Sister Wives 'Kody Brown avslører om han ønsker flere barn med Robyn:' That's Up to Her '

Sister Wives Kody Brown avslører om han ønsker flere barn med Robyn

TLC

Baby feber? Brune koder er allerede far til 18 år, men det betyr ikke at han er imot å ha flere barn i fremtiden. De Søster koner star delte tankene sine om å ønske et annet barn velkommen Robyn midt i drama med familien sin i sesong 15.

'Det er virkelig opp til henne, men det er alltid morsomt å sitte her og fylle ungdommen min,' Jeg kan få barn hvis jeg vil, '' TLC-personligheten, som deler Solomon, 9, og Ariella, 5, med Robyn, forteller Us Weekly i et nytt intervju publisert mandag 1. mars.

Janelle Brown aksjer sjeldne Kody og Robyn-bilder fra Family Christmas Outing

Hilsen av Janelle Brown / Instagram

“Jeg gjør det mot mine voksne barn noen ganger. Det er ikke kult for Robyn. Hun er som, 'Å, denne rykk gjør det igjen.' Og jeg er som, 'Jeg kan få flere barn hvis jeg vil. Jeg kan ha barn yngre enn barna dine, slike ting, ”fortsetter Kody. 'Det er mer som en dum ting der jeg bare utfordrer barna og erter dem.'

hvor mye betales alaskan bush-familien per episode

I tillegg til deres to biologiske barn, er Robyn (42) mor til tre barn fra et tidligere ekteskap, Dayton, 21, Aurora, 18, og Breanna, 16. Den polygame familiens patriark skilte lovlig fra sin første kone, Meri brun , i 2014 for å lovlig adoptere Robyns barn.

'Personlig tror jeg det er opp til Robyn å ha flere barn, men når jeg spør henne, sier hun alltid:' Vel, det er opp til oss. Vi tar denne avgjørelsen sammen, ”forklarer han videre.

Kody, 52, bundet knuten til Meri, 50, i april 1990. Innen 1993 Janelle brun sluttet seg til sitt flertall ekteskap og Christine brun fulgte etter kort tid etter, og ble hans tredje ektefelle i 1994. Robyn var den siste som ble med i brødet i 2010.

Sister Wives Kody Brown avslører om han ønsker flere barn med Robyn

TLC

Selv om han og Meri ble skilt lovlig, er de fortsatt i en åndelig forening i dag. Imidlertid deres forholdet har vært anstrengt med flere pågående problemer.

'Meri og jeg har vært på et veldig mørkt sted i veldig lang tid,' sa Kody tidligere til uttaket 26. februar og bemerket at han fremdeles ikke ønsket å bryte med henne. 'Det har dreid seg mer om å prøve å få oss ut av dette hullet som vi gravde oss i,' la Arizona-innbyggeren til.

Kody sa at selv om det har vært anstrengende å overvinne kampene deres, kommer han ikke til å gi opp uten kamp. «Jeg håper at noen kommunikasjoner helbreder ting. Det har gått lenge, og det har vært veldig vanskelig, 'delte TV-personligheten. “Jeg føler at de trenger å forstå det - det de kan dra . Hvis det ikke fungerer for dem, kan de dra. Ingen kommer til å bli fange her. ”

Populære Bilder

John Stamos deler lovtale fra vennen Bob Sagets begravelse: Se hans emosjonelle tale

John Stamos delte lovtale han ga i begravelsen til sin mangeårige venn Bob Saget. Se 'Full House'-alunens fulle tale her.

Casey Anthony deltok i en varm kroppskonkurranse fire dager etter datteren hennes forsvant, og vi er fortsatt ikke over det

Av alle de forbannende tingene som Casey Anthony gjorde etter datteren Caylee Anthony forsvant, er det å delta i en varm kroppskonkurranse uten tvil en av

Samling av hawaiisk blomst (29)

29 høykvalitets hawaiiske blomster gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Christmas Carolers Clipart (67)

67 høykvalitets julekarolere gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Teen Mom 2s Leah Messers kjæreste Jaylan Mobley kjøper et nytt hus til henne: Ta en tur

Tenåringsmors Leah Messers kjæreste, Jaylan Mobley, kjøpte et nytt hus til henne. Se bilder og ta en omvisning i deres nye bolig.

Samling av gratis utskrivbare fargeleggingssider av dyr (54)

54 gratis utskrivbare fargesider av dyr av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.