Se hvor mye 'The Real World' sesong 1-rollebesetningen har endret seg siden 1992

Et gufs fra fortiden! MTV’er Den virkelige verden endret popkultur for alltid da den første sesongen debuterte i 1992, og showet straks brøt formen for reality-tv. Forutsetningen var enkel, men helt ny på den tiden: Sett syv fremmede i et hus sammen i New York City og dokumenter deres liv og forhold.

Seere overalt så på de opprinnelige rollebesetningsmedlemmene Andre Comeau , Becky Blasband , Eric Nies , Heather Gardner , Julie Gentry , Kevin Powell , og Norman Korpi festet det, prøvde å leve noe sivilt med hverandre i trange omgivelser, og utforsket hva det betydde å bo i NYC med noen ganger eksplosive effekter.

når giftet jill duggar seg

Nesten tre tiår senere har mye endret seg for franchisens første sett med stjerner. Medlemmene av den første sesongens rollebesetning har byttet karriere, blitt aktivister, og mens noen fortsatte å bli stjerner, valgte andre å gå tilbake til et normalt, privat liv utenfor offentligheten. Faktisk kan fans av 90-tallets reality-serie ikke engang kjenne igjen noen av disse OG Virkelige verden stjerner som de er nå.

real-wiorld-reunion

Youtube

Noen få medlemmer av rollebesetningen - Norm, Heather og Julie - gjenforenes på sitt gamle loft i 2014 for første gang siden filmen. “Hele ideen om at noe virkelig ville skje med Virkelige verden , det var egentlig ikke på radaren, ”sa Julie under EGEN gjenforening. 'Jeg tenkte bare at jeg skulle ha betalt husleie mens jeg studerte dans, og det ville være springbrettet mitt.'

'Vi var alle bekymret, som om de virkelig kommer til å filme oss på badet?' Norm spøkte. 'Og så filmet de meg i badekaret!'

'Vi fant fort ut at det måtte være en tomt hver uke,' sa Julie. 'Vi visste også at de hadde rett til å fiksjonere.' Mens showet fikk det til å se ut som Julie og modellen Eric 'koblet seg sammen hver uke,' avslørte hun at det aldri var tilfelle. 'Nei, Eric og jeg hadde aldri noen form for slik kjemi, men produsentene brukte stereotyper for å kaste oss' og Julie så ut til å bli kastet som 'jomfruen', noe som sørget for en interessant plotline av en dampende romantikk med ' mannlig modell. ”

Ved besøket la trioen merke til at loftet endret seg ganske mye mens det var bebodd av Winston Churchills barnebarn, kunstner Edwina Sandys . Veggene hadde blitt flyttet rundt, og kjøkkenet var fullstendig sløyd og ombygd. I juni 2019 ble loftet lagt ut for salg for hele 7,5 millioner dollar. Loftet på 6500 kvadratmeter, fem soverom og fem bad er basert i SoHo-området på Manhattan, så hvis du er en enorm Virkelige verden fan - og har et enormt budsjett - du kan eie et stykke MTV-historie!

Bla gjennom bildene nedenfor for å se rollebesetningen da og nå!

1 av 15

kevin-da

MTV

Kevin Powell

Kevin var aldri sjenert over å ha tøffe samtaler med sine medspillere om rase og stereotyper, selv når det førte til anspente argumenter.

2 av 15

Mediapunch / Shutterstock

Kevin Powell nå

Kevin har skrevet 13 bøker, inkludert en om liv og død til rapperen Tupac Shakur, og har blitt en kritikerrost dikter, forfatter, politisk aktivist og offentlig taler. Han stilte til og med for kongressen tre ganger, selv om han ikke vant. Han er også en offentlig taler, og har vært veldig aktiv i Black Lives Matter-bevegelsen.

3 av 15

julie-da

MTV

Julie Gentry

Julie innrømmet at hun var overrasket over å se hvor vellykkede medarbeiderne hennes var på den tiden, siden hun nettopp flyttet til New York for å følge dansedrømmene sine.

4 av 15

julie-nå

Youtube

Julie Gentry nå

Siden MTV-dagene har Julie stort sett gått ut av nettet. Mens hun forble venner med de kvinnelige rollebesetningene i showet, forsvant hun fra rampelyset da hun giftet seg i 1998, fikk barn og flyttet til Alabama.

5 av 15

norman-da

MTV

Norman Korpi Da

Norman har presset grensene og brutt åpne grenser siden 1992. Han var det første åpent LGBTQ-rollebesetningsmedlemmet på showet, og til og med innrømmet at han trodde at 'dating gutter' ville diskvalifisere ham fra casting på den tiden.

6 av 15

norm-nå

Youtube

Norman Korpi nå

I hans dager siden Virkelige verden , kunsten hans har blitt omtalt i Guggenheim, han har jobbet som produsent på filmer, utviklet oppfinnelser som AeroTray , og jobbet for både Disney og Nickelodeon.

7 av 15

lyng-da

MTV

Heather Gardner Da

Heather var rapperen til gruppen. Hun ble med på showet som allerede hadde en gullplate som en del av en rap-gruppe, men slet med å gjøre seg bemerket som soloartist.

gift ved første blikk jamie og doug skilsmisse

8 av 15

lyng-nå

Youtube

Heather Gardner nå

Etter å ha satt drømmene sine om å bli rapper til side, er Heather nå vert The Happy Hour With Heather B. , et YouTube-show der hun intervjuer folk og selvfølgelig lager cocktailer.

9 av 15

becky-da

MTV

Becky Blasband Da

Becky var kjent som den humørfylte musikken på MTV-showet.

10 av 15

jamie giftet seg ved første blikk
becky-rebecca-nå

Instagram

Becky Blasband nå

I disse dager holder hun seg til sine kunstneriske røtter. Hun bor i San Francisco og fortsetter fortsatt sin sang- / låtskriverkarriere. Å, og hun går forbi Rebecca nå.

11 av 15

eric-neis-da

MTV

Eric Nies

Eric var en hunky mannlig modell da den var tilfelle for Real World sesong 1.

12 av 15

eric-now

Eric Nies nå

Eric hadde en god MTV-karriere etter showet og var vertskap for MTV’s The Grind , men de siste årene har han gått ut av nettet. Han giftet seg med kona Iona i Vietnam og sammen fikk de et barn. De bor nå på Hawaii Jeg.

'Iona kom inn og forsterket lyset mitt,' sa Eric om sin andre halvdel. “Det var en energi ved henne som var ubestridelig. … Så snart hun så på meg, så hun alle våre tidligere liv sammen. ”

Han beskriver seg selv som en 'helse- og velværefasilitator' nå.

13 av 15

andre-then

MTV

Andre Comeau Then

Andre var musiker med et suksessfullt band da han ankom Virkelige verden hus.

14 av 15

andre-now

Facebook

Andre Comeau nå

Etter å ha innrømmet i et intervju til Mennesker , 'Hvis jeg noen gang måtte gjøre det igjen, ville jeg ikke,' angående reality-showet, er Andre fremdeles rockestjernen som han hadde som mål å være med i serien. Han er i et nytt country-band som heter River Rouge , som han promoterer på sin Facebook.

15 av 15

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.