Sammi Sweetheart's Dating History Er Full Of Hot Guidos, Fra Ronnie Ortiz-Magro til Christian Biscardi

Hun er fru materiale, helt sikkert! Jersey Shore alun Sammi “Kjære” Giancola vet en ting eller til når det gjelder alvorlige forhold, og hennes datinghistorie beviser det.

De fleste husker da den brunette skjønnheten var i et tumultuøst forhold til Ronnie Ortiz-Magro , men noen har kanskje glemt at før Bronx-innfødte sjarmerte forretningskvinnen, Mike “Situasjonen” Sorrentino hadde øyne for 'den søteste tispen du noensinne vil møte.'

I en episode med tittelen 'The Tanned Triangle', fra den første sesongen av showet, begynte Mike først å gjøre grep på Sammi da han lagde frokosten hennes. Før han gikk ut ga han til og med henne et kompliment og sa: 'Du ser veldig pen ut i kveld, Sammi.' Gjennom hele episoden ble de oppdaget å holde hender på strandpromenaden og gjøre seg ute i klubben. I det minste til Sammi laget en B-linje for Ronnie og begynte å kysse ham i stedet.

Selvfølgelig ble dette sviket til en av deres mest beryktede kamper. Mike endte med å rope at Sam ødela sjansene hennes for å få 'sin situasjon', men det var sannsynligvis det beste.

sammi-og-mike-situasjonen-2

MTV

Fra det tidspunktet ble Sam og Ronnies kjærlighetshistorie - eller forsiktighetshistorien - i åtte år til de endelig kalte det avsluttet. Det er uendelige kamper vi kan huske fra Ron gjør narr av Sams stortå til det beryktede notatet der Nicole “Snooki” Polizzi og Jenni “JWoww” Farley avslørte hunken 'satte hodet inn mellom en cocktail servitørens bryster og malte på flere tykke kvinner.'

Til tross for de små tingene, forklarte Ronnie at de brøt for godt fordi han ikke oppfylte tidslinjen hennes. 'Hun var som,' Jeg vil gifte meg om seks måneder, 'og jeg er som,' Jeg prøver fortsatt å finne ut livet mitt. 'Jeg fikk kalde føtter. Jeg endte med å jukse. Hun fant ut. Jeg blåste den. Det er over, sa han i den første episoden av Jersey Shore: familieferie i 2018.

På den tiden bestemte Sam seg for å velge bort spin-off-serien, og det med god grunn. 'Jeg er ikke den samme personen som jeg var da jeg var 22. På 31 er jeg for tiden ekstremt glad i alle aspekter av livet mitt og vil unngå potensielt giftige situasjoner,' skrev hun på Instagram.

I forkant av Jersey Shore Comeback møtte Sammi endelig kjærligheten i livet sitt, Christian Biscardi .

Det ser ut til at alt ordnet seg for Sammi Sweetheart!

Rull nedenfor for å se Sammis forholdshistorie.

1 av 8

sammi-og-mike-situasjonen

MTV

Mike “Situasjonen” Sorrentino

Selv om Mike hadde øyne for Sammi i begynnelsen, falt ting etter hvert også på plass for ham. Han giftet seg med Lauren Pesce i november 2018 og er så forelsket.

2 av 8

Sammi Sweetheart Giancola og Ronnie Ortiz-Magro 1

John Shearer / Invision / AP / Shutterstock

Ronnie Ortiz-Magro

Etter at Ronnie og Sammi brøt seg for godt, gikk han videre til Jen Harley i 2017. Bare noen få måneder etter romantikken annonserte de at de ventet en baby.

3 av 8

Sammi Sweetheart Giancola og Ronnie Ortiz-Magro 2

Scott Gries / Invision / AP / Shutterstock

I april 2018 ønsket Ronnie velkommen til en datter med Jen, selv om han avslørte at han fortsatt var forelsket i Sam mens Jen var gravid.

4 av 8

Sammi Sweetheart Giancola og Ronnie Ortiz-Magro 3

Matt Baron / BEI / Shutterstock

Ron og Jens forhold har vært mildt sagt en berg-og-dal-bane, men i disse dager dreier livet hans seg om den lille jenta hans, Ariana .

5 av 8

Sammi Kjære Christian Biscardi

Hilsen av Sammi Sweetheart / Instagram

Christian Biscardi

Sammi valgte definitivt en vinner i forretningsmannen. Forloveden hennes kan ikke slutte å strømme over bruden sin og ofte komplimenterer henne på Instagram.

6 av 8

Sammi Kjære Christian Biscardi

Hilsen av Sammi Sweetheart / Instagram

Paret blir ofte sett på strandferier og trener sammen i treningsstudioet.

7 av 8

Sammi Kjære Christian Biscardi

Hilsen av Sammi Sweetheart / Instagram

alyssa er du den ene instagram

Det ser ut til at Sammi endelig har møtt sjelevennen sin.

8 av 8

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.