Se Hva er 'Are You the One?' Sesong 2 Alums er opp til nå

En enkel ligning? Ikke i det minste. Etter den meget vellykkede debut sesongen av Er du den ene? , 20 nye enkeltdeltakere fløy til San Juan, Puerto Rico, for å identifisere deres perfekte kamper for et skudd på kjærlighet og en pengepremie. Selvfølgelig er det mye vanskeligere enn det ser ut med følelser involvert og en datingalgoritme i spill.

Gruppen hadde utfordringen med å identifisere 10 Perfekte kamper mens de bodde sammen slik at de alle kunne stikke av med en del av prisen på 1 million dollar. Som om det ikke er nok press, fikk de kastet en 11. jente i blandingen.

Christina LeBlanc hadde ikke noe annet valg enn å ta med henne A-spillet fordi hun og en annen jente var bestemt til å møte som en mystisk manns perfekte kamp før de dro til Truth Booth for å finne ut hvilken dame som var bedre egnet for ham i det lange løp.

Etter å ha gjettet åtte av 10 perfekte kamper i episode 9, var troppen veldig strategisk med sine stemmer i håp om regjerende triumferende i den endelige valgseremonien - og det ordnet seg.Medvirkende sikret ikke bare pengene, men gikk også bort med noen nye fans.

Hvor er de nå?

Mange av sesong 2-deltakerne har begitt seg ut på nye reiser, forhold og karriereveier etter deres reality-TV-opptredener. Bla gjennom galleriet nedenfor for å se hva AYTO? sesong 2-rollebesetningen har vært oppe i de siste årene.

1 av 21

Alex Phillips Are You the One Season 2 Cast i dag

MTV / Netflix

Alex Phillips

Han er en mann på oppdrag! Etter å ha blitt kalt Perfect Match med Jasmin , realitystjernene gikk hver til sitt, og han fortsatte med å forfølge en karriere i underholdningsverdenen. Alex dukket opp i TV-serien Leilighet 9 i 2014 og Snøjobber i 2019. Los Angeles-beboeren jobber som tegneserie og skribent.

2 av 21

Anthony Bartolotte er du sesongen 2 i dag

MTV / Netflix

Anthony Bartolotte

Festgutten utnyttet tiden sin mest AYTO? , men ting ordnet seg ikke Alex K . til slutt. Anthony debuterte senere den Utfordringen i 2017 og ble omtalt i 2019 sesongen av Eks på stranden . “Å gjøre denne TV-en er morsom, men definitivt ikke lett,” twitret han i fjor. 'Det blåser fortsatt i tankene mine at dette var det tredje forskjellige showet som jeg har fått muligheten til å være en del av.'

Ifølge Instagram bor han fortsatt i Chicago, Illinois.

3 av 21

Brandon Tindel Are You the One Season 2 Cast i dag

Hilsen Brandon Tindel / Instagram

Brandon Tindel

Brandon og Briana var hverandres Perfect Matches, men han slo det også sammen med Christina. I likhet med kostnadene hans fortsatte han MTV-berømmelsen med en periode på Utfordringen i 2016. Brandon bor fortsatt i Las Vegas, Nevada, og oppdaterer sine sosiale mediekontoer med imponerende bilder og tweets om sin tid på AYTO? .

4 av 21

er sammi og ronnie fortsatt sammen 2017
Curtis Hadzicki Are You the One Season 2 Cast i dag

Hilsen Jenni Knapmiller / Instagram

Curtis Hadzicki

Jenny og Curtis forelsket seg over hæl etter innspillingen av sesong 2 og gnisten har ikke avtatt! Selv om han og Briana hadde et kort kast etter showet etter hans perfekte kamp med Shelby , Curtis er nå i et lykkelig forhold (og forlovelse) med den blonde skjønnheten. 'Jeg visste ikke at jeg kunne smile så stort,' suste Jenni mens hun viste sin blendende nye bling i sin kunngjøring fra oktober 2020.

5 av 21

Dario Medrano Are You The One Season 2 Cast Today

Hilsen Dario Medrano / Instagram

Dario Medrano

I disse dager blir Dario flyttet videre fra sin perfekte kamp Ashley og nå i et nytt forhold til en kvinne som heter Nathalie . Etter å ha dukket opp på AYTO? , var han blant 2017-rollebesetningene Utfordringen . Hans LinkedIn-konto og Instagram-bio avslører at han jobber som megler og eier hos Home Field Lending.

6 av 21

hvordan tjener søsterkonene pengene sine
Garland Brown Are You the One Season 2 Cast i dag

Hilsen Garland Brown / Instagram

Garland Brown

Jess og Krans syntes å være en god passform for hverandre under showets finale, men de forfulgte ikke et forhold etter at serien var pakket inn. Den innfødte i Missouri er en stolt pappa, og han får for øyeblikket endene til å møtes som modell, TV-personlighet og videospillstreamer. Garland holder fremdeles kontakt med noen av sine tidligere husfeller selv om de alle er opptatt med sine nye liv.

7 av 21

John Moustis Are You the One Season 2 Cast i dag

MTV / Netflix

John Moustis

I uke 7 oppdaget seerne at Perfect Match var Jenni via Truth Booth, men de følte ikke en sterk nok forbindelse til å fortsette en romantikk. Etter hans tid på AYTO? , John har satt sin Instagram-konto privat. Hans hovedbilde indikerer tilsynelatende at han fremdeles kunne lage musikk på fritiden.

8 av 21

Layton Jones Are You the One Season 2 Cast Today

Hilsen Layton Jones / Instagram

Layton Jones

Tre er en mengde! Layton hadde ikke en, men TO perfekte kamper i finalen, og de var ingen ringere enn Christina og Tyler A. . Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at ingenting blomstret fra den kjærlighetstrekanten, men han ser ut til å være fornøyd med måten alt utfoldet seg på. Layton bor fortsatt i Nashville, Tennessee, og hans Instagram-bio lyder: 'Jeg elsker min Gud og min familie ubetinget.'

9 av 21

Nathan Siebenmark Are You the One Season 2 Cast i dag

Hilsen Nathan Siebenmark / Instagram

Nathan Siebenmark

Nathan kom tilbake til MTV for Utfordringen i 2016 og Er du den ene: andre sjanser i 2017. Han matchet med Ellie i 2014, men det endte ikke med å være hans ledende dame etter at kameraer sluttet å rulle. Nathan legger fortsatt ut på sine sosiale medier-kontoer noen ganger, etter å ha delt sin første selfie på nesten to år i 2019.

10 av 21

Tyler Pratt Are You the One Season 2 Cast i dag

Hilsen Tyler Pratt / Instagram

Tyler Pratt

Gjorde det Paris og Pratt gå distansen? Nei, dessverre gjorde de ikke det. Selv om de var en perfekt kamp, ​​sprang kjemien deres ut. 'Jeg var bare ikke klar for et forhold, så mye som jeg trodde jeg var på den tiden,' skrev nå-podcaster i et spørsmål og svar 8. desember. 'Paris var alltid bra for meg, og vi prøvde å koble til gjennom årene , men timingen var bare aldri riktig. ” Han er nå i et nytt forhold og jobber hardt for å forbli edru, ifølge oppdateringer fra sosiale medier.

11 av 21

Alexandra Kim Are You the One Season 2 Cast Today

Hilsen Alex Kim / Instagram

milla mitt 600 lb liv nå

Alexandria Kim

Etter å ha sluppet sin perfekte match Anthony, begynte Alex på en ny karriere som webkamera-modell. Hun bor nå i Seattle, Washington, ifølge Twitter-kontoen sin. Og det ser ut som fans vil være i stand til å fange henne på OnlyFans også.

12 av 21

Ashley Hall Are You the One Season 2 Cast Today

Hilsen Ashley Hall / Twitter

Ashley Hall

Post-Dario slenger, realitystjernen gikk tilsynelatende bort fra rampelyset. Hun twitret sist i 2017 og ser ut til å nyte livet sitt utenfor offentligheten.

13 av 21

Briana Lacuesta Are You the One Season 2 Cast i dag

Hilsen Briana Lacuesta / Instagram

Briana lacuesta

Selv om Perfect Match hennes var Brandon, prøvde de ikke å ta ting et skritt videre. Briana og Curtis ga det et skudd, men det gikk heller ikke. San Diego-beboeren dukket senere opp i Utfordringen og åpnet om hennes reality-TV-stint i en spørsmål og svar på Instagram, og avslørte at hun ikke har tenkt å 'gjenoppleve det' når som helst. Hun dreper nå med sitt IG-innhold og driver sin egen butikk som heter ALTER.

14 av 21

Christina LeBlanc Are You the One Season 2 Cast i dag

Hilsen Christina LeBlanc / Instagram

Christina LeBlanc

Christina fant ikke sin Mr. Right på showet, men hun har nå et engasjert forhold til sin nye mann. “Du er min beste venn, og jeg er så takknemlig for å gjøre livet sammen med deg. Takk for din endeløse støtte, tålmodighet og kjærlighet, ”suste hun mens hun feiret bursdagen 7. desember. Utfordring alum har nå sin egen YouTube-kanal og legger regelmessig ut på Instagram.

15 av 21

Ellie Puckett Are You the One Season 2 Cast i dag

Hilsen Ellie Puckett Garza / Instagram

Ellie Puckett

Datingalgoritmen avslørte at Ellie og Nathan var en perfekt kamp på slutten, men det gikk ikke akkurat ut da de kom hjem. I dag er innfødte i North Carolina lykkelig gift med en mann som heter Michael og hun er den stolte moren til en dyrebar 1 år gammel sønn, Bellamy, som lyser opp livet sitt.

16 av 21

Jasmine Pendleton Are You the One Season 2 Cast i dag

Hilsen Jasmine Pendleton / Instagram

Jasmine Pendleton

Jasmine hevdet tidligere at Alex P. ikke gjorde en stor nok innsats for at deres langdistanseforhold kunne fungere, og heldigvis så det ut til å være det beste. Siden da ble hun offentlig med sin nye beau, Preston . De pakker fremdeles på PDA i søte parbilder på Instagram, og hun jobber for tiden som en tannhygienist og NLL Pro Dancer, ifølge hennes sosiale medier bio.

17 av 21

Jenni Knapmiller Are You the One Season 2 Cast i dag

Hilsen Jenni Knapmiller / Instagram

Jenni Knapmiller

Jenni ser ut til å leve sitt beste liv etter å ha planlagt et bryllup AYTO?. Hun forsørger seg som sykepleier og feirer hvert øyeblikk som tilbringes med sin kommende mann, Curtis. “Jeg har en følelse av at dette neste kapittelet kommer til å ligge på topplistene. Jeg gleder meg til å se det hele utfolde seg, ”skrev hun via IG i februar 2020.

18 av 21

Jessica Andreatta Are You the One Season 2 Cast i dag

Hilsen Jessica Andreatta / Twitter

Jessica Andreatta

Jessica tok til Twitter etter at sesong 2 kom til Netflix og avslørte at det har vært vilt å ta turen 'nedover minnefeltet' etter sin erfaring med Perfect Match Garland. “Sannsynligvis ikke den beste tiden å møte noen nå AYTO? er på Netflix og over hele Insta Stories, men så igjen, her er min f – k it-holdning, ”skrev hun 8. desember. Realitystjernen har tilsynelatende ikke lenger en Instagram-konto.

19 av 21

Paris Eike Are You the One Season 2 Cast Today

Hilsen Paris Eike / Instagram

Paris Eike

Paris har alltid vært unapologetisk seg selv, og det forblir sant i dag. Etter hennes perfekte match med Pratt, har beboeren i Colorado gått videre med sine egne lidenskaper og jobber nå som 'Twitch Affiliate.'

20 av 21

Shelby Yardley Are You the One Season 2 Cast i dag

Hilsen Shelby Yardley / Instagram

Shelby Yardley

Som vi tidligere nevnte, er Shelby og Curtis en fortid. Hun ble en vellykket skuespillerinne de siste årene, og dukket opp i show som Mindy-prosjektet og Benny’s Bee Adventures . Shelby er også en kreativ produsent og medstifter av Wasteland Entertainment. Den tidligere Kansas-lokale er nå forlovet med forloveden sin, Brennan , og en mor til den søte sønnen Sleven.

21 av 21

Tyler Abron Are You the One Season 2 Cast i dag

Hilsen Tyler Abron / Instagram

hvor er de nå gullah gullah island cast

Tyler Abron

Sist men ikke minst har Tyler A. gjort store ting! Massachusetts innfødt er skuespillerinne, høyskoleutdannet og sosial mediepåvirker. Hun dukket opp i noen få TV-serier inkludert Familiebedriften og Pausene . Tyler har flere prosjekter i etterproduksjonen stilt opp for 2021, ifølge IMDB-siden.

Populære Bilder

Samling av fargeleggingssider Alfabetet bokstav T (29)

29 Fargeleggingssider av høy kvalitet Alfabetet Letter T gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Irish Dance Cliparts # 2432324

Last ned gratis Irish Dance Cliparts # 2432324, last ned andre irske dansesko utklipp gratis

Søvnig studentutklipp # 2911397

Last ned gratis Sleepy Student Cliparts # 2911397, last ned andre som sover i klassen utklipp svart og hvitt gratis

Britisk flagg gjennomsiktig # 972440

Last ned gratis British Flag Transparent # 972440, last ned gratis engelsk engelsk flagg ikon

Konfetti gjennomsiktig # 1480014

Last ned gratis Confetti Transparent # 1480014, last ned othes transparent bakgrunn confetti utklipp gratis

Camping Utklipp # 2962629

Last ned gratis Camping Utklipp # 2962629, last ned gratis utklipp fra andre leirer svart og hvitt