Husker du ‘The Wild and Wonderful Whites of West Virginia’? Finn ut hva den hvite familien holder på med nå!

de ville-og-fantastiske-hvite-fra-vest-virginia

Getty Images

Den hvite familien har blitt hyllet som Amerikas siste fredløse familie, og det er nettopp derfor skaperne av Jackass laget en dokumentar om de innfødte i West Virginia i 2009. Seerne så på da Jesco White, Sue Bob White, Kirk White, Brandon Poe og andre familiemedlemmer gikk inn og ut av institusjoner, fengslet fengsel og deltok i narkotikahandel.

rita wilson og tom hanks separasjon

De utvidede medlemmene av den hvite familien har leve av velferden ved å hevde psykiatriske funksjonshemninger. Ved å være ufør, trenger ikke de hvite å være ansatt. Nå, åtte år senere, folk som så på De ville og fantastiske hvite i West Virginia vil du vite, hvor er medlemmene i den hvite familien nå?

Jesco White

Den 61 år gamle sønnen til avdøde D. Ray og Bertie Mae splittet seg fra sin andre kone Norma i 2009. Han er mest kjent som 'the Dancing Outlaw', en amerikansk folkemusiker og fjelldanser. Sist vi hørte fra Jesco var 2016 da han godkjente 10. sesong av tegneserien The Squidbillies , som han uttalt en karakter . Fra og med 2014 bestilte Jesco forestillinger gjennom sitt Facebook-side . Senest har han laget og solgt fuglehus og vedfyringer basert på fotografier av seg selv.

jesco hvite treforbrenninger

Alida White

Jesco og Alida har vært gift i seks år og feiret sitt femte i fjor ved å invitere 75 hvite familiefans til en ekstern bash på leiren deres. Alida startet en eBay-konto der hun selger autograferte fotografier av hvite familiemedlemmer og Jescos kreasjoner.

alida hvit 2017

Mamie White

I likhet med broren hennes uttrykte familiens regjerende matriark også en karakter på Blekksprut i 2010. Bestemor var et av flere emner i et stykke gjort av Vice , “Et portrett av kullbyen på randen til døden.” I følge Vice , Mamie lever fremdeles av velferd og gleder seg over Jescos suksess som fjelldanser og entertainer. Hun har angivelig en hel vegg dedikert til nyhetsutklipp og mediedekning av Jesco og resten av familien.

Hun var arrestert i 2013 for en DUI, besittelse med hensikt å levere et kontrollert stoff, og angrep og batteri til en politibetjent med et våpen. Selv om det ikke er bekreftet, antas det også at Mamie fortsatt er sammen med kjæresten sin, Billy Hastings.

mamie hvit

Sue Bob White

Sue Bob har blitt arrestert flere ganger etter innspillingen av De ville og fantastiske hvite i West Virginia endte. I 2016 ble Sue Bob arrestert i Kentucky den butikktyveri og narkotikakostnader . I mars 2017 ble politiet kalt til et hus i West Virginia under en forstyrrelse, der de fant Sue Bob som ønsket å komme med en formell klage på stjålet eiendom.

saksøke bob hvit

Sørvestlige regionale fengsel

tara love og hip hop gravid igjen

Imidlertid hadde hun utestående garantier for sin tidligere arrestasjon i Kentucky og ble ført i varetekt. Hun står nå anklaget for ikke bare å ha hindret en offiser, men også tre anklager for besittelse av et kontrollert stoff, ettersom hun hadde narkotika på seg den gangen.

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.