Hun er ferdig med å gå under kniven! Cardi B hevder at hun ‘ikke får kirurgi igjen’ etter komplikasjoner

Cardi B har på seg bærende gul todelt kjole på Billboard Music Awards

Daniel Torok / Patrick McMullan via Getty Images

Etter å ha klaget over komplikasjoner for plastisk kirurgi, virker det som Cardi B kan gjøres å gå under kniven for alltid! Onsdag 12. juni la stjernen ut et bilde av de enormt hovne føttene - og så sverte hun tilsynelatende ut operasjoner sammen. Stjernen tok til Twitter for å avsløre at hennes nylige fettsuging og brystforstørrelse kan være hennes siste, og skrev: «Jeg har trent de siste to ukene, fordi jeg, tispe, jeg får ikke operert igjen. Beslutningen har tilsynelatende kommet med en ekstra helsegevinst: 'La meg fortelle deg at jeg ikke har hatt hodepine siden,' la hun til.

Tweeten kom på hælene til rapperen og innrømmet at stort sett hele kroppen hennes hadde hovnet opp på et fly takket være komplikasjoner fra den kosmetiske prosedyren. 'Magen min blir enda mer oppblåst,' forklarte sangeren 'Bodak Yellow'. 'Føttene og magen brenner når jeg blir oppblåst.' Hun viste et bilde av oppblåste ankler og skrev: 'Årsaker til at leger ba meg slappe av på forestillinger.' Selv om sannsynligvis alt hadde gått bra hvis stjernen hadde kunnet slappe av, holdt den travle konsertplanen henne på farten.

Cardi B hovne føtter

Hilsen Cardi B / Instagram

Selvfølgelig, alt vedlikeholdet som følger med å være berømt er et tveegget sverd. Rapperen har åpnet seg for problemene hun hadde med baken implantater tidligere, og i mai 2019, innrømmet hun at hun sannsynligvis burde ha avlyst noen av konsertene sine slik at hun kunne hvile og slappe av. 'Jeg skulle egentlig ikke opptre fordi det å bevege meg for mye kommer til å øke lipoen min,' sa hun på Beale Street Music Festival. 'Men tispe, jeg skal fremdeles få pengene tilbake til morfaren min, la oss gå!'

Tidligere den måneden, hun gjorde avbryte show for å la brystene gro. Og hun følte seg ikke bra om den avgjørelsen heller. 'Jeg hater å kansellere show fordi jeg elsker penger,' sa fansen den gangen. “Jeg er en narkoman og får betalt mye penger, mye penger for disse showene ... som om jeg avlyser millioner av dollar i show. ... Men som, helse er rikdom, så jeg må gjøre det jeg må gjøre. Brystene mine må helbrede, og det er hva det er. ” Nå som hun er ferdig med kirurgi, kan det løse alle problemene hennes.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.