Husker du Killer Robert Durst’s Bombshell Confession From HBO’s ‘The Jinx’? Det kan hende det ikke er virkelig

Robert Durst the Jinx

Getty Images

hva er galt med leahs datter ali

Det er mange fordømmende bevis som knytter det eksentriske Robert Durst til forbrytelsene han angivelig har begått - men a ny utvikling i 76-åringens tilfelle foreslår at bomben tilståelse han tilsynelatende avga mens han filmet HBO-dokumentasjoner Jinx kan faktisk ikke regnes som legitimt bevis.

Enhver ekte kriminalitetsfan som så på den seksdelte serien, ville fortelle deg at de siste minuttene av det dype dykket i Dursts liv var noen av de mest fascinerende av noen film eller show som hadde premiere sammen med det i 2015. I den siste episoden var filmens regissør , Andrew Jarecki , satte seg sammen med eiendomsarvingen og ga ham en konvolutt han hadde adressert mange år før en nær venn, Susan Berman , som ble myrdet i 2000.

Robert Durst the Jinx

Getty Images

Årsakene til å presentere konvolutten var åpenbare for publikum - håndskriften virket i utgangspunktet identisk med det anonyme notatet som ble igjen til politiet i Beverly Hills for å hjelpe dem med å finne Susans kropp. Ordet 'Beverly' ble stavet feil 'Beverley' på begge.

Samspillet så ut til å ryste Durst, fordi episoden ble avsluttet med ham på badet og mumlet for seg selv med mikrofonen fortsatt varm fra grillingen som nettopp hadde funnet sted. Selv om mange av setningene han sa var tilsynelatende tull, føltes de siste ordene opprivende som en tilståelse.

'Hva i helvete gjorde jeg?' spurte den antatte forbryteren seg selv, før han svarte: 'Drepte dem selvfølgelig.'

I følge en New York Times rapport hevder Dursts juridiske team at de sjokkerende setningene faktisk ble redigert, tilsynelatende for effekt - de to nå-legendariske kommentarene hadde angivelig blitt valgt fra 20 eller flere tilfeldige setninger Durst raslet av mens mikrofonen fortsatt var på, og de to valgte ble vist ut av orden i dok. Teamet hans forbereder for tiden å bruke disse endringene til deres fordel, da de kaller 'manipulasjonene' i tvil under Dursts kommende rettssak i California for Susans drap.

Selv om bevisene for å støtte anklagene mot oddballen er nok, ser det ut til at han ikke vil være den eneste som blir gransket under hans forestående juridiske kamp.

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.