Se stjernene til ‘My 600-lb Life’ After Weight Loss: Robin McKinley, Her Nephew Garrett and More!

Siden 2012 har TLC’er Min 600 lb. Liv har dokumentert flere sjokkerende og inspirerende vekttapshistorier som har resultert i noen fantastiske før- og etterbilder. Den uskrevne serien følger deltakerne når de gjennomgår gastrisk bypassoperasjon for å gå ned i vekt, men når reisen er over, blir fansen igjen lurt på hvor de er nå.

I motsetning til show som Den største taperen der flertallet av deltakerne få vekten tilbake , alle menneskene på Min 600 lb. Liv blir hjulpet av en lege for å hjelpe dem med å gi dem realistiske kostholds- og treningstips. Serien avslører også at gastrisk bypass ikke er en magisk operasjon som vil gjøre deg øyeblikkelig tynn uten arbeid.

Tidligere deltakere som har fått operasjonen, men som ikke opprettholdt legenes strenge diett og treningsregime, fikk raskt opp igjen vekten.

Showet avslører også andre faktorer som spiller inn når en klinisk overvektig person prøver å gå ned i vekt, for eksempel den psykologiske tollsatsen. Så er det den mer interessante faktoren for hvordan ekstremt vekttap påvirker forhold. Mange av Min 600 lb. Liv ’Suksesshistorier har endt med skilsmisse . Tidligere deltakere har avslørt at kroppsendringen var så sterk at den forårsaket en belastning på ekteskapet deres, spesielt hvis ektefellen deres ble «sjalu».

Samlet sett er serien utmerket til å vise de mangesidede lagene av fedme og hvordan det påvirker venner, familie og til slutt personen som veier mer enn 600 pund.

Fra minneverdige stjerner som Christina Phillips , som imponerende krympet fra 700 pund til bare 183, til beryktede som Penny Saeger som ble kritisert på nettet for å være 'lat' for ikke å gå ned i vekt, se hvordan alle stjernene fra det virkelige showet ser ut i dag, og finn ut om de har holdt vekten utenfor.

Bla gjennom galleriet nedenfor for å se alle de inspirerende før- og etterbildene!

1 av 18

Marla McCants Mitt liv på 600 kg i dag - hvor er de nå

Hilsen av TLC / Marla McCants Facebook

Marla McCants

Vi møttes først Marla McCants tilbake i 2015 på sesongfinalen i hitserien. Nashville-innfødte ble kidnappet og holdt som gisler av ekskjæresten - det var da vekten hennes gikk ut av kontroll til nesten 800 pund.

'Vekten min har dømt meg til denne sengen,' sa hun under episoden.

I disse dager er Marla aktiv på sosiale medier, og legger ofte ut selfies og inspirerende sitater. Under et intervju med Sister Circle i desember 2019 ble det avslørt at den nydelige mammaen mistet hele 560 pund på to år.

'Jeg vil aldri dra tilbake til det stedet,' delte hun på showet. “Slik jeg ble behandlet. Jeg vil aldri dra tilbake dit. Det er ensomt. '

2 av 18

Robin McKinley 600 lb Liv

TLC; Robin McKinley / Facebook

Robin McKinley

Robins episode ble bare sendt på TLC og mange fans har gitt uttrykk for hvor inspirerte de er av hennes styrke. Etter å ha mistet søsteren til komplikasjoner forårsaket av fedme, var Robin fast bestemt på å bli sunn med nevøen Garrett: sammen veide de mer enn 1200 pund.

TV-personligheten klarte å falle ned til 394 pund etter en vellykket operasjon, og vi har ikke sett den siste av henne ennå! Tidligere i år ertet hun et fremtidig utseende den Hvor er de nå? i 2020.

Nevøen hennes, Garrett Rogers, gjorde også noen store fremskritt med vekttap reisen. Ved hjelp av Dr. Nowzaradan gikk han fra 607 pounds til 337 etter at kirurgen nevnte hvordan han var 'på vei til å bli verdens tyngste person.'

Sammen kaster han og Robin 42 prosent av kroppsfettet, noe som ikke er en liten bragd! Mot slutten av episoden kunne Garrett begynne å trene slik at han kunne søke jobbmuligheter som sveiser.

Robin har ikke delt noen nye bilder siden januar 2019, men hun legger ut så ofte på henne Facebook-side .

3 av 18

christina-phillips-600-lb-livet

TLC, Twitter

Christina Phillips

Christina var 708 pund da hun første gang dukket opp på showet i 2014. Etter å ha fått gastrisk bypass-operasjon, falt hun til 183 pund. Imidlertid i 2016 Hvor er de nå? spesiell, innrømmet 25-åringen at hun fortsatt følte at hun var 700 pund og ofte gikk dager uten å spise hvis hun gikk opp i vekt.

'Frykten min for å gå opp i vekt har lammet meg,' hun sa i 2016. 'Men jeg må bevege meg forbi den frykten hvis jeg vil leve livet mitt.'

Hun har ingen egne sosiale medier-kontoer, men noen ganger vises hun i andre Mitt 600 lb liv rollebesetningsmedlemmernes kontoer ser påfallende annerledes ut enn det gamle jeg.

4 av 18

nicole-lewis-my-600-lb-life

TLC, Facebook

Nicole Lewis

Oppvokst av rusavhengige foreldre, var Nicoles eneste trøst i oppveksten mat, som førte henne, bare 23 år gammel, til å tippe vekten på over 700 pund. 'Selv som småbarn, husker jeg at mat var det som gjorde meg glad,' sa hun på episoden av showet.

“Da jeg var liten, kom jeg og mamma aldri virkelig sammen fordi hun hadde et veldig dårlig humør og ville eksplodere på meg for ting som jeg bare ikke forstod. Og når det skjedde, løp jeg alltid til garasjen, fordi faren min ville være der ute og jobbet med noe. Så jeg ville bare sitte med ham, og han ville gi meg en matbit. Og det var sikkerhet. ”

gift ved første blikk danielle og cody

Da hun kom tidlig i tenårene, veide Nicole over 200 kilo, og da foreldrenes narkotikamisbruk forverret seg, økte vekten hennes raskt. I disse dager ser ting opp for Nicole. Hun tar vare på sine to barn med forloveden Charlie og oppdaterer fans aktivt på Facebook-siden sin. 'Jeg er så forelsket i deg!' skrev hun i mars 2018. “Din sic min for alltid, 5 år sterk min kjærlighet. Ingen har noen gang fått meg til å føle slik du gjør. ”

5 av 18

diana-haug-min-600-lb-livet

TLC, Facebook

Diana Bunch

Med en vekt på over 600 pund møtte Diana ekstrem lymfødem (hevelse) i bena, så vel som åpne sår og blemmer. Da seerne så reisen hennes utspille seg, fikk de vite at hun ble utsatt for barn fra to eldre gutter. Da hun ble misbrukt, klarte hun ikke å snu seg til mat som trøst, da moren insisterte på streng diett. Som tenåring veide hun bare 115 pund.

Da hun gikk av seg selv, ble avhengigheten imidlertid spiralformet. Det var så ute av kontroll at hun ble utskrevet fra luftforsvaret. Da Diana fortsatte å reflektere over sin kamp, ​​ble hun klar over at barndommen hennes definitivt var en grunnleggende årsak.

Heldigvis klarte Diana å snu omstendighetene sine, og i dag lever hun et positivt, sunt liv! Etter å ha dukket opp i TLC reality-showet, mistet Diana 265 pund fra en magesekkoperasjon som fjernet 70 prosent av magen. 57-åringen holder seg også veldig aktiv på sosiale medier.

6 av 18

tara-taylor-my-600-lb-life

TLC, Facebook

Tara Taylor

I følge Starcasm , Louisiana innfødte ikke bare over halvparten av kroppsvekten, men hun forlovet seg også. Fans husker å møte Tara som en 606 pund kvinne som slet med å gå, puste og som opplevde alvorlige leddsmerter. Seerne så en elendig Tara innrømme at hun ikke hadde noe sosialt liv på grunn av overvekt ... hun hadde aldri en gang vært på date.

Men alt er forandret nå! Hun er fortsatt sammen med Eugene Perkins, som hun møtte på henne Hvor er de nå? episode. Hvor søt er det ?! Eugene stilte spørsmålet i oktober 2015, og siden har de ikke vært sjenerte over å vise kjærligheten til hverandre på sosiale medier. Det lykkelige paret legger ofte ut bilder sammen på Facebook.

Og når det gjaldt å holde vekten, avslørte Tara at hun fortsatt er forsiktig med sine spisevaner og treningsvaner. 'Nå som jeg har mistet vekten, er dette en helt ny verden for meg,' avslørte hun. 'Grunnen til at jeg er villig til å gi Eugene en sjanse er at han er en god mann.' Hun var til og med åpen med ham om sin nye sunne livsstil. 'Jeg må være forsiktig med hva jeg spiser,' sa hun. 'Hvis det ikke er sunt eller det er for mye mat, kommer jeg ikke til å gjøre det.'

7 av 18

janine-mueller-my-600-lb-life

TLC, Facebook

Janine Mueller

På tidspunktet for episoden, fant Janine seg som tyngst på rundt 629 pund. Hun bestemte seg for at det var på tide å endelig ta livet hennes i egne hender og bestilte en flytur til Houston for å møte Dr. Now. En gang under hans omsorg foreslo han at Janine fulgte en streng diett på 1200 kalorier for å miste 100 kilo før hun kunne kvalifisere seg for operasjonen, men hun slet med å kontrollere spisevanene sine.
Da hun kom tilbake til Dr. Now på kontoret for å spore fremgangen hennes, fant hun ut at hun faktisk hadde gått opp i vekt, så han innrømmet henne på sykehuset slik at hun kunne få et kontrollert kosthold. Under sykehusoppholdet mistet Janine 118 kilo, men hun slet fortsatt med sitt nye kosthold.
Dr. Nå godkjente henne for en gastrisk ballongoperasjon, og da episoden hennes avsluttet, veide Janine 566 pund. Men siden Janine har fortsatt å gå ned i vekt og snart får operert magesekken, vil hun kunne kaste vekten raskere.

8 av 18

laura-600-lb-life-2

TLC, Facebook

Laura Perez

Hun var 541 pund da hun først dukket opp på showet i 2015. Etter å ha sluppet 300 pund, besøkte showet henne for en Hvor er de nå? spesielt i 2016 hvor hun avslørte at hun prøvde å gå ned 80 kilo til. Merkelig nok, siden hun ble forvandlet, innrømmet Laura at ekteskapet hennes følte seg anstrengt og at mannen hennes var «sjalu» på vekttapet.

I dag dokumenterer Laura reisen på henne Facebook og ser ut til å ha mistet enda mer vekt.

9 av 18

amber-rachdi-600-lb-life

Getty Images

Amber Rachdi

Amber veide 660 pund da hun først dukket opp på showet i 2015, og i dag har hun mistet mer enn 400 pund.
'På # my600lblife klarte jeg ikke å klatre inn i foreldrenes minivan uten en avføring,' hun skrev på Twitter under et bilde av seg selv å klatre i et tre. 'Føles som for livet siden.'
Hun har også en aktiv Facebook der hun svarer på seernes spørsmål om vekttapets fremgang.

10 av 18

paula-jones-600-lb-life

TLC, Facebook

Paula Jones

I 2014 var Paula 533 pund og redd for å dø og etterlate barna sine uten mor. Etter å ha blitt operert, falt hun til 269 pund i løpet av et år.

I dag fortsetter hun å leve sin nye sunne livsstil og deler bilder videre Instagram av seg selv på treningsstudioet. Tidlig i 2018 la hun også sammen et vekttap og empowerment-toppmøte i Atlanta.

11 av 18

veldedighet-600-lb-liv

Facebook

Charity Pierce

Hun var 778 pund før hun gjennomgikk gastrisk bypassoperasjon, samt påfølgende operasjoner for å fjerne store masser fra bena og 38 pund hud.
I dag har hun sluppet 500 pund og er aktiv på Facebook hvor hun fortsetter å dokumentere vekttap reisen.

12 av 18

min-600-lb-livs-juni

TLC, Facebook

Juni McCamey

Før juni ble operert med gastrisk bypass, veide hun nesten 600 pund og spiste hurtigmat hver dag. Etter operasjonen falt hun til 389 pund. I 2016 delte hun bildet over på henne Facebook med bildeteksten 'Å føle meg selv, å være forelsket i meg er en vakker følelse.'

I dag fortsetter juni med vekttapskuren.

13 av 18

melissa-morris-vekttap

TLC, Getty Images

Melissa D. Morris

Da Melissa først dukket opp på showet, var hun 653 pund. Etter gastrisk bypassoperasjon mistet hun 500 kilo og brukte sitt nye vekttap for å gjøre det hun alltid ønsket å gjøre - å få barn. Etter å ha fått to barn skjønte hun imidlertid hvor vanskelig det var å holde seg i form mens hun oppdro barn.

'Jeg skjønte ikke hvor vanskelig det skulle være når du har barn og har mat til dem rundt deg hele dagen,' sa hun Hvor er de nå? spesiell som ble sendt i 2016. 'Det er vanskelig å holde seg til en diett.'

TLC alum er en travel mamma, men hun legger ut på sosiale medier via Twitter og Instagram .

er david og lana fortsatt sammen

14 av 18

penny-saeger-600-lb-life

TLC, Facebook

Penny Saeger

Kanskje en av de mest kontroversielle personene som ble vist på showet, ble Penny beryktet for å være den eneste personen på showet som ikke lykkes med å gå ned i vekt etter operasjonen. Hennes lege, Dr. Nowzaradan, beskyldte henne for å være 'villfarende' for å nekte å følge hennes strenge diett eller dempe hennes porsjonskontroll. Da showet besøkte henne igjen for Hvor er de nå? spesiell, innrømmet Penny at 'ikke mye har endret seg', men at hun gikk ned 35 kilo.

Selv om det sprer et rykte på Internett om at hun døde, etter henne å dømme Facebook , som ble oppdatert i januar 2017, bor Penny i Maryland og oppdrar sønnen sin. Hennes nåværende vekt er fortsatt et mysterium.

15 av 18

donald-my-600-lb-life

TLC, Facebook

Donald Shelton

I løpet av episoden i 2012, som dokumenterte vekttapsreisen i fire år, var Donald 675 pund og slanket til 295 pund etter operasjonen. Imidlertid ble han diagnostisert med Guillain-Barre sykdom, halvveis i vekttapsturen, som gjorde ham for svak til å gå. Han fikk til slutt tilbake 200 kilo, men etter å ha brutt rullestolen, bestemte han seg for å gjøre en ny innsats for å gå ned i vekt og holde den utenfor.

Donald var fortsatt bundet til stolen, men han gjorde fremskritt på vekttapet. Du kan følge utviklingen hans videre Facebook .

16 av 18

600 lb-liv-zsalynn

TLC, Facebook

Zsalynn Whitworth

I 2014 veide Zsalynn godt over 600 pund og var så desperat etter å tjene penger for gastrisk bypassoperasjon, at hun begynte å modellere for 'fett fetisj' nettsteder. Etter å ha fått operasjonen og slippe 300 pund, tilsto hun i løpet av 2015 Hvor er de nå? spesielt at hun og mannen hennes ble skilt.

'Gareth har ikke funnet mye bra i endringene mine,' sa hun på showet. 'Det er på tide for oss å innrømme at det er over.'

Zsalynn sank enda mer vekt etter å ha fjernet 52 kilo overflødig hud fra kroppen hennes, og hun dokumenterer også vekttapets fremgang Facebook .

17 av 18

brittani-fulfer-600-lb-life

TLC, Twitter

Brittani Fulfer

Brittani var 605 pund da hun dukket opp på showet i 2016 og var desperat etter å gå ned i vekt slik at hun kunne få et sexliv igjen med mannen sin.
'Jeg går ikke naken rundt fordi jeg er redd for at han vil være helt avskyelig hvis han ser meg og at han aldri vil se på meg på samme måte igjen,' sa hun på showet.
Etter å ha sluppet mer enn 200 pund via gastrisk bypassoperasjon, gleder Brittani seg nå lykkelig med mannen sin. Hun har en aktiv Facebook der hun svarer på spørsmål fra fans og legger ut inspirerende sitater.

18 av 18

chuck-turner-600-lb-life

TLC

Chuck Turner

I episoden i 2014 var Chuck 693 pund og mistet 433 pund etter bypass-operasjon. Hans nye vekttap gjorde ham mer fysisk i stand til å gjøre det arbeidet som trengs for å drive bergingsvirksomheten. Og i 2015 avslørte han at han lette etter kjærlighet.

For øyeblikket har Chuck ingen aktive sosiale medier-kontoer, men hans lastebil slepevirksomhet ser ut til å ha det bra i det minste.

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.