'Sister Wives' Star Kody Brown sier at han 'Can't' forlate kone Meri blant deres ekteskapelige problemer

søster koner kody brown kan

TLC (2)

I det på lang sikt. Søster koner stjerne Brune koder avslørte grunnen til at han 'Kan ikke' forlate kona , Meri brun , blant deres ekteskapelige problemer har å gjøre med deres polygamistiske tro.

gift ved første blikk oss sesong 2

'I flertall ekteskap føler jeg ikke at jeg har rett til å si:' Dette er over, dette slutter, 'sa Kody, 52, Us Weekly i et intervju publisert fredag ​​26. februar. ”Jeg har herredømme over min egen kropp og hvor jeg er, men jeg er ikke et sted der jeg, som jeg kan si, 'Hei, jeg skiller deg.' Jeg kan ikke gjøre det. ”

Den innfødte i Wyoming forklarte at skilsmisse ikke er noe som skjer ofte i polygamistsamfunnet. I det sjeldne tilfellet at separasjon skjer, vil en flertallskone være den første personen som gjør flyttingen.

'Det er andre doble standarder vi har i familien som vi liksom tåler. Og den andre doble standarden er at jeg ikke kan gå, men de kan, ”la han til og innrømmet at det er en ensidig beslutning på konens vegne å avslutte et ekteskap.

cleveland kidnapping ofre skremmende nye detaljer

Kody bemerket også at noen av hans fire koner - Meri, 50, Christine Brown , Janelle Brown og Robyn Brown - kan avslutte forholdet til ham når som helst. 'Jeg føler at de trenger å forstå det - at de kan dra,' forklarte han. «Hvis det ikke fungerer for dem, kan de dra. Ingen kommer til å bli fange her. ”

Bosatt i Arizona har dokumentert sine ekteskapsproblemer med Meri i flere sesonger av familiens TLC reality-TV-serie. I en episode fra april 2020 filmet de under en av parets terapiperioder, hvor Kody avslørte at deres problemer er “Dypere” enn Meris steinbitskandale fra 2015 da hun hadde en emosjonell online affære med en mann hun trodde het 'Sam Cooper.'

I Us Weekly ’ sniktitt for søndag 28. februar episode av Søster koner , Delte Kody en oppdatering om hvor han står med Meri. 'Mitt forhold til Meri er - i beste fall - bare fjernt og minnelig,' avslørte han.

Men det virker som Kody og Meri - som knytt knuten 21. april 1990 - er på et bedre sted nå. I desember 2020, Meri stenge delt spekulasjon ved å dele et elsket bilde med mannen sin på Instagram. 'La oss bare avklare noe her. Jeg elsker denne mannen. Jeg skylder ingen noen forklaring, men jeg gjør det allikevel, 'Meri billedteksten. «Jeg er godt klar over at vi som familie har valgt å sette oss selv 'der ute', som igjen fører til alle slags spekulasjoner, kommentarer og meninger. Men det kommer ned på dette. Mitt forhold til ham er MITT forhold til ham. ”

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.