Se Hva rollebesetningen av ‘Brothers & Sisters’ er opp til i dag!

Det har vært få show som har fanget virkeligheten til en familie - det gode, det dårlige og det kompliserte - ganske som Brothers & Sisters ! Showet - som kjørte på ABC fra 2006 til 2011 - inviterte oss inn i de alltid komplekse livene til Walker-familien, som bare fikk mer komplisert da de blandet arbeid med familie, og hemmeligheter begynte å komme ut om forskjellige slektninger.

Gjennom hele showets fem-sesongløp ble serien feiret for sin representasjon av karakterer fra alle samfunnslag, og feiret av både kritikere og fans med utallige nominasjoner til prisutstillinger, inkludert Emmy og Golden Globe-nominasjoner for showets matriark, Sally Field. Allerede tidlig virket det som om showets stjerner visste at de hadde noe spesielt på hendene - delvis fordi showet var så jordet i virkeligheten. Showets skaper, Jon Robin Baitz, forklarte hvordan Walker-familiens realisme er basert i det virkelige liv, og det ble derfor resonert så sterkt med seerne.

brødre og søstre getty images

'Jeg har to eldre brødre, og vi holdt alltid sammen,' han fortalte BuddyTV . “Vi passet alltid på hverandre. Vi var en veldig nær familie, og alle tre av oss følte enormen av foreldrenes kjærlighet til oss, uansett hva vi gjorde og uansett hva de gjorde. Og jeg tror det er noe jeg har prøvd å fortsette i mitt eget liv. Jeg har ikke barn, men jeg prøver å leve et liv der jeg ser meg selv i alle og alle i meg, og jeg prøver å se etter ting som knytter oss. Og jeg tror det er veldig mye det showet gjenspeiler. '

Han kan si det igjen! Mens showet har vært utenfor luften siden 2011, kan det ikke benektes at showet - og dets stjerner - har en utrolig spesiell plass i alle våre hjerter! Fortsett å rulle for å finne ut hva stjernene i Brothers & Sisters har hatt opp til siden jeg forlot Ojai!

1 av 16

sally-field-nora-walker

Getty Images

Sally Field (Nora Walker)

Tidligere i år brakte TV-ikonet henne skuespillerkoteletter på scenen for en rolle i Glassmenasjeriet på Broadway - som bidro til å gi henne en Tony-nominasjon!

har jessa duggar en gutt eller jente

2 av 16

calista-flockhart-kitty-walker

Getty Images

Calista Flockhart (Kitty Walker)

I dag viser moren til henne super talenter på Supergirl , som hun har en fast tilbakevendende del av. Når hun ikke handler, er hun også en heltidsmor til sønnen Liam, som hun deler med ektemannen Harrison Ford.

3 av 16

balthazar-getty-tommy-walker

Getty Images

Balthazar Getty (Tommy Walker)

I tillegg til små skuespillroller i show som Twin Peaks , oljearvingen / trebarnsfaren ser ut til å følge mest sin lidenskap som DJ. Til tross for noe uro i hans personlige liv forblir han lykkelig gift med sin kone Rosetta Millington, moren til hans tre døtre, Grace, Violet og June Catherine.

4 av 16

matthew-rhys-kevin-walker

Getty Images

Matthew Rhys (Kevin Walker)

Siden slutten av Brødre og søstre , Matthew har vært en stift på den lille skjermen takket være sin Emmy-nominerte rolle Amerikanerne . I fjor ønsket han og hans medskuespiller Keri Russell velkommen til et barn sammen, en sønn som heter Sam.

5 av 16

rachel-griffiths-sarah-walker

Getty Images

Rachel Griffiths (Sarah Walker)

Det er ingen tvil om at denne tidligere forretningsdamen på skjermen har vært total sjef på både store og små skjermer! Du kan ha moren til en i miniserien Når vi reiser oss av filmen Ikke fortell . Neste kan du fange henne inn Kongens datter .

6 av 16

dave-annable-justin-walker

Getty Images

Dave Annable (Justin Walker)

Den kjekke skuespilleren - som ble en førstepappa med fødselen av datteren, Charlie, for to år siden - har for tiden en gjengangerende rolle på The Mick . Du kan også fange ham i den nylig skrekkfilmen Wesley Snipes, Bevæpnet respons .

7 av 16

patricia-wettig-holly-harper

Getty Images

Patricia Wettig (Holly Harper)

Skuespilleren - som ble kjent med trettiårig noe - har holdt en relativt lav profil siden slutten av Brothers & Sisters . Nå som hun ikke handler, vedder vi på at hun hele tiden støtter mannen sin, Ken Olin, og deres to barn, Cliff og Roxy!

eliza dushku og rick fox giftet seg

8 av 16

emily-van-camp-rebecca-harper

Getty Images

Emily VanCamp (Rebecca Harper)

Når Brothers & Sisters kom til en slutt, Emily nappet en annen hovedrolle på Hevn . Siden den gang skremte den nydelige skuespilleren - som er forlovet med sin tidligere co-star Josh Bowman - en gjengangerende rolle i Kaptein Amerika flikker som Sharon Carter.

9 av 16

ron-rifkin-saul-holden

Getty Images

Ron Rifkin (Saul Holden)

I årene siden Brothers & Sisters , Ron napp gjentatte roller på mange av våre favoritt TV-serier - inkludert Lov og orden: SVU , Gotham , og Ubegrenset .

10 av 16

luke-macfarlane-scotty-wandell

Getty Images

Luke Macfarlane (Scotty Wandell)

Halvparten av favoritten vår Brothers & Sisters maktpar, Luke har funnet et hjem på den lille skjermen - med en hovedrolle på kortvarig tid Mercy Street og deler i et par Hallmark-flicks som er laget for TV.

11 av 16

rob-lowe-robert-mcallister

Getty Images

Rob Lowe (Robert McAllister)

Hva har ikke den kjekke to-far-faren siden hans periode som politiker (den Brothers & Sisters ) kom til en slutt?! Han hadde kort sin egen serie, Kvernen , og har nå en tilbakevendende rolle Kode svart . Han har også prøvd kotelettene på ikke-skriptet TV, og har gått sammen med sine to voksne sønner for å undersøke det overnaturlige i The Lowe Files .

12 av 16

kerris-dorsey-paige-whedon

Getty Images

Kerris Dorsey (Paige Whedon)

Alle voksne! I disse dager får 19-åringen vise frem skuespillerkotelettene sine Ray Donovan , som hun spiller tittelfigurens datter Bridget på.

13 av 16

maxwell-perry-bomull-cooper-whendon

Getty Images

Maxwell Perry Cotton (Cooper Whedon)

Han er ikke et lite barn lenger! I disse dager har Maxwell, 17, funnet seg å spille mye mer modne roller - inkludert en rolle der han lånte ut stemmen til en tenåring som ble påvirket av borgerkrigen i årets Gettysburg-adressen .

14 av 16

john-pyper-ferguson-joe-whedon

Getty Images

John Pyper-Ferguson (Joe Whedon)

Som mange andre stjerner i showet har skuespilleren funnet sin nisje på sølvskjermen, med deler på Det siste skipet og Drakter .

15 av 16

gilles-marini-luc-laurent

Getty Images

Gilles Marini (Luc Laurent)

Gilles Marini har hatt fantastisk suksess på TV - både med reality-TV og manus-TV! Han konkurrerte på to sesonger av Danser med stjernene , og likte store roller på Byttet ved fødselen , 2 blakke jenter , og Teen Wolf .

16 av 16

angelina jolie og brad pitt sammen igjen
sarah-jane-morris-julia-walker

Getty Images

Sarah Jane Morris (Julia Walker)

Hvis du føler at tobarnsmoren fortsetter å dukke opp på skjermen din, tar du ikke feil! Siden slutten av Brothers & Sisters , du har kanskje fanget Sarah inn Gale menn , Greys anatomi , og Nattskiftet , for å nevne noen av hennes deler!

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.