Se ‘My 600-lb Life’ Star Marla McCants ’Incredible 470-Pound Weight Loss!

my-600-lb-life - marla-update

TLC

Vi møttes først Marla McCants tilbake i 2015 på sesongavslutningen av Mitt 600 lb liv . Nashville-innfødte ble kidnappet og holdt som gisler av ekskjæresten - det var da vekten hennes gikk ut av kontroll til nesten 800 pund.

På den tiden trodde legene at hun bare var måneder, om ikke uker unna å dø. I løpet av episoden sa hun: 'Vekten min har dømt meg til denne sengen.' Likevel til tross gastrisk bypass kirurgi og forlenget sykehusopphold nektet hun å la leger hjelpe henne med å stå. Det var ikke før trebarnsmoren skjønte at dette var hennes siste sjanse til å leve at hun til slutt ga etter.

hvorfor dro catelynn lowell til rehabilitering
marla

(Marla opplever smerter i rygg og ben på vei til sykehuset. Fotokreditt: TLC)

46-åringen avslørte at hun aldri hadde problemer med vekt da hun var yngre, men at hennes mat ble ut av kontroll etter at hun prøvde å bryte med kjæresten sin, som deretter 'mistet det' og kidnappet henne. Han holdt Marla under skudd og skjøt to offiserer som prøvde å redde henne før hun til slutt slapp unna.

Etter den traumatiserende hendelsen nektet realitystjernen å forlate huset hennes fordi hun var livredd for at han skulle finne henne og drepe henne. Da de fanget eksen, hadde hun imidlertid taklet følelsene sine ved å spise - og ballonget til mer enn 700 pund. 'Kidnappingen forandret livet mitt for alltid, og jeg skulle ønske jeg kunne ta den dagen tilbake,' sa hun.

marla

når var den første virkelige verden

(Marla i mai 2016. Fotokreditt: Facebook)

slutten av episoden hennes , Marla veide 534 pund - et tap på 266 pund. Hun sa: ”Jeg er så stolt av meg selv. Jeg fikk meg inn i denne situasjonen; Jeg kan få meg ut. ” Den positiviteten er det som hjalp henne med å slippe enda mer vekt etter at kameraene sluttet å rulle.

I dag, hun er nå nede på 330 pund og har fremdeles planer for hudfjerningskirurgi. Dette betyr at siden reisen hennes begynte, mistet Marla utrolige totalt 470 pund! Keep killin ’it girl - du er en inspirasjon for oss alle!

Kjærlighet Mitt 600 lb liv ? Husk å bli med på vår Mitt 600 lb liv facebook-gruppe for å chatte om alle de siste oppdateringene!

hvorfor skal billy og bam i fengsel

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.