Se What Summer, Izabella, and More ‘16 & Pregnant ’Fan Favorites are up to Today!

Det er vanskelig å tro at vi møtte alles favoritt Mor i tenårene stjerner da de var tenåringer på 16 & Gravid - og det har vært fantastisk å se disse mødrene blomstre inn til ansvarlige og modne unge kvinner (vel, i det minste mest har blomstret ut til ansvarlige og modne unge kvinner ...)!

Men noen gang lurer på hva som skjedde med de damene som ikke ble valgt til å være på Mor i tenårene , Tenåringsmamma 2 , og Tenåringsmamma 3 ?

MÅ SE: Tidligere '16 & Gravid 'stjerne Myranda Trevino Kennemers mann i kritisk tilstand etter bilulykke

hvor kommer etternavnet el moussa fra

Bla gjennom galleriet for å se hva som skjedde med noen av favorittene til fansen Sommer Rewis , Izabella Tovar , og Nikkole Paulun !

1 av 9

jennifer-del-rio-i dag

MTV, Instagram

Jennifer del rio

Jennifer har stort sett holdt seg utenfor rampelyset siden hun ønsket tvillinger velkommen Josh Jr. og Noah . I 2014 tok hun imidlertid til sosiale medier for å avsløre at hun ønsket velkommen til en annen liten gutt som het Sebastian .

2 av 9

nikkole-paulun-i dag

MTV, Instagram

Nikkole Paulun

Tidligere festjente Nikkole har forandret seg mye siden hun ønsket sønnen velkommen Lyle som en tenåring. I disse dager, Michigan innfødt - som også er mor til Ellie , 1 - deler foreldrehistorier og tips om hennes sosiale medieprofiler.

3 av 9

er noen av alaskan bush-sønnene gift
izabella-tovar-i dag

MTV, Instagram

Izabella Tovar

Izabella Tovar er en annen 16 & Gravid suksesshistorie! Etter å ha tatt imot sønn Enrique med mannen Jairo ble de to sammen og ønsket en datter velkommen - Anastazia - og giftet seg. I mai i fjor klarte hun til og med å bli uteksaminert fra college!

4 av 9

pappa-godsey-i dag

MTV, Instagram

Maddy Godsey

Etter å ha blitt gravid fra en natt-natt, visste Maddy at hun ville sitte fast og øke lite Aubrey alene. Maddy ser ut til å trives som alenemor - og til og med flyttet inn i et nytt hus nylig!

Catelynn og Tyler baby får en bror

5 av 9

høst-crittendon-i dag

MTV, Facebook

Høst Crittendon

Siden opptredenen på showet og fødte gutten sin Drake , Høst har skapt overskrifter ved to forskjellige anledninger; først for å ha bedt fansen om å donere til reparasjon av hjemmet sitt via en GoFundMe-kampanje i 2014, og deretter igjen i 2015 da det ble ryktet at hun var sammen med en annen 16 & Gravid alun, Millina Kacmar .

6 av 9

sommer-rewis-i dag

MTV, Instagram

Sommer Rewis

Sommeren er en av de lykkeligere avslutningene når det gjelder 16 & Gravid univers. Ikke bare bodde hun hos Peyton Pappa, DJ , men de ønsket også en annen sønn velkommen, Connor , sist sommer.

7 av 9

jordan-cashmyer-i dag

MTV, Twitter

hvorfor hater farrah moren sin

Jordan Cashmyer

Jordan hadde en av de vanskeligste 16 & Gravid episoder for fans å se på - da hun var midlertidig hjemløs før hun ønsket datteren velkommen, Genevieve .

Dessverre har ting fortsatt å være vanskelige for Jordan - og vi hørte sist fra henne i fjor sommer da hun sjekket inn på rehabilitering. I følge Twitter hennes ser hun ut til å blomstre siden tiden hennes, som varte i litt over to uker.

8 av 9

kristina-robinson-i dag

MTV, Instagram

Kristina Robinson-Head

Kristinas hender er riktignok fulle i det siste (som hjertet hennes)! Reality TV alum er lykkelig gift med hennes mann TJ Head , og hun er stolt mamma til tre søte små gutter - Lukas Todd , Tommie Joseph , og Layton Jax !

9 av 9

adam-lind-tenåring-mamma

MTV, Instagram

Klikk her for å se alle 'Teen Mom' kjærestene - da og nå!

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.