'Sister Wives' Star Meri Brown Slams Kody Split Rumours After Speculation: 'I Love This Man'

Mari Brown slår Kody Split rykter

Hilsen av Meri Brown / Instagram

Endelig bryter tausheten hennes! Etter mer enn et år med spekulasjoner, Søster koner stjerne Meri brun tok til Instagram for å nekte hun og mannen Brune koder har brutt opp.

'La oss bare avklare noe her. Jeg elsker denne mannen, ”skrev Meri med en blå hjerte-emoji sammen med en koselig selfie med sin mangeårige ektemann - den første hun har lagt ut av ham siden et familiebilde i november 2019.“ Jeg skylder ingen forklaring, men jeg skal gjøre det uansett. ”

gå tilbake til amish sabrina gravid igjen

'Jeg er godt klar over at vi, som familie, har valgt å sette oss 'der ute', som igjen fører til alle slags spekulasjoner, kommentarer og meninger, 'skrev hun. “Men det kommer ned på dette. Mitt forhold til ham er MITT forhold til ham. Klart vi har hatt opp- og nedturer gjennom årene (jeg mener, er det ikke noe normalt?) Høye høye og lave nedturer. Alt dette får du se ‘noen’ av, og spekulere i. Og det er ok. Du gjør deg, boo. ”

som gifter seg på 90 dagers forlovede

'Men her er sannheten min. Jeg elsker ham. Jeg elsker familien min. Jeg er engasjert. Jeg har 30 år i dette. Vi sliter. Vi kommuniserer. Vi reparerer forhold slik partene er villige og i stand, ”la hun til.

Mari Brown slår Kody Split rykter

Hilsen av Meri Brown / Instagram

Den siste sesongen av Søster koner viste noen av dem tøffe øyeblikk . Paret så ut til å være i hverandres hals, med Kody som valgte å bruke mer tid sammen med sine andre koner. Faktisk har det vært spenning mellom Meri og Kody i årevis, noe som til slutt førte til Meris sjokkerende catfishing-skandale i 2015 , som spilte på showet. I kjølvannet av dramaet flyttet familien fra Las Vegas til Arizona, men mange lurte på om Meri faktisk fulgte med dem. Hun blir ofte sett å tilbringe tid med barna og vennene sine, med fokus på hennes inn og LuLaRoe-forretning og reiser, men hun sier at fans ikke bør se for dypt inn i hennes uavhengige livsstil.

får alaskan bush-familien betalt for showet

'Jeg er en uavhengig person som gjør sine egne ting,' skrev hun. 'Jeg reiser mye. (Vel, pre-covid altså.) Jeg har flere virksomheter. Jeg har mange venner. Jeg har mannlige venner (Gasp! Shocker!), Og jeg vil ikke be om unnskyldning for det. Jeg er et menneske. Jeg har følelser. Jeg gjør feil. Jeg reiser meg når jeg har falt. Noen ganger tar det lengre tid enn andre tider å stige. Jeg vil. Alltid. Stige. Jeg blir sint. Jeg føler fred. Jeg føler smerte. Jeg føler glede. Jeg tilgir. Jeg elsker. Jeg er et menneske . '

Meri syntes til og med å klappe tilbake på rykter om at hun ikke bor sammen med resten av familien ved å geotagge innlegget sitt i Arizona.

'Jeg er her. Jeg er engasjert. Jeg kommer ingen steder, ”konkluderte hun. 'Ikke få håpet på det.'

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.