Se If You Believe ’90 Day Fiancé ’Star Pedro’s Loving Words to Wife Chantel

90-dagers forlovede-chantel-og-pedro-hvor-de-er-de-nå-2018

Instagram

Med retur av 90 dagers forlovede: Happily Ever After? , er fansen igjen nedsenket i dramaet til Chantel Everett og Pedro Jimeno. De er gift nå, men Chantels familie er fortsatt bekymret Pedro bruker henne til å få et grønt kort. Men hva tror du? Du kan være overbevist om at disse virkelighetsstjerners kjærlighetshistorie er den virkelige avtalen hvis du følger dem på Instagram. Fortsett å lese for å se innleggene deres og for å se hvor de er nå.

Peders feed viser for eksempel at han har fått mange timer på treningsstudioet. Når han ikke pumper jern tilbringer han imidlertid kvalitetstid med Chantel. (De dro til og med på et cruise sammen i fjor høst, de heldige ender!) Og i Instagram-bildeteksten hans utspiller han kona med kjærlige meldinger, ofte på spansk. 'Cada momento a tu lado es special,' skrev han i en. ('Hvert øyeblikk ved din side er spesielt.') 'En ti encontré todo lo que necesito, te amo,' sa han i en annen. ('I deg fant jeg alt jeg trenger, jeg elsker deg.')

Se dette innlegget på Instagram

I deg fant jeg alt jeg trenger, jeg elsker deg

Et innlegg delt av Pedro Jr. (@pedrojosejrjimeno) 28. mai 2017 kl 18.44 PDT

I mellomtiden forteller Chantel Instagram-følgere at hun 'virkelig har det gøy på sykepleierskolen' når hun sporer mot hennes 2019-eksamen. Hun har også brukt mye tid på å jobbe med kroppsbygningen og posere for modelleringsskudd (og sistnevnte aktivitet kan forklare at plastikkirurgi-fansen tror hun fikk).

Også hun har delt mange kjærlige innlegg av seg selv og Pedro. 'Alle fortjener noen eller noe som får dem til å se frem til i morgen,' sa hun i en bildetekst.

https://www.instagram.com/p/BaAB3Crj9Qd/

Men som vi har sett i en teaser fra denne sesongen av Lykkelig alle sine dager , også hun er i tvil. 'Jeg føler at jeg er nummer to i Pedros liv,' sier hun i klippet. 'Han er bare villig til å gi familien sin det de vil for å være komfortabel, og foreldrene mine mistenker at Pedros familie ønsket at han skulle gifte seg med meg for et grønt kort. Jeg vet ikke om jeg er helt enig med foreldrene mine, men samtidig sender han mye penger tilbake. '

Fingrene våre er krysset Chantel og Pedro holder seg sammen! Men vi ser etter andre røde flagg som 90 dagers forlovede: Happily Ever After? sendes på søndager klokka 20. ET på TLC.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.