Husker du Chantel og Pedro From ’90 Day Fiancé ’? Finn ut om de fortsatt er sammen!

90-dagers forlovede --- chantel-and-pedro-oppdatering

Facebook

Vi ble først introdusert for Chantel Everett og Pedro Jimeno på sesong 4 av 90 dagers forlovede , og selv om det ikke var for lenge siden, lurer fansen allerede på om de fortsatt er sammen. Spoilervarsel: De er det!

I følge TLC , møtte det flotte paret 'da Chantels tidligere spansklærer introduserte henne for Pedro via Facebook for å hjelpe henne med å lære språket.' De ble fort forelsket, og han flyttet til USA for å være sammen med henne. Så rom-com som det høres ut, hadde forholdet deres en steinete start. Chantel håpet opprinnelig å holde forlovelsen hemmelig, og de kranglet om økonomi - Pedro ønsket å sende penger de tjente til familien han hadde i sin hjemlige Dominikanske republikk.

chantel og pedro

Pedro og Chantel i mars 2016.

MER: '90 Day Fiancé 'Star Loren Brovarnik bruker plattformen for å være en stemme for folk som sliter med Tourettes

Som et resultat har mange fans stilt spørsmålstegn ved Pedros intensjoner, og det går til og med en teori på Twitter om at forholdet deres består av. Siden Chantel ønsker å spille skuespill, mener fans at Pedro bare er med på turen - og et grønt kort. I tillegg er Chantels navn oppført som CeAir C. Wylie-Everett på Facebook, så folk har mange spørsmål. En fan twitret, “Oh hayyyyy‘ Chantel ’and‘ Pedro ’! Hva annet enn navnene deres er en total løgn? ”

MER: Anfisa Arkhipchenko beskylder Jorge Nava for misbruk av hjemmet

I dag ser de imidlertid ut til å bevise haterne feil. I følge Pedros Facebook , studerte han ved Technological Institute of Las Americas (ITLA) og bor for tiden i Atlanta - det er der Chantel bor. I tillegg, _Tomt fyr _ rapporterte at Chantel og Pedro planlegger et andre bryllup i Den Dominikanske republikk i år for å bidra til å bringe familiene nærmere hverandre. (Pedros mor følte Chantels familie så ned på ham, mens Chantels familie følte at Pedro ikke var i det av de rette grunnene). Bare tiden vil vise om dette ordner seg eller ikke! I mellomtiden virker de lykkelige - i det minste i sosiale medier.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.