Søsterkoners Paedon Brown avslører om Kody har besøk av virkelig etter skilsmisse fra Christine

Har Kody Brown virkelig besøk med datteren?

Instagram (2)

Å søle te. Søsterkoner stjerne Paedon Brown avslørte hvordan pappa Brune koder og mamma Christine Brown håndtere varetekt og samvær for 11 år gammel datter, Truely , følger deres skilsmisse og deres flytting til Utah .

Mamma snakker fortsatt med pappa, fortalte Paedon (23). Solen i et intervju publisert tirsdag 22. februar. Hun vil forsikre seg om at Truely har et forhold til pappa og at han har et forhold til Truely.

Christine Brown tar virkelig datteren med på biltur til Flagstaff etter Kody Split, Utah Move

Med tillatelse fra Christine Brown/Instagram

Når det er sagt, er det uklart hvor ofte Kody, 53, har sett datteren sin personlig siden de bor i forskjellige stater. Mens den tidligere selgeren bor i Flagstaff, Arizona, med sine gjenværende tre koner - Mary , Janelle og Robyn – Christine, 49, flyttet tilbake til Utah med deres yngste barn. I tillegg til Paedon og Truely deler Christine og Kody voksne barn Mykelti , Aspyn , Ysabel og Gwendlyn .

I oktober 2021, In Touch bekreftet at moren til seks oppførte hennes nye adresse i byen Murray etter å ha fått pantebrevet etter salget av hennes tidligere hus i Arizona. Den gang beskrev hun også seg selv som enslig kvinne i gjerningen.

Christine leier den 3000 kvadratmeter store duplexen hun bor i med Truely. Eiendommen ligger bare en tre minutters kjøretur fra hvor datteren Aspyn og hennes mann, Mitch Thompson , live.

Selv om Kody og Christine tilsynelatende er medforeldre Truely etter splittelsen, bemerket Paedon at ting fortsatt er spent mellom eksene. De snakker fortsatt, men det er en barriere der, tilsto han.

Ting mellom Mine 4 koner alun og hans eldre barn er også anstrengte, som Paedon sa selv forholdet til Kody er ikke bra for øyeblikket.

tenåringsmødre hvor er de nå

Jeg skulle ønske det var bedre. Jeg liker ikke å tåle reglene, sa han. Jeg elsker familien min. Jeg elsker søsknene mine. Jeg elsker foreldrene mine, men jeg elsker ikke alle avgjørelsene som hver av dem har tatt.

Christine og Kody kunngjorde splittelsen i november 2021 etter å ha vært åndelig gift i nesten tre tiår.

Etter mer enn 25 år sammen har Kody og jeg vokst fra hverandre og jeg har tatt den vanskelige beslutningen om å forlate, skrev Christine i en uttalelse via Instagram den gang. Vi vil fortsette å være en sterk tilstedeværelse i hverandres liv når vi blir foreldre til våre vakre barn og støtter vår fantastiske familie. På dette tidspunktet ber vi om din nåde og godhet mens vi navigerer gjennom dette stadiet i familien vår.

Kody adresserte deres splittelse i sitt eget budskap, og sa at Christines beslutning om å forlate kommer med mye tristhet.

Faren til 18 fortsatte: Vi har hatt mange år sammen og jeg har stor respekt og beundring for henne. Selv om vi går videre på ulike veier, vil vi alltid forbli engasjerte foreldre.

Populære Bilder

Kim Kardashian bryter sammen i tårene under David Letterman-intervju midt i drama med Kanye West

Kim Kardashian gråt under intervju med David Letterman for Netflix 'My Next Guest Needs No Introduction' blant ektemannen Kanye West.

Samling av Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages (28)

28 høykvalitets Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cartoon Loch Ness Monster (49)

49 høykvalitets Cartoon Loch Ness Monster gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Million Dollar Listing’ Star Fredrik Eklund ønsker baby tvillinger velkommen og det første bildet vil smelte hjertet ditt

Endelig har denne historien en lykkelig slutt! Million Dollar Listing: New York-stjernen Fredrik Eklund og hans mann Derek Kaplan ønsket deres dyrebare baby velkommen

Bokstav U Fargeside # 640320

Last ned gratis Letter U Coloring Page # 640320, last ned andre bokstav u i kursiv gratis

'90 Day forlovede 'Alum Yolandas forlovede Josh får en tatovering av navnet sitt 1 uke etter engasjement

'90 Day Fiance 'alun Yolanda Leaks forlovede, Josh Seiter, fikk en tatovering av navnet sitt en uke etter å ha kunngjort forlovelsen.