animasjon # 1449282

Last ned gratis Cute Thank You Moving Animation # 1449282, last ned andre pene sommerfugler takk gratis

Samling av programmeringsutklipp (26)

26 høykvalitets programmeringsutklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Megan Fox sine forlovelsesringer fra MGK vs. Eksmann Brian Austin Green: Bilder

Megan Fox sine forlovelsesringer fra Machine Gun Kelly og eksmannen Brian Austin Green er begge dyre steiner! Se sammenligningsbildene.

Fans tror Kailyn Lowrys Booty har offisielt nådd Kim Kardashian-status

Vi må ta et øyeblikk på å sette pris på Kailyn Lowrys bytte. Teen Mom 2-stjernen minnet fansen om at hun faktisk har en fantastisk rumpe på

Samling av Cliparts Smiling Sun (55)

55 høykvalitets Cliparts Smiling Sun gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.