Secret Split! Finn ut hvilket Duggar-familiemedlem som kalte det slutter med mannen sin

Det er en Duggar først!

Duggar-familien er kjent for å stikke den ut når det gjelder ekteskap - ahem, Josh og Anna! - men det ser ut til at noen i familien splittet seg fra hennes mann og ingen la merke til det.

Online Radar avslørte at Annas eldre søster Rebekah McDonald, som også kommer fra en troende kristen familie, i hemmelighet søkte om skilsmisse fra mannen sin i mer enn 10 år tilbake i 2015.

Gispe!

MÅ SE: Josh Duggar er 'Stepping up' for baby nr. 5, Source Claims

josh duggar og hans familie

I følge Texas rettsdokumenter i Fort Bend County arkiverte Rebekah papirer mot mannen Joshua den 22. mai samme år, med henvisning til 'uenighet' eller 'personlighetskonflikt.'

Den 34 år gamle tobarnsmoren ba angivelig om forvaring av begge barna, men fikk felles forvaring i august samme år. Rebekah fikk også medisinske og utdannelsesrettigheter over barna, og Joshua ble beordret til å betale $ 785 per måned i støtte.

kjærlighet og hip hop atlanta cast lønn

Det tidligere paret revurderte forvaringsavtalen tidligere i år og gikk med på en revidert avtale i mars.

MÅ SE: Jinger Duggar gnister mer graviditetsrykt - Se henne 'Baby Bump!'

I 2015 innrømmet Josh Duggar, 29, å ha jukset på sin kone og sjekket inn på rehabilitering på et trosbasert anlegg kalt Reformers Unanimous, som ble grunnlagt av North Love Baptist Church.

Selv om Anna tenkte på skilsmisse den gangen, sitter hun fast ved mannen sin og forventer til og med sitt femte barn med ham.

“Annas graviditet har gått veldig bra. Hun har det bra, og hun og Josh ser ut til å være på et bra sted akkurat nå, forteller en innside Online Radar .

Sukk, vi kan knapt følge med denne familien!

For bilder av alle svigerforeldrene til Duggar, bla gjennom galleriet vårt nedenfor!

1 av 6

Joe Kendra

Instagram

Kendra Caldwell

Joseph Duggar foreslo Kendra under Joy-Anna Duggar og Austin Forsyth bryllup.

hva skjedde med larissa på 90 dagers forlovede

2 av 6

jinger-duggar-jeremy-vuolo

Instagram

Jeremy Vuolo

Jeremy er gift med Jinger, og det ryktes at de forventer sitt første barn sammen. Han er en tidligere fotballstjerne og nåværende pastor - selv om Jim Bob foreslo under en episode av Jill & Jessa: Stol på at han får en ny jobb.

3 av 6

josh-deggar-anna-deggar

Instagram

Anna Duggar

Anna er gift med Josh og sammen har de fire barn, og en femtedel på vei. Hun er en av åtte barn selv, så hun er vant til å ha en stor familie og kommer fra Gainesville, FL.

4 av 6

jinger-deggar-derick-dillard

Instagram

Derick Dillard

Derick er gift med Jill, og de forventer for tiden sin andre babygutt. Han jobber nå som misjonær for Dillard Family Ministries og hadde tidligere en jobb som skatteregnskapsfører for WalMart.

5 av 6

glede-anna-deggar-austin-forsyth

Instagram

Austin Forsyth

Austin giftet seg med Joy-Anna i mai 2017. Familien hans eier en kristen leir, og han var venner med Joy-Anna i årevis før de ble romantisk involvert.

6 av 6

jessa-duggar-ben-seewald

Instagram

Ben Seewald

Ben er gift med Jessa og de har to vakre gutter sammen. Han er en stor hjelp for sin svigerfar, Jim Bob Duggar, når det gjelder å gjøre arbeid på deres eiendom, og tidligere i år fikk han en forkynnerjobb i Grace Reformed Baptist Church.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.