Sheree Whitfield anklager eks Bob Whitfield for misbruk på ‘Real Housewives of Atlanta’ - Se klippet

sheree-whitfield-rhoa-bob-whitfield-misbruk

Getty Images

Ting er i ferd med å bli spent i den kommende nye episoden av Ekte husmødre i Atlanta .

Sheree Whitfield er i ferd med å gi en imponerende tilståelse til sine medstjerner Phaedra Parks og Kenya Moore under en biltur - at hennes eks, Bob Whitfield , ville misbruke henne i løpet av det syvårige ekteskapet. Han prøver visstnok å vinne henne tilbake, men han gjør ikke noen fordeler med sin nonchalante holdning til påstandene.

MER: Paula Pattons barnepike ringer en chilling 911-samtale angående Robin Thickes misbruk

https://twitter.com/_JoeyBGCBlogger/status/838543001915961344

“Har jeg noen gang fysisk berørt deg? Har jeg noen gang slått deg? Kvelte deg? Har jeg noen gang kvalt deg? Jeg har kanskje glemt det, spør han.

mila kunis og ashton kutcher 2012

Sheres ansikt sier alt, og hun vil komme til å minne ham om at han ble fysisk tidligere.

“Kan du fortsatt puste? Jeg husker ikke at jeg kvalt henne, men hvis jeg gjorde det, beklager jeg det - fordi jeg kanskje ikke kvalt deg hardt nok. '

MER: Kailyn Lowry anklager Javi Marroquin for misbruk - Klikk for sjokkerende detaljer

Alvor?!

Hvis dette ikke er ille nok, vil Bob også huske en gang de to dro til Vegas sammen etter at de splittet seg - men det er ikke akkurat en fornøyd mimring om deres lille ferie.

bob whitfield sheree whitfield bravo

Bravo

“Etter at vi splittet, dro vi til Las Vegas. Jeg kjørte og hun sovnet, og jeg var som: 'Det ville være lett for meg å ta av sikkerhetsbeltet og slå pausene slik at hun kunne fly rett gjennom vinduet,' 'sier han, til stor forferdelse av hennes rollebesetning. kamerater.

Paret har kjempet de siste årene om barnebidrag og mer, selv om Sheree avslørte allerede i desember at de er på et mye bedre sted i disse dager.

hvem er chrisley og hvorfor er han på tv

MER: Gå inn her for din sjanse til å vinne $ 1 million

«Du vet, jeg elsker faktisk der vi er nå. Jeg skulle ønske vi kunne ha vært i dette rommet for mange år siden. Jeg tror det hadde vært så gunstig for familien vår. Og absolutt for barna våre å se et positivt miljø med mor og far, ”fortalte hun The Daily Dish .

Imidlertid vil hun innrømme under en tilståelse på søndag kvelds episode at Bob har to drastisk forskjellige personligheter.

“Den morsomme, han er fin, jeg liker ham, men det er to sider. Det er en dårlig side, en mørk side, en skremmende side ved Bob, ”sier hun.

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.